newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421
/me se zaljubila u raka.... 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Meni se nekako cini da bi mi rak odgovarao jer se sad druzim sa takvim jednim muskim lepi rakom emotivcem..mada ...mislim da bih ja bila mnogoooo ljubomorna na njega,..nesto mi tu nije bas sve med i mleko.....
najbolji u cemu?ARTILJERIJA:Rakovi su najbolji,jel da.............................................................................haha................
slucajna:Joj Samantha, ja sam u braku sa jednim rakom,jesu oni emotivci,ali kad popizde,osuju takvu paljbu uvreda,da ti nista ne preostane nego samo da ostanes otvorenih usta i iskolacenih ociju :shock: !
I ljubomorni su u picku materinu.
Ali ipak su toliko neodoljivi,da prosto ne mozes bez njih.
Samantha Jouns:I kako je u Braku?Ajd pitaj ga da mi odgvori na temu tamo na Savremeni Muskarac ima super tema za muskarce u braku![]()
Ja sam Bik i sad se druzim sa jednim Rakom mada ja nisam spremna na vezu a ni on naravno,..ali nesto razmisljam..divan je, zgodan, pametan, dobar - dobrica,...imam utisak da voli da svrlja...tako da ne bih volela da se upustam sa RAKOVIMA u to,..jer sam imala iskustvo sa njim...emotivci ,..ja sam BIK ...:?
slucajna:Mogu ti reci da se kod mene nije nista promenilo,od onoga sto je bilo u vezi,sve je isto,po meni papir nista ne menja!!
Ma ne vole oni da svrljaju,veruj mi,kad se zaljube,samo ti postojis za njih.
A kakvi su Bikovi,znam jednog,ali mi je totalno nedefinisan?
Giovanna:Da te poslusam MiliMail
Moj rodjendan 11.07
A vas ?
beba-bg:Uffff ti rakcici![]()
Sa jednim je borba trajala 5 god. kad posle njega opet rakcic sa kojim se borim eto ima 2 god....i dokle bre vise...hehehe.
Gde vi nalazite te fine,slatke,kucne rakcice...Ove moje ni za glavu ni za rep,temperamentni,misticniiii,mnogo brzi....i svasta nesto
I kao bumerang su,konstantno se vracaju.Ne mozes ih se resiti a nesto i ne zelim![]()
beba-bg:VAGA-SKORPIJA![]()