Ko su Srbi?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.720

Srbi su jedini beli narod koji je nakon 1945. pucao na Amerikance i na koje su Amerikanci pucali!

Srbi su ušli u oružani sukob sa SAD-om i NATO-paktom, onda kada se Rusi i Kinezi nisu usuđivali sa njima ući ni u diplomatski sukob!

1999. NATO pakt je bio najveca vojna sila koja je ikada postojala na planeti u istoriji ljudske civilizacije. I tada nikad u istoriji čovečanstva veća vojna sila nije napala manju!

Nikad nije bila veća nesrazmera u vojnoj snazi, ekonomskoj moći i broju stanovnika nego u tom ratu 1999. godine!

Nikakva protivteža Americi nije postojala. Lik simpatičnog pijanog Rusa iz tadašnjih holivudskih filmova, jako dobro otelotvorava tadasnji uticaj, koji su na svetska dešavanja imali Rusija i Jeljcin.

O Kini, niko ozbiljno nije ni razmišljao.

Ipak, u takvim okolnostima jedan narod, jedna zemlja imali su hrabrosti da Americi kažu “ne”.

10 godina Amerika će potrošiti na taj narod.

10 godina je Amerika vodila rat protiv te zemlje – ekonomski, propagandni, psihološki, hibridni, neokortikalni, psihotronički, a 1999. i oružani.

Srbija je uvek bila na pravoj strani istorije pa i tada..

I 1914. se činilo da je Srbija na pogrešnoj strani i 1941. i 1999.

Istorija se neprestano ponavlja, ludačka potreba zapadnjačke civilizacije za posedovanjem i osvajanjem odvlači milione u smrt.

Najveća svetska carstva, Rimsko, Vizantijsko, Franačko, Osmansko, Habsburško, Nemačko… jurišala su na Srbiju, na vrhuncu svoje moći.

Tih carstava odavno nema, a Srbi su još uvek ovde.

Tako da na pitanje ko su Srbi moze se odgovoriti da su oni grobari svetskih carstava.

Koliko čitam, sada se zna da su se Ameri nameračili da istresu višak bombi negde a mi smo im došli ko kec na jedanest. Pregovarali smo da se to ne desi, hteli smo da pristanemo na sve, ali ameri su ipak istresli bombe.

Da li je Srbija bila na strani istorije kada su se priključili Turcima nakon Kosovskog boja, a mogli su sa hriščanskim svetom?

itd

Sa njihovog stanovista i stanovista zapada generalno, mi smo bili faktor nestabilnosti, cinili smo velike zlocine prilikom ratova devedesetih, dugogodisnje granatiranje Sarajeva i Srebrenica su samo neki od njih...Generalno oni su nas videli uglavnom kao krivce za te ratove, kao aktera u sukobima u svim republikama... Te ratove po misljenju njihovie javnosti oni nisu sprecili na vreme... Trajali su dugo...Na kraju su videli i progone siptara na Kosovu i iz njihovog ugla jos jedan rat.... Tada je opet postojao pritisak javnosti da se to resi... I ovaj put su odlucili da nas bombarduju...To je njihovo stanoviste i kao i nase stanoviste cini da su ubedjeni bez sumnje da su na strani pravde...

Sa njihovog stanovista i stanovista zapada generalno, mi smo bili faktor nestabilnosti, cinili smo velike zlocine prilikom ratova devedesetih, dugogodisnje granatiranje Sarajeva i Srebrenica su samo neki od njih...Generalno oni su nas videli uglavnom kao krivce za te ratove, kao aktera u sukobima u svim republikama... Te ratove po misljenju njihovie javnosti oni nisu sprecili na vreme... Trajali su dugo...Na kraju su videli i progone siptara na Kosovu i iz njihovog ugla jos jedan rat.... Tada je opet postojao pritisak javnosti da se to resi... I ovaj put su odlucili da nas bombarduju...To je njihovo stanoviste i kao i nase stanoviste cini da su ubedjeni bez sumnje da su na strani pravde...
ma ni slučajno.
Znaju oni da to tako mora ako ćeš da dominiraš teritorijom. Nego, njima je pasovalo da rade to što su uradili, a mi smo super mali da bi mogli bilo šta povodom toga da uradimo.
Ne mrze oni Srbe. U njihovoj vojsci ima na hiljade oficira srpskog porekla. Sve je to igra. Zato male zemlje mora da se zalepe za neku veću. Na našu nesreću, Rusi su tada bili slabašni. Danas bi bila potpuno druga situacija.

Srbi su jedini beli narod koji je nakon 1945. pucao na Amerikance i na koje su Amerikanci pucali!

Srbi su ušli u oružani sukob sa SAD-om i NATO-paktom, onda kada se Rusi i Kinezi nisu usuđivali sa njima ući ni u diplomatski sukob!

1999. NATO pakt je bio najveca vojna sila koja je ikada postojala na planeti u istoriji ljudske civilizacije. I tada nikad u istoriji čovečanstva veća vojna sila nije napala manju!

Nikad nije bila veća nesrazmera u vojnoj snazi, ekonomskoj moći i broju stanovnika nego u tom ratu 1999. godine!

Nikakva protivteža Americi nije postojala. Lik simpatičnog pijanog Rusa iz tadašnjih holivudskih filmova, jako dobro otelotvorava tadasnji uticaj, koji su na svetska dešavanja imali Rusija i Jeljcin.

O Kini, niko ozbiljno nije ni razmišljao.

Ipak, u takvim okolnostima jedan narod, jedna zemlja imali su hrabrosti da Americi kažu “ne”.

10 godina Amerika će potrošiti na taj narod.

10 godina je Amerika vodila rat protiv te zemlje – ekonomski, propagandni, psihološki, hibridni, neokortikalni, psihotronički, a 1999. i oružani.

Srbija je uvek bila na pravoj strani istorije pa i tada..

I 1914. se činilo da je Srbija na pogrešnoj strani i 1941. i 1999.

Istorija se neprestano ponavlja, ludačka potreba zapadnjačke civilizacije za posedovanjem i osvajanjem odvlači milione u smrt.

Najveća svetska carstva, Rimsko, Vizantijsko, Franačko, Osmansko, Habsburško, Nemačko… jurišala su na Srbiju, na vrhuncu svoje moći.

Tih carstava odavno nema, a Srbi su još uvek ovde.

Tako da na pitanje ko su Srbi moze se odgovoriti da su oni grobari svetskih carstava.
Dakle, ovo jeste sve istina i naravno da postoji duh Srba koji ga stiti.....pa i od ovih lazova koji svaki put kada je Srbija bila u kriticnom vremenu pomazu napadacima....obocno su to lopuze i kriminalci kojima ni jedna vlast nikad ne odgovara, pa i kuma ubiju dok spava....

Da li je neki srpski vodja ili vidjeniji Srbin bio mudar ili nije, najpouzdanije znamo po tome ko ga je ubio, a bilo je trenutaka u istoriji, kada je Srba ubijano u buljucima....

…ali slobodan za razliku od regionalnih kmetova…

Sto se tice StejtD-a, napuse se K Srbima svi do jednog, od cistacice do onog degena sto pisa u pelene a sedi u ovalnoj kancelariji.

MAGA :cool:
Sve dok se mi poredimo sa hrvatima ,bugarima,albancima i ostalom boranijom,od nas nema ništa.

Možemo da se k.rcimo koliko hoćemo, ali sve dok su nam oni merilo uspeha......propadamo polako ali sigurno.

Ja sam zamalo gadjao apaca zoljom na granici. Mozda vam to sad zvuci kao bajka ali tako je bilo, sprecio me vodnik vec sam bio poceo da vadim zadnji deo zolje.

Mogu potvrdit tvoju priču...
Naime, ja sam bio u tom helikopteru Apaču. Otkad smo porazili NATO u Oluji, tajnim sporazumima nadgledamo njihovu tehniku. Kao hrvatski vojnik bio sam baš tamo u tom trenutku. Vidio sam da skidaš zolju sa ramena i dodao gas, ne bi me uspio pogodit...

.

ma ni slučajno.
Znaju oni da to tako mora ako ćeš da dominiraš teritorijom. Nego, njima je pasovalo da rade to što su uradili, a mi smo super mali da bi mogli bilo šta povodom toga da uradimo.
Ne mrze oni Srbe. U njihovoj vojsci ima na hiljade oficira srpskog porekla. Sve je to igra. Zato male zemlje mora da se zalepe za neku veću. Na našu nesreću, Rusi su tada bili slabašni. Danas bi bila potpuno druga situacija.
Danas nas ne bi napali.

Zbog rusije.

Od 1914te smo trn u oku sasima... Jer smo svetionik slobode...

Da li je neki srpski vodja ili vidjeniji Srbin bio mudar ili nije, najpouzdanije znamo po tome ko ga je ubio, a bilo je trenutaka u istoriji, kada je Srba ubijano u buljucima....
Draža Mihajlović!
Srbin, mudar, ispostava Srpstva posle Stefana Dušana možda i najveća, mada u potpuno različitim uslovima.Ko je ubio Dražu Mihajlovića?
Ne zna se, ili ga niko i nije ubio, nejasno je.
Kroz vreme ocrnjen i žrtvovan, ali tek treba da se sazna kakav je to mozak bio!

Mogu potvrdit tvoju priču...
Naime, ja sam bio u tom helikopteru Apaču. Otkad smo porazili NATO u Oluji, tajnim sporazumima nadgledamo njihovu tehniku. Kao hrvatski vojnik bio sam baš tamo u tom trenutku. Vidio sam da skidaš zolju sa ramena i dodao gas, ne bi me uspio pogodit...

.
hehe jahaču magarca tvoj najveći domet je čuvanje koza sa Modrićem

У
Draža Mihajlović!
Srbin, mudar, ispostava Srpstva posle Stefana Dušana možda i najveća, mada u potpuno različitim uslovima.Ko je ubio Dražu Mihajlovića?
Ne zna se, ili ga niko i nije ubio, nejasno je.
Kroz vreme ocrnjen i žrtvovan, ali tek treba da se sazna kakav je to mozak bio!
Убили га комунисти, аминовали Енглези.

U ovom drustvu crvi su se oduvek osecali slobodno, imali slobodu i sluzili vlastima kao glas...Ti crvi nikome sa vlasti ne smetaju oni im koriste...Slobodu nema inteligencija, nemaju ljudi koji imaju odredjen potencijal za posteno napredovanje, oni smetaju nosiocima kapitala, vlasti i lopovima u ovo drustvu... Zato je pojedinac sposoban da kreira ovde zarobljen pod domacim lopovima, a crv kome je citav svet jedna jabuka u kojoj moze da radi sve ono sto je u njegovoj mogucnosti on misli da ima svu slobodu sveta, vecu nego stanovnik zapadnih razvijenijih drustava.....

• Podržavam
Reactions: 903

Back