КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rakovi su jednostavni zbog svoje emotivnosti i komplikovani zbog svega što iz nje proizilazi.:lol:
Ja sam račić i sviša mi se ovo objašnjenje. :manikir:
Dok sam bila mlađa zanimala me astrologija i dosta sam čitala o svemu. Poenta je da samo znak u kome smo rođeni ne znači skoro ništa, jer treba i sve druge detalje horoskopa uzeti u obzir i tek tada ima smisla.

Ja sam račić i sviša mi se ovo objašnjenje. :manikir:
Dok sam bila mlađa zanimala me astrologija i dosta sam čitala o svemu. Poenta je da samo znak u kome smo rođeni ne znači skoro ništa, jer treba i sve druge detalje horoskopa uzeti u obzir i tek tada ima smisla.

To se podrazumeva, bilo bi suvišno da naglašavam u svakom svom postu. Inače, tema koliko vidim je i otvorena da se uopšteno piše, onako okvirno neke stvari, takvih tema ovde ima dosta, tako da svako može da se uključi u diskusiju, bez nekog velikog predzananja o astrologiji.
A imamo takođe i stručnije teme, gde se barata astrološkim jezikom, vredi pogledati :hvala:

CUj izjave ove

- nikad se u zivotu nesvadjam, samo okrenem ledja i zacutim i nikad vise rec da progovorim sa tom osobom

- takvi smo mi rakovi,volimo da cutimo i sitnice nas pogode nekad vise od krupni stvari

- ja dosta trpim i kupim u sebi ali kad puknem ne waljam nikako newolim swadju ali ako me neko prowocira a nemam dlakuu na jeziku ja sma predobar za swakog me ima za swakog druga itd ..ewo ja seko

- svakom bi pomogo u bilo kojoj situaciji i od mogucnosti

- E to si upravu i ja bi pomogao i neprijatelju ako mu treba pomoc...

- al takvi smo mi svi rakovi,najmanje mislimo na sebe

- bar znam po sebi,,prvo ugodim drugima pa sebi,,jedino me nepravda vreda,i trpim do krajnje granice,kad vise nemogu,samo se izgubim

- Previse se zrtvujemo za druge a malo na se to uzvraca

CUj izjave ove

- nikad se u zivotu nesvadjam, samo okrenem ledja i zacutim i nikad vise rec da progovorim sa tom osobom

- takvi smo mi rakovi,volimo da cutimo i sitnice nas pogode nekad vise od krupni stvari

- ja dosta trpim i kupim u sebi ali kad puknem ne waljam nikako newolim swadju ali ako me neko prowocira a nemam dlakuu na jeziku ja sma predobar za swakog me ima za swakog druga itd ..ewo ja seko

- svakom bi pomogo u bilo kojoj situaciji i od mogucnosti

- E to si upravu i ja bi pomogao i neprijatelju ako mu treba pomoc...

- al takvi smo mi svi rakovi,najmanje mislimo na sebe

- bar znam po sebi,,prvo ugodim drugima pa sebi,,jedino me nepravda vreda,i trpim do krajnje granice,kad vise nemogu,samo se izgubim

- Previse se zrtvujemo za druge a malo na se to uzvraca

Rakovi su umisljeni,
jesu preosecajni, ali su daleko od toga da su spremni zrtvovati sebe zbog nekog ili neceg, ako nemaju i oni neku dobit od toga, po mogucnosti krupnu neku :)
inace su jako intuitivni i empatija im je jako razvijena, te stoga nemoguce ih je prevariti dok oni lako manipulisu ljudima,
no nisu zli i ljudi ih vole jer deluju bezopasno i dobrocudno.
A jesu i egocentricni, sve njihove misli su o njima samima,
mnogo traze a tesko daju, - ali i pored svega toga vremenom polako prerastaju u oazu topline i razumevanja.
Imati raka pored sebe je izazov, ali i nagrada s vremena na vreme. :)

Rakovi su umisljeni,
jesu preosecajni, ali su daleko od toga da su spremni zrtvovati sebe zbog nekog ili neceg, ako nemaju i oni neku dobit od toga, po mogucnosti krupnu neku :)
inace su jako intuitivni i empatija im je jako razvijena, te stoga nemoguce ih je prevariti dok oni lako manipulisu ljudima,
no nisu zli i ljudi ih vole jer deluju bezopasno i dobrocudno.
A jesu i egocentricni, sve njihove misli su o njima samima,
mnogo traze a tesko daju, - ali i pored svega toga vremenom polako prerastaju u oazu topline i razumevanja.
Imati raka pored sebe je izazov, ali i nagrada s vremena na vreme. :)

Ja se slazem s ovim

- - - - - - - - - -

tumblr_mb6pslq9Me1ri2cjgo1_500.jpg

- - - - - - - - - -

cancer-astrology-compatibility-(15)-1.jpg

Meni je zanimljiv fenomen da rakovi cesto zavrse sa skorpijama...

Pa tako to funkcionise, oboje su emotivni i to ih privlaci jedno ka drugom,
inace ova kombinacije je prica sa srecnim zavrsetkom, tragedija je recimo kad rak zavrsi sa nekim znakom koji ne ferma osecanja ...

meni je taj fenomen totalno nepoznat i neprivlačan.

Kao sto rekoh nije to fenomen, u pitanju su kompatibilne emocije,
osim ako si neki atipican rak/skorpija, pa ti vise odgovara hladnjikavo i bezosecajno drustvo :)

Poslednja izmena:
što znači da su ostali znaci lišeni osećanja?
tipična sam škorpija i padam na zemljane znake. :lol:
a rakovi odišu patetikom...

Imas svakojaka osecanja - pozitivna negativna, svako zivo bice ima emocije, dok vodeni znaci ih imaju najizrazenije.
No ne mozes recimo od lava ocekivati topla osecanja i razumevanje slozenosti tvojih emocija, dok rak ce to odraditi majstorski.
Ok zemljani znaci, no oni, osim device koja ce mozda temu savladati analitickim putem, nece imati pojma o tvojoj emotivnoj prirodi niti ce ikad znati da joj se prilagode. :)

Imas svakojaka osecanja - pozitivna negativna, svako zivo bice ima emocije, dok vodeni znaci ih imaju najizrazenije.
No ne mozes recimo od lava ocekivati topla osecanja i razumevanje slozenosti tvojih emocija, dok rak ce to odraditi majstorski.
Ok zemljani znaci, no oni, osim device koja ce mozda temu savladati analitickim putem, nece imati pojma o tvojoj emotivnoj prirodi niti ce ikad znati da joj se prilagode. :)

zavisi u kom im je znaku mesec... ne fali ništa biku sa mesecom u devici, ili jarcu sa mesecom u raku.
pričam o onime što privuče ne prvi pogled... rak me nikada nije privukao, niti ribe, recimo.

Back