Izgubljena
Zainteresovan član
- Poruka
- 383
iz rubrike "On trazi nju"!
P.S.Zakljucajte me ako hocete ali sam morala da pitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekvivalenti onima iz rubrike "Ona trazi njega"Izgubljena:iz rubrike "On trazi nju"!
Tya:Mushkarci su zene u malo drugacijem obliku... :wink:
Ma ko je tebi pricao o savrsenstvu kad si bio mali?Tya:Savršenstvo postoji samo u ljudskoj glavi, fioka zvana "laži iz detinjstva sa posledicama u odrastanju"..![]()
Chicken !rastamann:reche Pchela i Rasta se ucuta za vjek i vjekov
Donald Duck:Ma mislim na savrsenstvo zvano muskarac! :wink:
Bajke su za devojcice, znas ono kao cekaju belog princa, kad dobiju samo konja, a muski neocekuju nista pa dobro prodju u svakom slucaju. Bolje je nenadati se nego izgoreti na javi!!!
Devilishgirl:Evo, bas u ovom trenutku mi se javilo! Ali ipak necu sve u isti kos..TAJ kreten misli da sam ja mala, razmazena balavica, koja se toliko zacopala da moze da se ponasa kako god hoce! Misli da ja pristajem na takvu igru, misli da sam glupaca koja ne kapira stvari, misli da cu kulirati, cekati, predvidjati nas sledeci susret, kao pubertetlija, sva usplahirena, iscekivati da on zovne...ma moliti Boga da zove, praviti se da je sve ok, da mi je lepo, da uzivam tako bespomocna, a ja se samo trudim da ne puknem...Ne pokazuje nikakvu zainteresovanost kao da mu je sve ostalo prece, a kad smo zajedno ne skida ruke s mene, ne da mi da disem..muka mi je od toga, osecam se uzasno,prosto..Ja osecam Nesto prema njemu, a on je takav gad! Takav zeli da bude, takvim se predstavlja i to je to. ON je Takav...............
Ali moracu da kazem Takvi ste sviiiiiiiiiiiii!!![]()
Devilishgirl:Evo, bas u ovom trenutku mi se javilo! Ali ipak necu sve u isti kos..TAJ kreten misli da sam ja mala, razmazena balavica, koja se toliko zacopala da moze da se ponasa kako god hoce! Misli da ja pristajem na takvu igru, misli da sam glupaca koja ne kapira stvari, misli da cu kulirati, cekati, predvidjati nas sledeci susret, kao pubertetlija, sva usplahirena, iscekivati da on zovne...ma moliti Boga da zove, praviti se da je sve ok, da mi je lepo, da uzivam tako bespomocna, a ja se samo trudim da ne puknem...Ne pokazuje nikakvu zainteresovanost kao da mu je sve ostalo prece, a kad smo zajedno ne skida ruke s mene, ne da mi da disem..muka mi je od toga, osecam se uzasno,prosto..Ja osecam Nesto prema njemu, a on je takav gad! Takav zeli da bude, takvim se predstavlja i to je to. ON je Takav...............
Ali moracu da kazem Takvi ste sviiiiiiiiiiiii!!![]()