Hm...i ja sam rak u horoskopu, podznak devica a neki mi rekose da vaga...

a nisam se nesto "bacala" u istrazivanja oko toga...

Citam vase komentare i u retkima nalazim sebe....zaista nisam tipican rak i ne idem iz krajnosti u krajnost....nisam ljubomorna, zavidna, placljiva...itd.. sad ne znam za druge rakove ali ja sam neverovatno strpljiva...mozes mi zvocati ( ma da me bockas iglicom ) ako sam odlucila da me to ne tangira, ni bol necu osetiti..ali zato me nervira sporina kod drugih ljudi....za to stvarno nemam zivaca...kad zamolim da mi neko nesto doda ja ocekujem da ce to da uradi brzinom svetlosti ( naravno od mene moze da ocekuje isto )...mada oko toga pre nisam pravila toliku frku...mislim da je na razvijanje te mane ili pak vrline ( zavisi od situacije ) najvise uticao posao kojim sam se izvesno vreme bavila...
Uz svo to strpljenje ja imam i neverovatnu volju da ne preterujem i kazem celicnu...

kad zaista nesto zelim ja to i dobijam, nema treceg...sto ce u prevodu znaciti da trazim i one najamanje rupice, proucim sve mogucnosti samo da bude onako kako ja zelim...e uz to ide i jako bujna masta...sto priznajem da mi jako smeta...

..ali je to opet ok kad je u pitanju lova, biznis itd...rakovi su zaista mastoviti pa verovatno odatle i poredjenje sa tim da su jako dobri biznismeni...svaka ideja, svaka sitnica moze da napravi biznis...
Rakovima pripisuju mnoge negativne osobine...kao sto su i hipohodricnost, panicarenje...itd nemam te mane....cak i ne podnosim panicarenje...svaku situciju pokusavam da sagledam objektivno, da sve procenim i u skladu sa tim odreagujem..uz to nisam ni neki preterani emotivac, pa mnogima delujem hladno da ne kazem ledeno...a to je opet daleko od istine...jednostavno smatram da za svaki problem postoji resenje i da je gore kad se panicari...
Porodica, prijatelji, partner mi mnogo znace ( tu sam ista kao i drugi rakovi ) ali nisam opsesivna i ne pokusavam po svaku cenu da ih zastitim i sl. pruzam dovoljno slobode svakome ali opet i pokazujem ljubav u velikim kolicinama....
Smeta mi i ljudska neodlucnost...to ne kapiram iako sam tip osobe koji sve vaga po xy puta ali to opet nije toliko strasno, moze se kontrolisati...
Sad jako sam impulsivna i cesto umem da odreagujem na brzinu, brzopleto..sad to se cesto pokaze kao dobro kad su u pitanju neke bitnije stvari ( sto je bas cudno ) ali kad su u pitanju sitnice e tu me lomi..mada se i to menja s godinama...volim kad su ljudi metodicni i znaju za neki red i disciplinu ( nista preterano ) ali kod mene to ponekad moze da izazove problem ( pogotovu kad ucim matematiku ) ..kad dodju do izrazaja ta metodicnost i brzpoletost zajedno...kukulele majko mila...

nit tamo nit vamo...
Ne volim da zvocam ( i to se pripisuje rakovima) ...ljudi znaju sta su duznosti i obaveze ( vazi i za part. odnose ) i kad nesto lepo zamolim ( nikad ne komandujem, jer bi sutnula svakog ko pokusava da komanduje meni ) ocekujem da se to i uradi..ako neko nece, vise volim da cujem da kaze necu, nego da obeca pa nista....jer strasno sam osetljiva kad su obecanja u pitanju...zato je potrebno da ljudi dobro razmisle pre nego sto obecaju...posto sam tip osobe koja preferira istinu ma koliko bolna ona bila...i to zna cesto da bude mucno, jer danas svi lazu na svakom koraku....mada sam ja u laganju ekspert...

....nema sanse da me bilo ko provali ako ja to ne zelim...ljudi to nece primetiti ni po ponasanju, komentarima...pricu cu tako da slozim da ne zna sta ga je snaslo...umem da glumim i imam bas jak dar ubedjivanja...mada to ne koristim nikad kad su u pitanju ozbiljne stvari, niti obmanjujem ljude...vise to koristim svakodnevno u sali...posto volim da plasim ljude i da ih iznenadjujem....zbog toga im i nije nikad dosadno samnom...
Ne poznajem mnogo rakova....ne znam da li dva ili tri...i skroz se razlikujemo, posto su oni tipicni predstavnici tog znaka a ja ne...super se slazem sa devicama

, vodolijama, ni strelci nisu losi, sa blizncima sam ok bas...pa bem ti sad kontam da se sa ljudima u tom znaku najbolje slazem...i da me najvise okruzuju pripadnici tih znakova....

Sa skorpijama sam imala ok odnos, ma odlican dok sam bila mladja...sad me skorpije opako nerviraju...cesto su depresivci, neverovatno tvrdoglavi ( i ja sam ali umem da spustim loptu ako nisam u pravu i da priznam gresku i cesto i insistiram da sama snosim posledice -

)...
Izgled mi uospte nije "rakovski"...tamna sam, visoka, skladna gradja...i smesno mi je to nekako...ko da to zavisi od horoskopa..

Uostalom verujem da svako moze da pretvori svoje mane u vrline...verovatno i odatle tolika ne slicnost sa tipicnim rakovima...jer ja uvek tezim ka tome da se menjam...tj. radim na sebi....
Auuuu...ala se ja "otvorih" siroj masi.....