КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej! ja sam rak/lav...i sigurna sam da nije u pitanju bas neka extra kombinacija!!! evo, vjerovatno sam medju prvim koji tvrde da mu se sopstvena kombinacija ne svidja:)

nikako da pomirim te dvije krajnosti, jos sa mjesecom u vodoliji i merkurom u blizancima..ma kakvi!

fizicki sam iscrpljena od suprotstavljenih krajnosti unutar mene same!

Ja sam ovan, ali najbolji prijatelji su mi rakovi... Nekako ih nanjusim. Prijaju mi jako. Valjda zato sto trpe tu moju ovnovsku crtu da planem za sitnicu... Smire me za sekund, pa posle predem ko mache :)

Dragi Rakovi, srecan vam svima rodjendan i ostanite tako dragi i mili, ne dozvolite da vas iko i ista promeni.

eve.best:
A sta je sve potrebno da bi se "odblokirali" ti emocionalni tokovi i da jedan rak kaze ili uradi ono sto misli, zeli i oseca....
Ili, bolje reci, koliko je vremena potrebno

Mnogo analize, rada, truda. Ja sve posvecujem da bi to resio, zivotni posao... neznam kad ce se odblokirati.
Izgleda mi mnogo, vise godina, a mozda samo u sledecem zivotu. ;)

Al nisu svi isti.

Pitanje za sve Rakove... da li je vecina takva ili je samo moj Rak toliko tvrdoglav i ne ume lepo da mi kaze sta je problem pa to iskazuje na neki svoj, meni nejasan nacin...? :confused:

Izgleda da je vecina nas takva...Ne bih ja to nazvala tvrdoglavoscu,meni je recimo tesko da pricam o nekim stvarima koje me tiste,jednostavno ne mogu to da prevalim preko jezika...Mislim da je tu problem u nama samima-tisti nas to,ne mozemo da pricamo o tome,pa to svoje nezadovoljstvo kroz nesto sasvim levo prikazujemo...:sad2:

A sta je sve potrebno da bi se "odblokirali" ti emocionalni tokovi i da jedan rak kaze ili uradi ono sto misli, zeli i oseca.... Ili, bolje reci, koliko je vremena potrebno :???:

Potrebno je vreme,nekad cak i ne privise vremena ako ta osoba jednostavno ume sa nama...Znaci sa nama treba polako,nezno,najbitnije je da se osetimo cenjeni i postovani od strane te osobe,da vidimo da nas ona razume(da se trudi oko nas)i otvoricemo se...

neznam kad ce se odblokirati.
Izgleda mi mnogo, vise godina, a mozda samo u sledecem zivotu. ;)

Al nisu svi isti.

U sledecem zivotu? :eek: Bas me utesi... :sad2:

Znam da nisu svi isti ;)

Potrebno je vreme,nekad cak i ne privise vremena ako ta osoba jednostavno ume sa nama...Znaci sa nama treba polako,nezno,najbitnije je da se osetimo cenjeni i postovani od strane te osobe,da vidimo da nas ona razume(da se trudi oko nas)i otvoricemo se...

Znam, znam, znam.... moje dve velike ljubavi bile su rakovi... Prilicno razliciti :think:
Ali, i dosta toga zajednickog....

Medjutim, ovaj koga sam upoznala je cudo nevidjeno. Kao da se boji samog sebe, a kamoli da se nekome otvori.... a ja nisam baba-roga, i ja sam nezna, emotivna, ponekad stidljiva, treba mi dosta vremena bla, bla... :rumenko: ali, on ..... :dontunderstand:

Muski rak,e to je vec problem ni sama znam koja formula pali kod njih...Znam samo da se plase sami sebi da priznaju sta osecaju...I sama sam na svojoj sopstvenoj kozi osetila jednog raka,ne ponovilo se...Nikad nisam znala na cemu sam sa njim i sta on zapravo oseca...:evil:

Ah Rakovi, Rakovi... :)
Znam da kad Skorpija nesto ne ume da iskaze, ona cuti i to je to [ takva sam i ja ] ali ovo nista ne razumem, ne znam uopste kako da se ponasam! :dontunderstand::think:

Ne vredi da razmisljas. Rakovima je potrebno vreme da se otvore, i sigurnost. Ponasaj se prema njemu kao sto bi i prema svakom. Onda ce on da dobije na vremenu da preispita sebe, pa ce pokazati zainteresovanost kad "nije pod lupom" s necije strane.;)

Ja sam rak/blizanac. Prvo sam mislio kao sto dosta ljudi tvrdi da je ovo losa kombinacija u jednoj osobi, medjutim nije bas tako. Znakovi jesu suprotnost, ali bas zbog toga i nije lose, jer ono sto ne dostaje blizancu ima rak, i obrnuto. Jedan blizanac koji je ''najinteligentniji znak'' i jedan rak koji oseca bukvalno sve... ove dve stvari kad se spoje, mogu da budu zajebano oruzje :D ''ja mislim''+''ja osecam'' jel moze to da bude lose :D, Ispravite me ako gresim? Stoji da uglavnom ne znamo sta ce mo, ali kad se skapiras sam sa sobom, sposoban si za mnogo stvari u zivotu. Recimo isto sta je super, bar kod mene, vezao sam se za svaku cicu sa kojom sam bio, i nikad nisam prevario cicu, ali kad bi mi pukla veza brzo bi se oporavljo, to je kapiram ono sto blizanci imaju ''brzo se zaljubi, a jos lakse odljubi''
Rak koji je romanticar, i blizanac koji je sarmer, jer to moze da bude lose kad se spoji :). Po meni je jedina ozbiljna mana ovakvih osoba je sto uglavnom ne znaju sta hoce, ali opet kazem kad to prevazidjes mozes dosta stvari da radis.

Back