КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Strelac je optimistican a Rak ima nihilisticku crtu,opet ima privlacenja izmedju ta dva znaka.
mozda, za kratko vreme,
na duze, to je prava tortura :D
strelci su brzi, impulsivni, hekticni,
ovi moji su uljuljkani, ususkani, spori, kao pravi rakovi,
tempo im je uvek isti, da li gori, il se zemlja trese,
sto se improvizacije i fleksibilnosti tice, i da ne pricam,
samo da se ne promeni smer i ritual kojim oni zive ceo zivot,
kosa mi se dize na glavi od te monotonije:D

Strelac je optimistican a Rak ima nihilisticku crtu,opet ima privlacenja izmedju ta dva znaka.

Ova dva znaka su u averziji, ne razumeju se, ne prepoznaju potrebe jedno drugog, različitog temperamenta, Strelac je kolerik, Jupiter sangvinična /vetrovita, topla i vlažna planeta, a Rak je flegmatik, Mesec vodena, vlažna i hladna planeta.
Po teoriji Ptolomejevoj, svaki znak ima znak koji ga razara, a to je onaj koji mu pada u 8.polje. Tako je za Strelaca znak Raka, jer je od njega 8.znak, pa Strelac oboljeva zbog svog samopopuštanja, nestabilnosti u emocijama, plaši se odrastanja, zrelosti, odgovornosti za svoje postupke...

Ova dva znaka su u averziji, ne razumeju se, ne prepoznaju potrebe jedno drugog, različitog temperamenta, Strelac je kolerik, Jupiter sangvinična /vetrovita, topla i vlažna planeta, a Rak je flegmatik, Mesec vodena, vlažna i hladna planeta.
Po teoriji Ptolomejevoj, svaki znak ima znak koji ga razara, a to je onaj koji mu pada u 8.polje. Tako je za Strelaca znak Raka, jer je od njega 8.znak, pa Strelac oboljeva zbog svog samopopuštanja, nestabilnosti u emocijama, plaši se odrastanja, zrelosti, odgovornosti za svoje postupke...
Znam 3 braka i 2 duge veze izmedju Strelca i Raka.

mozda, za kratko vreme,
Jadni ljudi sa tobom pod istim krovom, sa Strelcem..
Svi oni što ih poznajem, varaju svoje žene, skoro svi oženili neke ružnjikave žene, gledaju i pate za mnogo mlađim klinkama...
A da stvar bude crnja, predstavljaju se pravoslavcima, ali samo kroz neku puku, suvoparnu tradiciju...govnari teški..🙂

Svi oni što ih poznajem, varaju svoje žene, skoro svi oženili neke ružnjikave žene, gledaju i pate za mnogo mlađim klinkama...
A da stvar bude crnja, predstavljaju se pravoslavcima, ali samo kroz neku puku, suvoparnu tradiciju...govnari teški..🙂
ja sam zensko,
ali sa strelcem uvek znas na cemu si,
strelci su iskreni i ne uvijaju,
costo sumnjam da ce strelac reci nesto iza ledja,
a da ti to vec nije rekao u oci

mozda, za kratko vreme,
Ja sam racica. Da taj spori i smotani tempo, to je kako nas ljudi vide, spolja ali je to sve iluzija jer mi uvek nesto radimo i uvek je nesto mnogo vazno, za nasu decu i celu planetu. Mnogo, dugo, razmisljamo dok jednog dana ne napravimo nesto "veliko" i zbunimo sve oko nas :)

Ja sam racica. Da taj spori i smotani tempo, to je kako nas ljudi vide, spolja ali je to sve iluzija jer mi uvek nesto radimo i uvek je nesto mnogo vazno, za nasu decu i celu planetu. Mnogo, dugo, razmisljamo dok jednog dana ne napravimo nesto "veliko" i zbunimo sve oko nas :)
hm, ne znam, mislim da ima neke razlike izmedju zenskih i muskih rakova,
al sam prilicno sigurna da svi zive u proslosti,
i ne mogu da se od nje otrgnu, previse zale za njom,
kao da ne postoji drugi zivot

Mora neko da bude los, ne mogu svi biti dobri. Strelcevi ce biti losi a ti bidni dobar. Sto bi se reklo: rodjen los.
Ali sam cuo da neki zenski znaci imaju zelju da izlece strelceve probleme konjskoga tipa jer ipak znas da su strelcevi kentauri u horopsku, iznad struka ljudska glava a ispod pastuv. Tako se prica za njih.

Back