КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možda su i nježni, ali u zadnje vreme premotavam film, vraćam sjećanja, i ne mogu da se otrgnem utisku da ti ljudi nikad ne praštaju...ili veoma teško...analizirao sam neke javne ličnosti, nikog lično ne poznajem koliko se sjećam..
Možda je to neki moj trip...volio bih, jer je to baš gadna osobina...

Pa oni se naljute baš brzo i za sitnice, ali brzo ih i pusti (kardinalna, impulsivna priroda).
Ali umeju i zauvek da prekinu sve konekcije sa nekim, biće im teško ali prekinuće ako smatraju da to tako treba.
Baš se sad spremam da zauvek proteram jednog Jarac/Škorpiju iz života 😁
Astaluego Kaprikornu!

Pa oni se naljute baš brzo i za sitnice, ali brzo ih i pusti (kardinalna, impulsivna priroda).
Ali umeju i zauvek da prekinu sve konekcije sa nekim, biće im teško ali prekinuće ako smatraju da to tako treba.
Baš se sad spremam da zauvek proteram jednog Jarac/Škorpiju iz života 😁
Astaluego Kaprikornu!
Zašto?Ja sam jarac-škorpija.Nemoj tako, biće ti žao.Mi nikad ne praštamo proterivanja iz tuđih života i sve pamtimo. Vraćamo "duplo" i "sa kamatom"!

Zato što se igrao, ispitivao moje granice tolerancije. Namiriše da mi znači pa onda smatra da može kako god hoće.
Nema šta da mi oprosti, zapamti ili vrati, pošto se nikada više nećemo čuti 😁
Smatram da je on to tako hteo jer je bio upozoren puno puta da ne radi nešto što je uradio...

Pa trebalo bi, ali cvrc.
Doduše, nemam iskustva sa ljubavnim vezama, ovo je prijateljstvo u pitanju.
Ali koliko poznajem muške Jarčeve, nema šanse da bih mogla tu flegmatičnost da podnesem u vezi, potrebno mi je da znam šta partner misli i oseća a to od Jarca neću čuti. Doduše, neće ni on od mene dok ne pita, ali pošto neće nikad pitati ja onda percipiram da ga ne zanima i dolazimo do zaključka da mi ne treba flegma u životu jer mi je to isto što i neko koga boli uvo za mene 🤷🏻‍♀️
Ništa ova astro sparivanja ne valjaju, sem što su potrefili da Ovan i Rak nikako ne idu😁

Pa trebalo bi, ali cvrc.
Doduše, nemam iskustva sa ljubavnim vezama, ovo je prijateljstvo u pitanju.
Ali koliko poznajem muške Jarčeve, nema šanse da bih mogla tu flegmatičnost da podnesem u vezi, potrebno mi je da znam šta partner misli i oseća a to od Jarca neću čuti. Doduše, neće ni on od mene dok ne pita, ali pošto neće nikad pitati ja onda percipiram da ga ne zanima i dolazimo do zaključka da mi ne treba flegma u životu jer mi je to isto što i neko koga boli uvo za mene 🤷🏻‍♀️
Ništa ova astro sparivanja ne valjaju, sem što su potrefili da Ovan i Rak nikako ne idu😁
Grešiš... sigurno. Ako je zatvoren, ne znači da mu nije stalo! Ako provodite vreme zajedno, sigurno mu je stalo! Ali, ako si nestrpljiva...mogu da razumem. Sigurno te nije namerno povredio. Nemoj ga oterati, zbog toga! :andjeo:

Ne teram ga ja bukvalno, može da se javi kad god poželi, ali neće, neće prvi, a neću ni ja tako da... To je kraj.
Pa dosta smo se kuckali zadnjih godinu dana (to je neki vid provođenja vremena zajedno) . Jeste, jako zatvorena osoba, možda mu i jeste stalo, ali šta ja imam od toga kad se neko ponaša kao da nije...
Mislim sve ovo je jedna strašno banalna i bezvezna priča, ali šta da se radi, život ide dalje 😌
Nisam očekivala od njega da se tako igra i ispituje moje granice i ja sad ne mogu da odstupim.

Ne teram ga ja bukvalno, može da se javi kad god poželi, ali neće, neće prvi, a neću ni ja tako da... To je kraj.
Pa dosta smo se kuckali zadnjih godinu dana (to je neki vid provođenja vremena zajedno) . Jeste, jako zatvorena osoba, možda mu i jeste stalo, ali šta ja imam od toga kad se neko ponaša kao da nije...
Mislim sve ovo je jedna strašno banalna i bezvezna priča, ali šta da se radi, život ide dalje 😌
Nisam očekivala od njega da se tako igra i ispituje moje granice i ja sad ne mogu da odstupim.
Budi strpljiva, ako ti znači! Javiće se sigurno. 😉
Nemoj ga bukvalno oterati od sebe, zameriće ti!Inače su jako nežni i romantični, iako ne deluju tako!

Pa ima veze, jer jednom mi je ovo uradio i tad sam ja prva pružila ruku pomirenja iako je on bio kriv. Sad sam mu rekla da ako ne želi da prekidamo kontakt onda ne treba to da ponovi. I on je ponovio, doduše to je trebalo da bude šala, ali je ponovio uz konstataciju da neću moći da ga izbacim iz života jer će mi faliti da me neko zafrkava kao on. E pa, tu se zaebao malo. Sad ili će on da se javi ili ćemo zauvek da ćutimo. Ja sam svakako izbrisala njegov broj tako da i da hoću ne mogu da mu pišem hahhaha 😂
Čovek je težak kao crna zemlja a za mene kaže da sam ja teška, 'ebe lud zbunjenog 💃🏻
Javiću vam ako se javi, ali znam ga dobro i znam da neće. A za mesec dana, meni će biti taaako svejedno 🤷🏻‍♀️

Pa ima veze, jer jednom mi je ovo uradio i tad sam ja prva pružila ruku pomirenja iako je on bio kriv. Sad sam mu rekla da ako ne želi da prekidamo kontakt onda ne treba to da ponovi. I on je ponovio, doduše to je trebalo da bude šala, ali je ponovio uz konstataciju da neću moći da ga izbacim iz života jer će mi faliti da me neko zafrkava kao on. E pa, tu se zaebao malo. Sad ili će on da se javi ili ćemo zauvek da ćutimo. Ja sam svakako izbrisala njegov broj tako da i da hoću ne mogu da mu pišem hahhaha 😂
Čovek je težak kao crna zemlja a za mene kaže da sam ja teška, 'ebe lud zbunjenog 💃🏻
Javiću vam ako se javi, ali znam ga dobro i znam da neće. A za mesec dana, meni će biti taaako svejedno 🤷🏻‍♀️
Kakvi "inatđžije"! Ne valja vam pos' o deco!Svako dobro želim... , držim finge da sve bude dobro! To što voli da te zafrkava ,ne mari. Ne misli sigurno ozbiljno, samo voli da te čika!Dopadaš mu se!

Nije da sam inadžija nego, ne mogu da dozvolim nekom da koristi to što je meni stalo. Može da mi bude stalo najviše na svetu ali ako moram, prekinuću prijateljstvo/vezu/šta god.
Znam da je inat loš, ali šta da se radi, ovde se on inati, ja spašavam svoj integritet.

Poslednja izmena:
Nije da sam inadžija nego, ne mogu dozvolim nekom da koristi to što je meni stalo. Može da mi bude stalo najviše na svetu ali ako moram prekinuću prijateljstvo/vezu/šta god.
Znam da je inat loš, ali šta da se radi, ovde se on inati, ja spašavam svoj integritet.
To su gluposti, veruj mi!Kakvo spašavanje identiteta? Greota,da zbog stidljivosti ili inata, otpuste sve "niz vetar". Ne bih se na tvom mestu uoošte uzbuđivala zbog njega. Samo opušteno!Javiće se, ti okupiraj sebi pažnju za to vreme drugim stvarima.I pošalji mu povremeno neku lepu poruku.

To su gluposti, veruj mi!Kakvo spašavanje identiteta? Greota,da zbog stidljivosti ili inata, otpuste sve "niz vetar". Ne bih se na tvom mestu uoošte uzbuđivala zbog njega. Samo opušteno!Javiće se, ti okupiraj sebi pažnju za to vreme drugim stvarima.
Naravno, potpuno si u pravu. I hoću, okupiraću se drugim stvarima. Ako se javi, super, ako ne, opet super🥂
Ali prva se javiti neću, ne mogu, a nemam ni broj, izbrisala 😁

Poslednja izmena:
:fdlan:
Nadam se da on nije obirsao!
Hahaha
Pa i da nije, neće se javiti. Tako mi je i kazao prošli put, ja računam na to.
Pa se mislim, kad njega boli uvo, što mene da ne boli 🤔 🤷🏻‍♀️

E da, Manastirka, vi ste mi potpuna opozicija po horoskopu, ja sam Rak/Bik.
Ali zanimljivo je to da mi je ovaj Jarac/Škorpija, sličniji nego jedan dečko Rak koji je rođen istog dana kao i ja tj. delimo razne iste planete... 🤔

Hahaha
Pa i da nije, neće se javiti. Tako mi je i kazao prošli put, ja računam na to.
Pa se mislim, kad njega boli uvo, što mene da ne boli 🤔 🤷🏻‍♀️

E da, Manastirka, vi ste mi potpuna opozicija po horoskopu, ja sam Rak/Bik.
Ali zanimljivo je to da mi je ovaj Jarac/Škorpija, sličniji nego jedan dečko Rak koji je rođen istog dana kao i ja tj. delimo razne iste planete... 🤔
Zato te i ne razumem, kako si mogla obrisati broj!Ja recimo, to ne bih uradila. Ali dobro...biće kako zvezde kažu!Mda, ako je rekao da te neće zvati, onda u redu. Baš da vidimo!

Back