G
Goscica
Gost
Volim muskarce. Uz njih mi je zivot lepsi tj. potpun!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao i uvek do sada...aleksandar je ponovo u pravu...oduvek sam znao...sve se primaju na gadove...cak i strashna devilish...a mozda se promenila za dve godine...tesko...to je mentalni sklop...to se ne menja...priroda je cudo...kao i ja...Devilishgirl:Evo, bas u ovom trenutku mi se javilo! Ali ipak necu sve u isti kos..TAJ kreten misli da sam ja mala, razmazena balavica, koja se toliko zacopala da moze da se ponasa kako god hoce! Misli da ja pristajem na takvu igru, misli da sam glupaca koja ne kapira stvari, misli da cu kulirati, cekati, predvidjati nas sledeci susret, kao pubertetlija, sva usplahirena, iscekivati da on zovne...ma moliti Boga da zove, praviti se da je sve ok, da mi je lepo, da uzivam tako bespomocna, a ja se samo trudim da ne puknem...Ne pokazuje nikakvu zainteresovanost kao da mu je sve ostalo prece, a kad smo zajedno ne skida ruke s mene, ne da mi da disem..muka mi je od toga, osecam se uzasno,prosto..Ja osecam Nesto prema njemu, a on je takav gad! Takav zeli da bude, takvim se predstavlja i to je to. ON je Takav...............
Ali moracu da kazem Takvi ste sviiiiiiiiiiiii!!![]()
Izgubljena:iz rubrike "On trazi nju"!
P.S.Zakljucajte me ako hocete ali sam morala da pitam.
Devilishgirl:Evo, bas u ovom trenutku mi se javilo! Ali ipak necu sve u isti kos..TAJ kreten misli da sam ja mala, razmazena balavica, koja se toliko zacopala da moze da se ponasa kako god hoce! Misli da ja pristajem na takvu igru, misli da sam glupaca koja ne kapira stvari, misli da cu kulirati, cekati, predvidjati nas sledeci susret, kao pubertetlija, sva usplahirena, iscekivati da on zovne...ma moliti Boga da zove, praviti se da je sve ok, da mi je lepo, da uzivam tako bespomocna, a ja se samo trudim da ne puknem...Ne pokazuje nikakvu zainteresovanost kao da mu je sve ostalo prece, a kad smo zajedno ne skida ruke s mene, ne da mi da disem..muka mi je od toga, osecam se uzasno,prosto..Ja osecam Nesto prema njemu, a on je takav gad! Takav zeli da bude, takvim se predstavlja i to je to. ON je Takav...............
pa da nije tako sladak prema tebi bio bi ti dosadan...zar jos nisi skapiralaDevilishgirl:Evo, bas u ovom trenutku mi se javilo! Ali ipak necu sve u isti kos..TAJ kreten misli da sam ja mala, razmazena balavica, koja se toliko zacopala da moze da se ponasa kako god hoce! Misli da ja pristajem na takvu igru, misli da sam glupaca koja ne kapira stvari, misli da cu kulirati, cekati, predvidjati nas sledeci susret, kao pubertetlija, sva usplahirena, iscekivati da on zovne...ma moliti Boga da zove, praviti se da je sve ok, da mi je lepo, da uzivam tako bespomocna, a ja se samo trudim da ne puknem...Ne pokazuje nikakvu zainteresovanost kao da mu je sve ostalo prece, a kad smo zajedno ne skida ruke s mene, ne da mi da disem..muka mi je od toga, osecam se uzasno,prosto..Ja osecam Nesto prema njemu, a on je takav gad! Takav zeli da bude, takvim se predstavlja i to je to. ON je Takav...............
oni koji nisu na vreme spazili rubriku"ona trazi njega"Izgubljena:iz rubrike "On trazi nju"!
P.S.Zakljucajte me ako hocete ali sam morala da pitam.
AntunTun:mushkarci su oni koji imaju penis a pri tom pljuju,prde,podriguju,psuju i chine koje kake shtete kako sebi tako i drugima
Devilishgirl:Alle..inspirione..drugovi i drugarice...
sta je bilo kad smo bili mali..tuzna prica..
E, ne diraj u farenhajt :?AntunTun:ima i onih u diesel shutim duxevima i belim tommy pantalonama...shto mirishu na farenhajt i shto voze kola da se slazhu sa bojom odetje.....al oni su gej![]()
Devilishgirl:Evo, bas u ovom trenutku mi se javilo! Ali ipak necu sve u isti kos..TAJ kreten misli da sam ja mala, razmazena balavica, koja se toliko zacopala da moze da se ponasa kako god hoce! Misli da ja pristajem na takvu igru, misli da sam glupaca koja ne kapira stvari, misli da cu kulirati, cekati, predvidjati nas sledeci susret, kao pubertetlija, sva usplahirena, iscekivati da on zovne...ma moliti Boga da zove, praviti se da je sve ok, da mi je lepo, da uzivam tako bespomocna, a ja se samo trudim da ne puknem...Ne pokazuje nikakvu zainteresovanost kao da mu je sve ostalo prece, a kad smo zajedno ne skida ruke s mene, ne da mi da disem..muka mi je od toga, osecam se uzasno,prosto..Ja osecam Nesto prema njemu, a on je takav gad! Takav zeli da bude, takvim se predstavlja i to je to. ON je Takav...............
Betty:A. znate zasto se zene ne udaju?
zato sto nece da zbog jedne kobasice uzmu celu svinju! Aaaaaa....Pakao!
Betty:heh....njet intersenaja ta svinja
ne treba ni kobaja
može čvarak
samo da je van kuće![]()