Ko su Srbi?

Srbi su jedini beli narod koji je nakon 1945. pucao na Amerikance i na koje su Amerikanci pucali!

Srbi su ušli u oružani sukob sa SAD-om i NATO-paktom, onda kada se Rusi i Kinezi nisu usuđivali sa njima ući ni u diplomatski sukob!

1999. NATO pakt je bio najveca vojna sila koja je ikada postojala na planeti u istoriji ljudske civilizacije. I tada nikad u istoriji čovečanstva veća vojna sila nije napala manju!

Nikad nije bila veća nesrazmera u vojnoj snazi, ekonomskoj moći i broju stanovnika nego u tom ratu 1999. godine!

Nikakva protivteža Americi nije postojala. Lik simpatičnog pijanog Rusa iz tadašnjih holivudskih filmova, jako dobro otelotvorava tadasnji uticaj, koji su na svetska dešavanja imali Rusija i Jeljcin.

O Kini, niko ozbiljno nije ni razmišljao.

Ipak, u takvim okolnostima jedan narod, jedna zemlja imali su hrabrosti da Americi kažu “ne”.

10 godina Amerika će potrošiti na taj narod.

10 godina je Amerika vodila rat protiv te zemlje – ekonomski, propagandni, psihološki, hibridni, neokortikalni, psihotronički, a 1999. i oružani.

Srbija je uvek bila na pravoj strani istorije pa i tada..

I 1914. se činilo da je Srbija na pogrešnoj strani i 1941. i 1999.

Istorija se neprestano ponavlja, ludačka potreba zapadnjačke civilizacije za posedovanjem i osvajanjem odvlači milione u smrt.

Najveća svetska carstva, Rimsko, Vizantijsko, Franačko, Osmansko, Habsburško, Nemačko… jurišala su na Srbiju, na vrhuncu svoje moći.

Tih carstava odavno nema, a Srbi su još uvek ovde.

Tako da na pitanje ko su Srbi moze se odgovoriti da su oni grobari svetskih carstava.
Срби су ти бре преци кинеза, били су управо они одговорни за уништење атлантиде, грађење кинсеког зида, и навала афроафриканаца на подунабње западног Рио Де Женеира!

Da li stvarno misliš da će odnosi snaga u Evropi da ostanu ovakvi?
Nama je svejedno. Vi nam niste nikakva prijetnja pa sve da na Zemlji ostanemo samo vi i mi. Jednostavno, boli nas briga za vaše frustracije. Nebitni ste. Ne zamjeri što sam morao to plastično objasniti. Činilo mi se da jednostavno ne shvaćaš pravo stanje stvari. ;)

srbi su najgori hrvati
....

Jelena Milić na promociji knjige Tuđmanovog ministra „Diplomatska oluja“ - da li je ovo ruganje srpskim žrtvama​

677z381_jelena-milic.jpg

Принтскрин
Ambasadorka Srbije Jelena Milić otišla je na promociju knjige „Diplomatska oluja“ koju je napisao Mate Granić hrvatski ministar iz vremena Franje Tuđmana.
Interesantno, Jelena Milić se na promociji knjige Mate Granića našla isto veče kada se u Beogradu emitovala premijera filma „Oluja“ koji govori o stradanju i etničkom čišćenju krajiških Srba.
„Promocija dopunjenog izdanja knjige ‘Diplomatska oluja’ Mate Granića, doajena hrvatske diplomatije, u punoj sali NSK. Prilika za kratki razgovor tokom potpisivanja mog primerka. Nadam se da će mi ova knjiga pomoći u razumevanju okolnosti koje opterećuju naše odnose“, pohvalila se Jelena Milić na društvenim mrežama.

Ona je okačila i slike sa potpisivanja knjige. Ispod njenog naziva na koricama piše „Sećanja najdugovečnijeg Tuđmanovog ministra“.

Ovo je naišlo na veliki broj osuda i negativnih komentara na račun ambasadorke Srbije u Zagrebu. Mnogi su je, između ostalog podsetili da se u Beogradu održava premijera filma Oluja i poručili da joj je tu bilo mesto, a ne kod bivšeg Tuđmanovog ministra, ukoliko poštuje zemlju i narod koji u Zagrebu predstavlja.
Jelena Milić se ipak odlučila za „oluju" na onoj strani koja joj je očigledno bliža.

Mate Granić​

Mate Granić je političku karijeru počeo u vreme ratnih devedesetih. U julu 1991. bio je potpredsednik Vlade Hrvatske, a dve godine kasnije postavljen je za ministra spoljnih poslova. Na toj funkciji ostao je sedam godina. Bio je i pregovarač u postupku donošenja Dejtonskog sporazuma.

Granić je poznat i po tome što je potvrdio da su hrvatski avioni 7. avgusta 1995. na teritoriji BiH napali srpsku izbegličku kolonu, a tada je izmislio i da meta „nisu bili civili već delovi vojske RSK“.

Dani ponosa i slave. :mrgreen:
Ponosan sam na srpske ratnike sa Nikopolja. Jedan mali odred Srba od 1,500 do 2,000 vojnika smlatio "evropsku" vojsku takozvanih križara od 130,000. Možeš si misliti kakva jad i beda bili su ovi takozvani križari koje je izdominirao jedan srpski odred 87-puta brojčano slabiji. 1,500 do 2,000 srpskih ratnika presudno uticalo na poraz od više od 130,000 križara u bici na Nikopolju. 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Nicopolis

Ja sam zamalo gadjao apaca zoljom na granici. Mozda vam to sad zvuci kao bajka ali tako je bilo, sprecio me vodnik vec sam bio poceo da vadim zadnji deo zolje.

trebo si da okineš...i da se praviš lud posle, ko ih ebe!-
Dakle, ovo jeste sve istina i naravno da postoji duh Srba koji ga stiti.....pa i od ovih lazova koji svaki put kada je Srbija bila u kriticnom vremenu pomazu napadacima....obocno su to lopuze i kriminalci kojima ni jedna vlast nikad ne odgovara, pa i kuma ubiju dok spava....

taj duh su ti Srbi sami, ako si:
- nezlobiv
- ne mrziš nikoga
- nisi POHLEPAN
- smatraš sve ljude jednakima na svetu

zlo ti ne može ništa, to je zakon koji vlada celim svemirom, i zato su i pustili tu
ludačku priču o zlatnoj milijardi, medj mnooooge Srbe, da bi ih ogrehovili
pohlepom i sujetom, e ti zlatni milijarderi su sad vrlo pretežna grešna skupina
koja navlači ovo zlo na nas
Sećaš da se smo 90-ih OLAKO se nosili sa daleko VEĆIM pretnjama?
i to pravim?!
jer smo kao narod pretežno bili NEVINI I ISKRENI
sada, kada smo dobili OGROMAN postotak zlatne milijarde
taj greh vuče ceo narod na dole....njih to ne zanima jer se nadaju NSP....

već od 2002-e i MUP i VS otvoreno staju na stranu NSP
hapse srbske junake bez imalo savesti! slučajno?
ne brate........

Back