Ко су жене у црном и како их народ види?

Ocekujete od Blajbija da bude realan.. Smesno..
To je isti lik koji vodi samo na jednu stranu..
Rasprava sa njim u realnim ovkvirima je besmislena.. mozete samo da gubite vreme sa likovima kakav je on i slicni njemu..
Nije vredan ni ovih slova sto sam napisao..

@zene u crnom..
Besmisleno je i raspravljati o njima..
Po meni, pitanje za nadlezne organe..
Zasto se ne postupa po Ustavu i Zakonu ove zemlje i optuze se za podrivanje Ustavnog poretka, vredjanje zrtava i izazivanje nereda na ulicama..

Ratovi su odavno zavrseni, samo to mnogima ne odgovara i sto je najgore, ratovi su jos kojekome u glavi..

Ocekujete od Blajbija da bude realan.. Smesno..
To je isti lik koji vodi samo na jednu stranu..
Rasprava sa njim u realnim ovkvirima je besmislena.. mozete samo da gubite vreme sa likovima kakav je on i slicni njemu..
Nije vredan ni ovih slova sto sam napisao..

@zene u crnom..
Besmisleno je i raspravljati o njima..
Po meni, pitanje za nadlezne organe..
Zasto se ne postupa po Ustavu i Zakonu ove zemlje i optuze se za podrivanje Ustavnog poretka, vredjanje zrtava i izazivanje nereda na ulicama..

Ratovi su odavno zavrseni, samo to mnogima ne odgovara i sto je najgore, ratovi su jos kojekome u glavi..

U pravu si 100%

bona!

Eyes-Wide-Open-and-house-2-075-1984x500.jpg

Osiromašeni uranijum
truje sve –
američke vojnike, takođe!

Sa sajta Žena u crnom.

http://womeninblack.org/

Zene u crnom postoje i legalno deluju u Srbiji. Ne mozes nista da uradis nego samo da puknes od muke i da lecis komplekse na forumu.
Zivele zene u crnom !
z:p

Док год смо под окупацијом бићете легалне, а кад се ослободимо ићи ћете да окопавате курузе за шта сте и најбоље образоване.

Vidim...redovan si na mojim temama... kako ono reče..."kompleksi"???

Kako se nosiš sa tim teretom?

z:)

Znaci ti predstavljas narod Srbije ? Sto ne zabranite zene u crnom ?
Mora da ti je divno kada lecic svoje komlekse na forumu, svi treba da razmisljaju ko jedan pubertetlija, a ko ne razmislja ko ti taj je izdajnik Srbije....stvarno si smesan.

To su zene koje se bore protiv rata, zlocina, sovinizma i kretenizma.

Не видим нешто да се боре против НАТО злочина над српским народом, да су икада осудиле злочине Хрвата, Муслимана и Албанаца над српским народом,

Мене оне личе на плаћене нарикаче. Знате када дођу на сахрану па кукумавчу за паре.

Svidjalo se teni ili ne , Zeene u crnom su DEO DEMOKRATIJE....

PA ZATO STE SE VI BORILI!

Ovaj vracarac pljuje po komunizmu, a ne dopada mu se ni demokratija i njene tekovine?

Izgleda da mu se jedino dopadaju SPC talibani? :think:

Vec na pocetku teksta se vidi tvoja uzbudjenost ,cim si
od toliko komentara ,bas moj odlucio da komentarises!?

Ko,gde,zasta se borio ,ko to ,mi!?

I,ne znam zasto vilenis ,kad se pomenu zene(Ta,divna stvorenja u crnom)??
Pa,zar se ne bore za istinu pravednost,i humanizam....?

Eyes-Wide-Open-and-house-2-075-1984x500.jpg

Osiromašeni uranijum
truje sve –
američke vojnike, takođe!

Sa sajta Žena u crnom.

http://womeninblack.org/

Pa zašto ga onda koriste retardirani američki vojnici u ratovima umesto da ga bezbedno odlože na za to predviđen i bezbedan način? Uzgred neka one objave tačne brojke koliko američkih vojnika strada od uranijuma a koliko civilnog stanovništva čisto da se vidi da je ta poruka samo još jedna propagandna nota i ništa više. Dekadentna organizacija kao i sve ostale.

Poslednja izmena:
pre svega, nedaj Boze nijednoj majci da se zavije u crno, nijednoj zeni, ko god bila, odakle god da je

kao i sve druge zloupotrebe-pocelo najverovatnije iz najvece boli, cisto i humano, zavrsava se ljudski prilicno nekorektno, jako subjektivno, shodno tome odakle novac dolazi.

od svega moguce zapocetog, ostale samo placene narikace uz sav menadzment koji ih prati.

zene koje su od tuge napravile posao

pre svega, nedaj Boze nijednoj majci da se zavije u crno, nijednoj zeni, ko god bila, odakle god da je

kao i sve druge zloupotrebe-pocelo najverovatnije iz najvece boli, cisto i humano, zavrsava se ljudski prilicno nekorektno, jako subjektivno, shodno tome odakle novac dolazi.

od svega moguce zapocetog, ostale samo placene narikace uz sav menadzment koji ih prati.

zene koje su od tuge napravile posao

Пре свега, шта је са оним војницима који нијесу имали маму и тату да их извуку из ЈЕНЕА за вријеме НАПАДА НА ВОЈАРНЕ... Јесу ли њихови животи били мање вриједни? Шта је са онима који нијесу оставили своје другове?
Ах знам, то је нечасно у земљи Србији, ту је мушкарчина онај који се крио иза мамиме сукње.

А онај ко је био у рату, мора од срамоте то крити ка змија ноге ...

Back