КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Psihologue:
Pegy kakvu analizu želiš?Pojasni da se potrudim..
Original postavio PEGY
Psiho sta mislis za ovu kombinaciju ja Rak-Skorpija venera u blizancima a on dupli strelac venera u jarcu
Ako mozes da vidis kako se slazu druge planete-posto ovo uopsteno znam o raku i strelcu-ako budes imao vremena ili ti budu trebali ,ostavicu ti i ostale podatke ja 16.07.1985. 15:40 Uzice i 23.11.1976. 08:00 Gnjilane

Niko mi do sada nije odgovorio iz kog razloga se oko mene, jednog duplog raka, nalaze iskljucivo ovnovi :roll: Koliko god se ja trudila da izbegnem, jednostavno ovan mora da bude u mom zivotu. Prva ljubav - ovan, moj ex verenik - ovan, luda sam za jednim, pogadjate - ovnom, udvara mi se, nicim izazvan, jedan ovan koga ne mogu da skinem sa grbace. Ovog ovna za kojim sam potpuno luda bih drage volje digla u vazduh, ili bih mu blago receno pucala u kolena i laktove, ali ljubav ne bira ni vreme, ni mesto, ni ucesnike. :-)

Dodala bih jos da definitivno nemam hrpu karakteristika svog znaka i podznaka, nesto mi tu ne stima.

Sihaja:
Niko mi do sada nije odgovorio iz kog razloga se oko mene, jednog duplog raka, nalaze iskljucivo ovnovi :roll: Koliko god se ja trudila da izbegnem, jednostavno ovan mora da bude u mom zivotu. Prva ljubav - ovan, moj ex verenik - ovan, luda sam za jednim, pogadjate - ovnom, udvara mi se, nicim izazvan, jedan ovan koga ne mogu da skinem sa grbace. Ovog ovna za kojim sam potpuno luda bih drage volje digla u vazduh, ili bih mu blago receno pucala u kolena i laktove, ali ljubav ne bira ni vreme, ni mesto, ni ucesnike. :-)

Dodala bih jos da definitivno nemam hrpu karakteristika svog znaka i podznaka, nesto mi tu ne stima.

napisi datum, tacno vreme, i mesto svog rodjenja

BIK -- RAK

Ovo je jedna zaista zanimljiva i skladna kombinacija, tako da se u astroloskim krugovima preporucuje sa velikim simpatijama i istovremeno se svrstava na top-listu. Znaci, preporucuju Vam se najrazlicitije veze, bilo da je rec o prijateljskoj vezi, poslovnoj saradnji ili emotivnom i ljubavnom odnosu.

U tom pogledu, kombinacija muskarac Bik i zena Rak za nijansu obecava nesto vise, mada i obrnuta varijanta -- muskarac Rak i zena Bik -- takodje predstavlja pun pogodak. Osobine koje svakako ulepsavaju i uvelicavaju Vas odnos predstavljaju uzajamnu paznju, sklad, razumevanje i potrebu da se ocuvaju duhovne i materijalne vrednosti.

Naravno, Rak u svom partneru dobija osecaj sigurnosti, zatim, osecaj pokroviteljstva i psiholosku ili emotivnu zasticenost. Ipak, ono sto je najvaznije u njihovom ljubavnom odnosu je ogromno poverenje u zajednicku buducnost. Sa druge strane, Bik od svog partnera dobija emotivnu paznju i neizmerno zadovoljstvo. Poenta je u tome da Bik "punim plucima" i svim culima uziva u lepim stvarima i paznji koju mu poklanja njegov partner.

Ipak, nemojte zaboraviti da postoje problemi koji narusavaju Vas odnos, tako da Bik obavezno mora da kontrolise svoju iznenadnu impulsivnost, netoleranciju i osecaj ljubomore, dok, za uzvrat, Rak kod sebe mora da kontrolise svoju preteranu posesivnost i psiholosku odnosno emotivnu ranjivost.

Na kraju, ono sto zaista ohrabruje je cinjenica da Vas ljubavni odnos obicno traje dovoljno dugo i da oboje veoma pazljivo i brizno cuvate svoju ljubavnu vezu i sve ono sto predstavlja zajednicku srecu i zajednicko bogatstvo.

~~~LAV & RAK~~~

Ovo je obicno dobra kombinacija, jer Mesec u Raku raflektira
svetlost Sunca u Lavu. Ovo dvoje imaju dosta toga da kazu jedno drugome,
pogotovo ako Rak rado prihvati da reflektira visoko cenjenu Lavovu licnost.
Lav ima dobro srce i brzo ce oprostiti svaki Rakov izliv neraspolozenja
koji ispliva na povrsinu s vremena na vreme. Rak od svih ostalih horoskopskih
znakova najjace reaguje na Meseceve aspekte, za vreme dok se on
provlaci kroz Zodijak. U kombinaciji Rak-Lav, oba partnera su romanticari,
ali zamisljene puteve razvitka ima ipak svako za sebe. Rak od ljubavne veze
ocekuje da bude znacajna i ispunjavajuca, dok bi Lav radje da je veza uzbudljiva
i puna izazova. Lav uziva da bude u centru paznje svojih obozavalaca,
dok Rak vecu vrednost daje emocionalnim vezanostima. Rak se bolje
razume u finansije i spretniji je s novcem od Lava, koji malo vaznosti pridaje
ekonomiji. Sexualna energija je jaka, barem na pocetku veze, jer Voda i Vatra
zajedno donose vrelu paru. Oboje vole komfort i sigurnost, umeju da uzivaju
u zajednickom domu i spadaju u porodicne tipove. Lav cesto tezi da u svemu
bude upadljiv i neprevidiv, dok se Rak radje pridrzava pozadine i predstavlja
senzitivnu stranu ove kombinacije. Zbog ovih diskrapantnih razlika, ovd dva partnera
moraju nauciti da razumeju i akceptiraju jedan drugoga. Rak je kreativan ali duboko
emocionalan i povredljivog srca iako ga cesto krije pod svojim zastitnickim oklopom,
dok je Lav hrabar, upadljiv, drzak, dok ipak plemenit i velikodusan, ali egocentrican!
Rak ce cesto biti odusevljen Lavom i predace kormilo u njegove ruke, ili ce se ponasati
kao da je kormilo veze u Lavovim rukama... Lav ce odobravati Rakovu paznju i posvecenost,
i dok god Rak uspeva da potisne osecaj odbacenosti za vreme Lavovih expedicija
po svetu, ova veza ima sanse za uspeh. Lavove emocije su sirom otkrivene i ceo svet
moze i treba da ih vidi, i cesto se desava da Rakova nezna osecanja budu povredjena
Lavovom potrebom da uvek bude u centru mnostva svojih obozavaoca. Pravi problem
ove veze je drasticna razlika izmedju Lavove potrebe da blista u drustvu i Rakove
potrebe za domacom sigurnoscu i tihim privatnim zivotom. Ipak i pored svih
markantnih razlika, za kombinaciju Lav-Rak postoji sansa za dugotrajnost:
Lavova sposobnost da izbegne opasnosti i drzi siguran kurs, uz kombinaciju
Rakove kreativnosti i emocionalne snage, mnogo moze doprineti srecnom bracnom zivotu,
prijateljstvu ili poslovnim odnosima, pod uslovom da se oboje bore za sto vise
zajednickih ciljeva i nauce da saradjuju, da ujedinjenim snagama ucestvuju na zajednickim projektima.
U tom slucaju se njihove energije, koje inace odstupaju jedna od druge, prakticno
mogu upotrebiti za korisnu saradnju, umesto uobicajenog prerastanja u ljubomoru s
jedne i nemir s druge strane.

Sihaja:
Ja rak/rak On ovan/vaga

hvala ;)

Sudeci po sopstvenom iskustvu kombinacija RAK-OVAN...jako tesko funkcionise,da ne kazem nikako.Dva ste potpuno razlicita sveta.I u vezi ce uvek trpeti RAK(pogotovo ti kao dupli rak)Voda i Vatra-spajaju se jako retko.Rak voli neki mirniji nacin zivota,bez zurbe,blazeg je temperamenta,itd...dok je ovan sve suprotno od toga i nikako mu ne odgovara funkcionisanje jednog raka.
Ipak,sve ovo je samo neko moje misljenje....ja ti zelim mnogo srece i dosta jakih zivaca,ukoliko vec jesi u takvoj vezi.

Sibirka, hvala na odgovoru ;-)
Cinjenica jeste da smo kao dva ovna na brvnu, medjutim ukrali smo srce jedno drugome i fino funkcionisemo, mada nam se temperamenti sudaraju s vremena na vreme i moj ovan me cesto pita "da li si sigurna da si dupli rak?" :D Sve jedno, obozavamo se skoro dve godine. Priznajem, nije lako ukrotiti ovna, ali ljubav cini cuda ;)

Sibirka:
Sudeci po sopstvenom iskustvu kombinacija RAK-OVAN...jako tesko funkcionise,da ne kazem nikako.Dva ste potpuno razlicita sveta.I u vezi ce uvek trpeti RAK(pogotovo ti kao dupli rak)Voda i Vatra-spajaju se jako retko.Rak voli neki mirniji nacin zivota,bez zurbe,blazeg je temperamenta,itd...dok je ovan sve suprotno od toga i nikako mu ne odgovara funkcionisanje jednog raka.
Ipak,sve ovo je samo neko moje misljenje....ja ti zelim mnogo srece i dosta jakih zivaca,ukoliko vec jesi u takvoj vezi.

Iskustvo te ne vara

Back