Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Ostalo dobiješ kasnije..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bombay:@jedina Sve sto si napisala je lepo,al dal je bas tako i u zivotu.
Ja mogu samo da ti kazem iz licnog iskustva, ja RAK, on bese OVAN, pa bilo je lepo, ali tesko dok je trajalo, bili smo dva potpuno razlicita karaktera, ali smo se nevidjeno privlacili.To valjda uvek ide kod suprotnostiblpd_girl:eh, rakovi su divni ljudi.... šalim se, kako koda li neko može da mi kaže nešto o kombinaciji rak (ja) i ovan (moj momak)?
eh, da... hvalaPsihologue:~~~ OVAN & RAK ~~~
Susret izmedju Marsovog podanika Ovna, vatrenog znaka, i Mesecevog podanika Raka, vodenog znaka,
spada u izazove. Mogu biti nominirani za nagrade za medjusobnu trpeljivost, ali put kojim su zajedno
krenuli zahteva totalnu akceptancu njhovih razlikosti. Ovan ce verovatno imati puno problema pokusavajuci
da probije zastitni oklop Raka (Rak voli da sakriva svoja osecanja i predstavlja se kao neosecajni
debelokozac). Eventualno, ako Ovan uspe da probije Rakov zastitni oklop, ustanovice da pred sobom u
stvari ima veoma senzitivnu osobu sa lako povredljivim osecanjima... Na pocetku, privlacnost izmedju Ovna
i Raka je intenzivna, mada ce oboje shvatiti da se ta intenzivnost bazira na stvarima koje jedno kod drugoga
ne razumeju. Mix Vatre i Vode kreira vrelu paru! Sex deluje jako privlacno na oboje, mada ce grubi i vatreni
Ovan brzo navesti Raka na povlacenje i zahtevanje neznosti i romantike. Ali posto zahtevi i rec "neznost"
generalno ne dopiru do Ovnovog razuma, njegovo neodgovaranje na Rakove zahteve moze dovesti do
abruptnog kraja veze. Ovan ima svoje dnevne uspone i padove koji lako mogu kolidirati sa Rakovim
promenljivim raspolozenjima. Tesko onom Ovnu koji pokuca na Rakova vrata, dok je na njimae okacena
tabla "Ne uznemiravaj"! Raka privlaci Ovan svojom jakom licnoscu, ali shvatice uskoro koliko su im razlicita
vrednosna shvatanja; Rakove ljubavne fantazije, promene raspolozenja i laka povredljivost koja ga moze
navesti da se povuce u svoj oklop i ne izlazi iz njega danima, ne slaze se dobro sa direktnim i energicnim
Ovnom, koji svoje sposobnosti i osecanja razvija na aktivnostima i novim pocetcima. Rak je zabrinut, cesto
dugo vaga svoje odluke i najvise mrzi da bude zbrzavan u tome i guran u akciju. Onaj ko posmatra Ovna pri
poslu, moze ga opisati kao "lako odlucog", dok je za razliku od Ovna, Rakov moto "sigurnost na prvom
mestu". Rak je domacinski tipi i sanja o velikoj i harmonicnoj porodici, dok Ovan bas nece odmah biti
spreman na sve to, sto Raka moze navesti da izgubi interes za sex, jer Rak na sex gleda kao na "proceduru
razmnozavanja". U tom slucaju, Ovan ce brzo doci na ideju da pokrene proces razvoda braka i zavrsi u
tudjem zagrljaju. Ovan voli da trosi novac, dok Rak grcevito cuva svaku paru i stedi za "bolje sutra". Dogovori
oko uspesnog vodjanja domacinstva su neophodni. Bas ti dogovori mogu biti spasioci bracnih i ljubavnih
odnosa izmedju ova dva znaka. Ovan i Rak moraju otvoreno razgovarati o svemu da bi u zajednickom zivotu
postigli balans. Samo ako se Ovan i Rak razumeju i ako saradjuju, Ovnova energija i Rakov oprez mogu
sagraditi bazu za uspeh. Sto se poslovnih odnosa izmedju Ovna i Raka tice, retko ce uspevati jer na duge
staze Ovan nece biti u stanju da izdrzi konstantne kritike i negativna raspolozenja Raka, koji ce teziti da
provodi puno vremena u ljutnji i negodovanju, ako mu se ne ukaze prilika da igra ulogu neustrasivog vodje.
Frci:Rakovi?
Frci:SLAZEM SE!
Original postavio Psihologue
~~~ OVAN & RAK ~~~
U potpunosti se slazem!!!![]()
![]()
![]()
Rakovi deluju naivno, stidljivo i povuceno. Kada ih bolje upoznate, skapirate da su lukavi i prilicno sigurni u sebe.
Emotivno su osetljivi (rekla bih cak preosetljivi) i stalno traze dokaze ljubavi.
Za muskarce rakove treba imati puno razumevanja i strpljenja. Ako ste ovan kao ja, onda ce to ici tesko.
Rakove je lako povrediti. Ljute se i za najmanju sitnicu. Cesto sale kapiraju kao uvrede. Kada ih jednom uvredite ili povredite, tesko cete ponovo povratiti izgubljeno poverenje. Nijedan znak nije toliko sujetan kao rak.
Lako se vezuju za druge, ali najvise su vezani za svoju majku i to do kraja zivota.
Mogu da budu pouzdani...puno daju, ali puno i traze.![]()
To se zove edipov kompleks sestro slatka! Po meni oni nisu bas sasvim svoji!! :shock: Mislim ako hoce nek zivi s mamom do kraja zivota i njom nek se i ozeni....gospode boze :shock: :shock: :shock:DjuraMornar:Ma nema veze...volela sam ga....dok nisam jednog dana nasla stan..prelepo potkrovlje...kazem ja njemu "Ajde idemo" ....on kao krene...kad uvece "E,ajde idemo kod keve ona je sama" tako danas tako sutra,nikada se nije preselio,jednostavno mamu nije mogao da ostavi....ja sam nastavila sama.....Sto je dosta dosta je....
Pa ni ja bas-ali to je uopsteno sve zavisi od drugih planeta-ja cekam odgovor malo detaljnije analize pa cemo da vidimoNevenaBGD:A ono za komb strelac-rak psihi nisi bas strefio! Ne slazem se! Ebiga!
NevenaBGD:A ono za komb strelac-rak psihi nisi bas strefio! Ne slazem se! Ebiga!
nismo mi u oblacima,mi mozda pre imamo visoko misljenje o svemu sto ima veze sa covecnoscu,sa osecanjima.............DAKA76:Puno puta su mi rekli da zivim u oblacima samo zato sto cesto uzdizem ljubav.
Nemam pojma sta je sa tim ljudima. Inace znam sve u zivotu raditi i skrbiti se sam za sebe. Da li ti ljudi koji tako govore o nama rakovima nista ne osjecaju? ili nisu u stanju da osjecaju? Da li je za njih bitan prvenstveno novac i posao?
Cim im spomenes ljubav ili osjecaje - odmah se uzrujaju i kazu kao: "od ljubavi se ne zivi". "Ti zivis u oblacima!"
Ako oni ne znaju kako i sta sa osjecajima, nek barem druge ne ubedjuju u njihovu propalu teoriju o tome sta je stvarni zivot.
Stvarno mi je dosta takvih ljudi koji nemaju blage veze o zivotu!
Da je Bog htio da budemo bezosjecajni, napravio bi od nas robote. A onima koji se sa osjecajima ne snalaze dobro, predlazem da bolje zasute, a ne da kritikuju nas, ili ako vec zele nesto da nauce, neka nas pitaju za savjet, a ne da trabunjaju gluposti jer misle da su postali zreli onog trenutka kada su zatamili osjecaje.
Pa kada se jednog dana takvi ljudi okrenu oko sebe i kazu kako su svoj citav zivot potrosili samo na posao i kako je sve to tesko i da im je zao sto nisu ucinili nesto sto ce ih ispuniti, ostvarili svoje snove i zelje... E, takvih ljudi mi nije uopce zao, jer bas su oni takve pridike i drzali, nama koji zivimo punim plucima u svijetu ljubavi - u oblacima! :-x
Strah je ono (kroz lose iskustvo) sto tjera ljude da ne zele ispoljiti svoje osjecaje.
A mi Rakovi smo po tome rodjeni HRABRI!8-)
lillymoon:nismo mi u oblacima,mi mozda pre imamo visoko misljenje o svemu sto ima veze sa covecnoscu,sa osecanjima.............
na pamet mi padose reci rado citanog Balzaka: "...Ako samo trazite lepo namesteno pero, tanku svilu, lepe haljine, nezne zene, ako zivot za vas predstavlja samo povrsinu koju cete okrznuti - onda evo vaseg sveta.",koje precizno govore o coveku koji bi za sebe rekao prevedeno ono cuveno 'mislim,dakle postojim' na rakovski jezik:'osecam,dakle postojim'