КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vaš horoskop za nedelju:
11.09.2006. - 17.09.2006.

RAK
Pazljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sa razlicitih aspekata i procenjujete svoje mogucnosti. Stalo Vam je da definisete prave profesionalne vrednosti i da ostvarite svoje ciljeve. Obratite paznju na korisne informacije. Potrebno je da primenjujete razlicite obrasce uspesnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psiholosku sigurnost. Ukoliko Vas neko navodi na slobodnije emotivno izrazavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili na neciju ljubavnu poruku. Pokusavate da predvidite neciju reakciju, ali spontanost u izrazavanju osecanja deluje pozitivno na Vas odnos sa bliskom osobom. Oslonite se na svoja osecanja.

RAK

Nalazite se u sjajnoj formi i imate dobar takmičarski uvid. Možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Dobro procenite svoj ulog: 12, 14. i 16. septembra. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače 13. i 15. septembra.

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU RAKA

Preporucujemo Vam da budete veoma iskreni, pazljivi i dobronamerni. Osnovno pravilo ljubavnog zavodjenja glasi: osobu u znaku Raka treba neprekidno osvajati na razlicite nacine, znaci od Vas ocekuju topli pogledi, umilne reci, nezni dodiri i ljubavni osmeh. Zatim, razliciti pokloni i sitnice samo dodatno potkrepljuju Vasu iskrenu paznju i nameru - da izmamite njihov osmeh ili da ulepsate njihovo raspolozenje. Sledece vazno pravilo glasi: Rak ne pokrece inicijativu ili to nikada ne cini na direktan nacin. Od Vas se ocekuju svi konkretni potezi, pozivi i direktna inicijativa. Uostalom, dovoljno je da pogledate u njihove oci i tu se krije odgovor, signal ili poruka u kom pravcu treba nastaviti igru ljubavnog zavodjenja. Oni Vam precutno daju do znanja da u sebi poseduju ogromno duhovno i emotivno bogatstvo, a od Vas ocekuju ulogu velikog "ljubavnog osvajaca".

Osobe rodjene u sazvezdju Raka treba prihvatiti kao romanticne dusice i hipersenzitivce, jer oni poseduju neznu i senzitivnu prirodu; i narocito izostrenu intuiciju. Naime, osobine koje na najbolji nacin opisuju njihov psiholoski profil su: naglasena emotivnost, preosetljivost, nesigurnost, plasljivost, emotivna povodljivost, romanticnost i senzitivnost. Sazvezdjem ovog znaka upravlja Mesec i zbog toga se kaze: da su Rakovi - Meseceva deca. Poznato je, da Mesec prolazi kroz razlicite faze i da mesecev ciklus ima veliki uticaj na psihicko, emotivno i mentalno stanje ovog znaka, kao sto utice na kompletnu prirodu i na nase okruzenje.

Da li Vam je poznata cinjenica, da su Rakovi podlozni iznenadnim, cestim ili naglim promenama u raspolozenju i da upravo zbog mesecevih faza spadaju u kategoriju hipersenzitivaca? Osoba rodjena u ovom znaku cesto menja svoje raspolozenje ili prolazi kroz razlicita psihicka i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba traziti konkretan povod ili uzrok, kao ni razumljivo ili logicno objasnjenje. Ipak, ne treba zaboraviti da priroda cini svoje, tj. uvek postoji "ravnoteza" - to sto su Rakovi izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, oni istovremeno poseduju i "dobar oklop". Mozete biti sigurni, da oni brizljivo cuvaju sve ono do cega im je stalo, kao i da oko sebe imaju brizljivo podignute zidove ili ograde. Ukoliko Vam je zaista stalo da ovojite njihovo srce i da stignete do njihovog "ljubavnog carstva", onda morate biti spremni na razlicite testove izdrzljivosti i poverenja, kao i emotivne privrzenosti.

MESEČNI HOROSKOP

RAK
Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i pokušavate da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, mogu da Vam obezbede različite nagrade i napredovanje na poslovnoj lestvici. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. U periodu do 24. septembra, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da pravilno izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca preuzmite aktivnu ulogu prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza, jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspešan način zahvaljujući dobroj saradnji. Najlepše zadovoljstvo Vas očekuje u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Venere u trećem, uz upliv Merkura i Marsa ka Vašem četvrtom polju, podstiču Vas na akciju i kreativno izražavanje. Različite okolnosti Vas čine privilegovanom osobom, tražite perspektivna rešenja. Put do poslovnog uspeha ili lične sreće, predstavlja zadovoljstvo u nizu srećnih okolnosti koje Vas prate.

Ljubav:
Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Trazi jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, pice, priguseno svetlo.

Momci su dugo vezani uz majku, a posle uz suprugu.
Osetljivi su na ženski šarm, pa nisu verni i često se žene dva puta.
Ipak su brižni, ambiciozni i mnogo rade za dobrobit porodice.
Retko su rasipni, nekad čak škrti.
Obožavaju slatkiše kojima kompenziraju ljubavne jade i životne nedaće.

Devojke su vrlo senzibilne, žive za ljubav i zbog ljubavi.
Imaju više ljubavnih veza, rano se udaju i ljubomorno čuvaju kućno ognjište.
Ženstvene su, bujnih grudi i dominiraju šarmom.
Često provokacijom ili pak ćutnjom ostvaruje svoje planove.
Rado se bave glumom i pevanjem ili zvanjem koje je više u kontaktu sa ženskom publikom.

Rođeni u znakovima vode (Rak, Škorpion, Ribe) dosta se razlikuju međusobno.
Ipak, snaga osećaja ono je što ih povezuje i što ih drži vernima.
Oni se vežu zbog ljubavi, a ne zbog nekih drugih interesa, pa će i na neveru gledati kroz prizmu zaljubljene osobe.
To posebno važi za osetljivog Raka i Ribe, koji su neverni samo u iznimnim situacijama, i koji se zaljube u onoga s kim su poželjeli "usputni seks"..

Psihologue:
Šta bi želela da znaš?

Ufff,...pa ako mozes da mi uradish natalnu bila bih ti zahvalana,mada smo prichali o tome i rekao si mi kome da se obratim,al' mi lakshe kod tebe,...hocu sve da zna,ljubav,buducnost uopshte,...svashta neshto da ti ne nabrajam,da ne ispadne sad kao da sam kod neke prorochice,.."ziveces tu i tu,imaces toliko dece,udacesh se tad,...bla bla,"...mada,volela bih i to da chujem iskreno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Corto Malteze:
Nažalost malo znam o astrologiji, tako da nisam kompetentan, a nebih ni da copy - paste-ujem. Izgleda da mi se gadno piše sa mojom Lavicom.
Ja sam Rak/Vodolija, a ona Lav/Blizanac...pišite ako se razumete.

Korto ranije sam prepisivao iz svojih knjiga i beleški...
Pretumbaj malo po prvim stranama..Ovo sada se svodi na copy sa nekih sajtova ali
samo po malo i ono što mislim da je zanimljivo..

Psihologue:
Sanha rado ali ne bavim se sa natalnim kartama..Nek ti to neko uradi a ja ću da probam da ti rastumačim ono što mislim da znam..

Ok,videcu pa cesh i ti malo da protumachish,..negoo,...mogao bi da nam kazesh sa one slike sa NS-a ko je ko na licu ili kako ti se vec zove tema,...ili da ti stavim sliku na temu,...bash me zanima shta cesh da kazesh za mene... :lol:

Rak - Lav - Voda - Vatra

Ovde su stvari veoma zapletene..Po pravilu ovakva veza nemože dugo..
Lavu je potrebna veća sloboda..Muški i ženski rakovi nisu spremni na
takvu soluciju..Ženski rak je ratoborniji tj brže se vezuje i dolazi do sukoba..
Mada u principu ako se ovakve stvari uspeju izbalansirati dolazi do
lepe veze sa puno ljubavi..

RAK/VODOLIJA - LAV/BLIZANAC

Ako sve zavisi od položaja Urana i Merkura pa još i zapletena mogućnost
raka sa lavom mislim da su šanse minimalne za normalnu vezu.
Bolja mogućnost je da podznak Blizanac preuzme inicijativu pod uslovom
da je rak mlađa osoba..

Back