КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
''Pitanje za sve Rakove... da li je vecina takva ili je samo moj Rak toliko tvrdoglav i ne ume lepo da mi kaze sta je problem pa to iskazuje na neki svoj, meni nejasan nacin...?''

Sto se mene tice, moj prag tolerancije je nenormalno visok... i ako uspes da ga predjes, onda reci nemaju smisla, samo cu postaviti stav prema tebi....

Svaka opustena muzika mi se svidja, balade, takodje i lepa klasicna muzika, dobar rock ali samo ako nije napadan, rege i naravno evergreen.
Da ne nabrajam pesme, jer jako sam muzikalna, ima ih mnogo.
Od instrumenata klavir, gitara i truba ako je lepo ukomponovana...
To je za sada. Ako se neceg setim, nastavicu...[/QUOTEN

Ja vec nisam ovakav... slusam hc,punk,dnb, psytrance... prija mi energicna muzika. Gotivim Xtream... Nisam bas miran :D...Hehe cak sam bio i snajperista u vojsci :D...

''Pitanje za sve Rakove... da li je vecina takva ili je samo moj Rak toliko tvrdoglav i ne ume lepo da mi kaze sta je problem pa to iskazuje na neki svoj, meni nejasan nacin...?''

Sto se mene tice, moj prag tolerancije je nenormalno visok... i ako uspes da ga predjes, onda reci nemaju smisla, samo cu postaviti stav prema tebi....

Уф ма није ствар у толеранцији него кад му нешто не одговара ја не знам како да откријем у чему је проблем? :neutral:

Ljudi, je l' mi se cini ili vas rakove 'oce novac?
Ne kazem ja da svi rakovi imaju mnogo novca ali nekako lakse dolazite do njega, a i najbogatiji ljudi su uglavnom rakovi, ne mogu da se setim gde sam gledala statistiku ;)

Da li sam gledajuci ovako "strucno" neki tipicni rak ne znam,ali po svojim osobinama jesam bas pravi tipicni rak i odgovorno ti tvrdim da u vezi novca umem samo da ga ustedim ako ga vec imam a da ga zaradim ili dobijem srecnim slucajem...Prosto nemoguce!
Za ostale ne znam.Nadam se da imaju vise srece!

Уф ма није ствар у толеранцији него кад му нешто не одговара ја не знам како да откријем у чему је проблем? :neutral:

Kada im nešto ne odgovara, zatvore se u sebe, i ne možeš otkriti šta im je pomoću reči. Nikakvi razgovori tu ne pomažu, ne bi priznali šta ih muči ni na mukama! Tu pomaže samo neverbalna komunikacija, za koju, da bi sa Rakovima bila uspešna, moraš biti u vodenim znaku ili sa vodenim podznakom ili sa većinom planeta u vodenim znacima, ili sa razvijenom intuicijom - ili da ga jako, jako voliš (jer, ljubav i od najpametnijeg pravi budalu, a i najglupljeg umudri).
Neka nežnost, ali iz daleka, nenapadno, mala pomoć, neobavezno opušteno ćaskanje, ili dugo, zajedničko, ćutanje... ili samo sačekati neko vreme... ako poznaješ osobu, naći ćeš već koji je način u kom slučaju najdelotvorniji. Sve, samo ne požurivanje.
Jedino, ako ste baš jako bliski, i vaša ljubav je izvan svake (njegove) sumnje, a stvar je jako bitna i ne trpi odlaganje, onda se može, "istresti" iz Raka na direktan i prilično oštar način, istina o njegovim mukama.

Ne kazem ja da svi rakovi imaju mnogo novca ali nekako lakse dolazite do njega, a i najbogatiji ljudi su uglavnom rakovi, ne mogu da se setim gde sam gledala statistiku ;)

Oni najbogatiji, što su Rakovi, ako nisu neki veliki umetnici, onda su, najčešće, umiljati, pa su nasledili... A kad već raspolažu nekim novcem, onda lako ide, jer oni znaju da novac "tri puta okrenu pre nego što ga potroše", što ipak ne znači da su tvrdice.:)

Ah Rakovi, Rakovi... :)
Znam da kad Skorpija nesto ne ume da iskaze, ona cuti i to je to [ takva sam i ja ] ali ovo nista ne razumem, ne znam uopste kako da se ponasam! :dontunderstand::think:

Ne pritiskaj ga... nece ti reci nema sanse... ja sam rak, moj momak je skorpija... kad me nesto muci, uvek cutim i ne bi rekla Boga nema... bojim se reakcije(bespotrebno)...
imam srecu sto me on ne pritiska vec me pusti, mene to prodje i posle mu to ispricam onako usput, da ni ne skonta da je to bio moj veliki problem...
obicno su to stvari oko kojih se niko ne bi nervirao ali ybg osecajni smo pa nas sve zaboli... iako cesto odajemo utisak da smo hladni... ah, rakovi...:D

Mene je život okružio Rakovima (Račicama), sa svih strana, i najbolja prijateljica mi je Rak, imam i sestara Račica, i braće Riba, i otac mi je Riba, a ja Škorpija... Prosto sam morala da se "utreniram" za neverbalnu komunikaciju. Sve ih razumem, malko bolje nego oni mene, ali oni su tako pažljivi, jako paze da me ne povrede, pa i kad smatraju da grešim oni to nekao lepo... sa mašnicama...:)
U stanju su da se nedeljama jedu ako su pomislili da su nekoga povredili, a onaj nema pojma da je "povređen", naročito ako je neki manje osetljiv znak.:lol:

Imala sam dečka Raka, ali je pobegao... i bolje, udala sam se za Bika - on je izdržljiviji, i ne deprimira se kad ja, onako Škorpionski (duplo), kažem nešto drastično..:mrgreen: Ili dramim, nego lepo sačeka da me prođe, i idemo dalje...:)

Mene je život okružio Rakovima (Račicama), sa svih strana, i najbolja prijateljica mi je Rak, imam i sestara Račica, i braće Riba, i otac mi je Riba, a ja Škorpija... Prosto sam morala da se "utreniram" za neverbalnu komunikaciju. Sve ih razumem, malko bolje nego oni mene, ali oni su tako pažljivi, jako paze da me ne povrede, pa i kad smatraju da grešim oni to nekao lepo... sa mašnicama...:)
U stanju su da se nedeljama jedu ako su pomislili da su nekoga povredili, a onaj nema pojma da je "povređen", naročito ako je neki manje osetljiv znak.:lol:

Imala sam dečka Raka, ali je pobegao... i bolje, udala sam se za Bika - on je izdržljiviji, i ne deprimira se kad ja, onako Škorpionski (duplo), kažem nešto drastično..:mrgreen: Ili dramim, nego lepo sačeka da me prođe, i idemo dalje...:)

Istina... ziva istina...

Moji kad se posvadjaju ja sam citav dan s*****na... kao da mi je neko(ne-daj-boze) umro... a njima to normalno, sto bi oni rekli prepiremo se, ne svadjamo se...
Jedno jutro su me probudili zvuci lomljave i svadje iz kuhinje, ustala sam besna, uletela u kuhinju i pitala ih:"Dobro dokle mislite da se svadjate!?"... a oni bledo me pogledavsi oboje:"Ko se svadja?"... tek tad sam videla da oboje stoje za sudoperom i da je tata ispustio neku serpu i opsovao... a da mama pere sudje i moli ga da joj se ne mesa u "posao"... tad sam se i ja nasmejala...

Poenta je da sve shvatamo tragicno...

Ma, sad sam pričala sa drugaricom, ne zove je druga jedna drugarica, i ona odmah misli da je uvredila kad su se poslednji put videle, ili da joj je dosadila! :roll: a drugarica ima povećan obim posla u firmi i mama joj nešto bolesna... i nisu se čule 2 nedelje.:lol: Ja počnem da se to pitam kad me neko ne zove dve godine!:mrgreen:
Dobrice su Račice, samo mnogo su osetljive, što uglavnom drugi i ne primećuju, a one pate u sebi, najčešće za bezveze.:)

Ma, sad sam pričala sa drugaricom, ne zove je druga jedna drugarica, i ona odmah misli da je uvredila kad su se poslednji put videle, ili da joj je dosadila! :roll: a drugarica ima povećan obim posla u firmi i mama joj nešto bolesna... i nisu se čule 2 nedelje.:lol: Ja počnem da se to pitam kad me neko ne zove dve godine!:mrgreen:
Dobrice su Račice, samo mnogo su osetljive, što uglavnom drugi i ne primećuju, a one pate u sebi, najčešće za bezveze.:)

1) I ja bih isto pomislila - da se uvredila pa me ne zove.:sad2:
2) Kamo srece da je za bezveze!

nisam znala, u svakom slucaju lepo.:} inace najveci umetnici su rakovi, vecina nas (rakova) je talentovano za neku umetnost i to nam je jedna od dobrih karakteristika.:mrgreen:

Back