Gambrinus
Aktivan član
- Poruka
- 1.009
kako se slazu muskarac rak i zena skorpija?
Super!!! Divna kombinacija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se slazu muskarac rak i zena skorpija?
Dragi Rakovi,poceo je vas mesec.Zelim svima vama sa foruma srecan rodjendan.Mr.Psiholgicue i vama,ne znam kada vam je rodjendan.Puno ljubavi sa vasom Devicom.Pozdrav
P.S.Cerka mi je Rak/Vodolija
Evo, da dolazi nas mesec.. Rakovski..![]()
Ima da budemo energeticni.Rodjendani svima..
Ja sam ovan, ali najbolji prijatelji su mi rakovi... Nekako ih nanjusim. Prijaju mi jako. Valjda zato sto trpe tu moju ovnovsku crtu da planem za sitnicu... Smire me za sekund, pa posle predem ko mache![]()
Dragi Rakovi, srecan vam svima rodjendan i ostanite tako dragi i mili, ne dozvolite da vas iko i ista promeni.
Ja sam ovan, ali najbolji prijatelji su mi rakovi... Nekako ih nanjusim. Prijaju mi jako. Valjda zato sto trpe tu moju ovnovsku crtu da planem za sitnicu... Smire me za sekund, pa posle predem ko mache![]()
Dragi Rakovi, srecan vam svima rodjendan i ostanite tako dragi i mili, ne dozvolite da vas iko i ista promeni.
Pitanje za sve Rakove... da li je vecina takva ili je samo moj Rak toliko tvrdoglav i ne ume lepo da mi kaze sta je problem pa to iskazuje na neki svoj, meni nejasan nacin...?![]()
Gambrinus:
Pitanje za sve Rakove... da li je vecina takva ili je samo moj Rak toliko tvrdoglav i ne ume lepo da mi kaze sta je problem
pa to iskazuje na neki svoj, meni nejasan nacin...?
Rakovi carevi..... hvala svima.
Ponekad da, mozda i ja.Sa nekim blokiranim emocionalnim tokovima, tako ispada.
eve.best:
A sta je sve potrebno da bi se "odblokirali" ti emocionalni tokovi i da jedan rak kaze ili uradi ono sto misli, zeli i oseca....
Ili, bolje reci, koliko je vremena potrebno
Pitanje za sve Rakove... da li je vecina takva ili je samo moj Rak toliko tvrdoglav i ne ume lepo da mi kaze sta je problem pa to iskazuje na neki svoj, meni nejasan nacin...?![]()
A sta je sve potrebno da bi se "odblokirali" ti emocionalni tokovi i da jedan rak kaze ili uradi ono sto misli, zeli i oseca.... Ili, bolje reci, koliko je vremena potrebno :???:
neznam kad ce se odblokirati.
Izgleda mi mnogo, vise godina, a mozda samo u sledecem zivotu.
Al nisu svi isti.
Potrebno je vreme,nekad cak i ne privise vremena ako ta osoba jednostavno ume sa nama...Znaci sa nama treba polako,nezno,najbitnije je da se osetimo cenjeni i postovani od strane te osobe,da vidimo da nas ona razume(da se trudi oko nas)i otvoricemo se...
Ah Rakovi, Rakovi...
Znam da kad Skorpija nesto ne ume da iskaze, ona cuti i to je to [ takva sam i ja ] ali ovo nista ne razumem, ne znam uopste kako da se ponasam!![]()