Ko su ovde nasilnici koji maltretiraju srpski narod, blokaderi ili...?

Концентриши се.
Ти си овде супермод, требало би да ти прва разумеш написано.
Или предај дужност неком ко је за то спреман.
I nije stvar nerazumevanja napisanog već nepraćenje napisanog. Moja greška svakako. A sada da ti odgovorim, da ti samo ćutiš a ona provocira to bi bilo za kaznu. Ako učestvuješ u provokaciji onda ste po pravilniku na istom
:mrgreen: znači, brišem sve vaše provokacije ;)

Tvoje isključivo viđenje situacije neće biti poljuljano
Моја искључивост, како је ти дефинишеш, заснована је на објективном анализирању догађаја и ситуације, и као таква- не дозвољава релативизације закључака.
Никога од вас ја не зовем "на моју страну".
Не видим вас, без увреде, као поуздане и компатибилне за пројекат којим се бавим, само у своје име, и ни за чији рачун.
Апсолутни сам индивидуалац, никог нема ни испред, ни иза, ни око мене.
У томе је суштина мог ауторитета, који дуго градим и потпуно сам незаинтересован за припадање било којој групи, нити за стицање "истомишљеника".
Ти "племенски" инстинкти мене не воде одавно.
Али, припадност нацији поштујем, нарочито кад видим јасно каква је фукара кренула да ради против ње, ни криве ни дужне.
Потпуно сам уверен да је отпор неоварварским хордама услов опстанка за Србе, као што се већ дешавало, последњих преко 100 година.

Моја искључивост, како је ти дефинишеш, заснована је на објективном анализирању догађаја и ситуације, и као таква- не дозвољава релативизације закључака.
Никога од вас ја не зовем "на моју страну".
Не видим вас, без увреде, као поуздане и компатибилне за пројекат којим се бавим, само у своје име, и ни за чији рачун.
Апсолутни сам индивидуалац, никог нема ни испред, ни иза, ни око мене.
У томе је суштина мог ауторитета, који дуго градим и потпуно сам незаинтересован за припадање било којој групи, нити за стицање "истомишљеника".
Ти "племенски" инстинкти мене не воде одавно.
Али, припадност нацији поштујем, нарочито кад видим јасно каква је фукара кренула да ради против ње, ни криве ни дужне.
Потпуно сам уверен да је отпор неоварварским хордама услов опстанка за Србе, као што се већ дешавало, последњих преко 100 година.
Ja sam od svega ovoga samo razumjela da on nikoga ne vidi od nas, osim mene!:rotf:

Ja sam od svega ovoga samo razumjela da on nikoga ne vidi od nas, osim mene!:rotf:
Рекох ли ти, фасцинација ружним? :lol:
Увек ми је интересантно да посматрам понашање фрустрираних и некоректних.
Део неког истраживања.

Poštujemo što se trudila da je podnese sa sve potpisom i pečatom.
Ма, није ту Лагерта проблем.
У датој ситуацији, она се труди, више од других, да свој "посао" ради коректно, у мери у којој јој њена уверења то дозвољавају.
Проблем је у том отпору да виде недостатке у својим политичким погледима, на које им нас неколико овде указујемо, а ја ову комуникацију са њом настављам дајући јој простора да те недостатке уочи сама.

Ма, није ту Лагерта проблем.
У датој ситуацији, она се труди, више од других, да свој "посао" ради коректно, у мери у којој јој њена уверења то дозвољавају.
Проблем је у том отпору да виде недостатке у својим политичким погледима, на које им нас неколико овде указујемо, а ја ову комуникацију са њом настављам дајући јој простора да те недостатке уочи сама.
Ograničenja su suviše velika da se vidi. Kad osoba kojoj ukazuješ na nedostatke, reaguje agresijom, shvatiš da tu postoje limiti kojibsu većbdostignuti i nakon toga ili odgovaraš istom merom ili okreneš na zajebanciju. Kao i ova lapsi-to ne može promeniti niko nabolje.

e da kad smo kod Ćacija šta je sa onim glupanom Milošem Ćacijem ponosom Esenes krda? Gde je nestao blentavko? Šutnuli ga posle prve šestice.. e tako prolaze svi oni koji puše krac izdajnicima, od Radeta Markovića prvog Slobinog pandura koji guli doživotnu i koga se niko više i ne seća, preko Komrakova i svih ostalih dupeuvlakača i ljigavaca.. iskorišteni, sažvakani, pljunuti..
nije da mi ga je žao... al eto usra li se dečku u život..

Back