"Bane Trifunović ti je naredio."Gde je Siniša Kovačević? Bez njega nema bala vampira. Pesna Vešić je pijana. Opravdan izostanak.
Koristim tu tvoju floskulu čestoputa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Bane Trifunović ti je naredio."Gde je Siniša Kovačević? Bez njega nema bala vampira. Pesna Vešić je pijana. Opravdan izostanak.
E ako je tako ondaPostoji i motivacija da se prosto Zagluši neki kanal demokratskog organizovanja.
Na primer ako kutak "B92 komentari" preti da postane razmena mišljenja, tu onda tvoj predsednik pošalje 40 lica da pišu gluposti.
"Sigurna sam da će vlada doneti najbolje rešenje." - Tamara pozitivnih glasova 550
Eto vidiš kako brzo mogu da te elementarno obrazujem da botovska kasta postojiE ako je tako onda![]()
Možda postoji na nekim mnogo posećenim portalima.Nisam nikad s Predsednikom razgovorao na tu temu.Eto vidiš kako brzo mogu da te elementarno obrazujem da botovska kasta postoji
Lažnoopozicionari sa Vladimirom Gajićem i piše "Srpsku dramu 2". Ona je pronašla eliksir mladosti, konzervirala se.Gde je Siniša Kovačević? Bez njega nema bala vampira. Pesna Vešić je pijana. Opravdan izostanak.
Imaš botovski fenomen i na platformi XMožda postoji na nekim mnogo posećenim portalima.Nisam nikad s Predsednikom razgovorao na tu temu.
Podržavaš i strejt feminizam?Smaraju sa Milom, realno.
Da se i nas dvojica oko nečega složimo.Sve Vlade okupiranih zemalja su bile u Londonu.
Npr. I De Gol je bio u Londonu.
Zar je Kralj trebao da padne u zarobljenistvo nacista?
Izvini, ali ti kao da si ovde na temu pre par dana i malo likovala što u nekim zemljama EU nema političkih aktivnosti LGBT, kako ovo razumeti?Eto tipičan primer![]()
Možda bi u tom slučaju i kralj i mi bolje prošli.Nemci ga ne bi terali da mandat za sastav vlade poveri Josipu Brozu.Sve Vlade okupiranih zemalja su bile u Londonu.
Npr. I De Gol je bio u Londonu.
Zar je Kralj trebao da padne u zarobljenistvo nacista?
majstore nemoj da palamudiš, treći put te pitam...Zato što bi neko plaćao "bota" da "botuje" odnosno propagandno deluje među pet ili šest ili maksimalno 10 čitalaca teme od kojih najmanje polovina i nema prebivalište u Srbiji ili nisu čak ni srpski državljani pa i ne glasaju na izborima a svi već imaju čvrsta političkostranačka uverenja ?
Gde je u tome interes onih koji bi tako nešto finansirali ?
daj neku izjavu, citat, snimak gde on pljuje po srspkom narodu.
I meni je padalo na pamet da probam "Obrnutog Kapetanmarka."Koliko su avovci navalili da Dinka i Milu uguraju u celu priču, bila bi fora da sad neko ode do njih dvoje i da ih zamoli da počnu da pišu i govore kako je av najbolji i kako ga obožavaju. Kakvu to pometnju izazvalo...![]()
Deep Krlo? I on, pa reklo bi se da jeste.Крло трећи?
Логично!
Мила Пајић, Динко Грухоњић и Дубоко Крло.
Pa napisao je kolumnu da se zalaže za nezavisnu Vojvodinudaj neku izjavu, citat, snimak gde on pljuje po srspkom narodu.
Prokljuvio ga jeovo je načelno tačno, ali opet, koja je šansa da čovek nema neke kvalitete ako se Ligi ograđuje od njega
Prvo potpisujem, a da li ovo drugo nije delimično i posledica toga što su prvo ZAVetnica pa onda i NADA glasove ljudi koji nikada ne bi glasali ni za Vučića i ni za Đilasa bukvalno bacili pod noge njima dvojici?Ma umem i sama da pronađem, nego da vas vratim na temu
Iskompleksirani Bosanac.
Moje mišljenje o njemu je da je prilično isfrustriran i antisrpski obojen kao da su samo Srbi odgovorni za sve ratove. Ali nije čak ni to problem, jer kao ne-Srbin ima izgovor i da bude subjektivan i laške mu je blatiti.
Problem je što to radi kad je zemlja u rukama mafije, propala skroz, ljudi totalno izmanipulisani, a njemu je najbitnije da dodatno pokenya i navrne na svoju vodenicu.
On u suštini daje municiju sekti.
Pa za njih se glasalo manje nego za Vučića i Đilasa pa nije ni čudno što su se utopili u jače timove.Prvo potpisujem, a da li ovo drugo nije delimično i posledica toga što su prvo ZAVetnica pa onda i NADA glasove ljudi koji nikada ne bi glasali ni za Vučića i ni za Đilasa bukvalno bacili pod noge njima dvojici?
Loš izbor riječi, ne mogu se ograđivati od osobe koju prezirem.ovo je načelno tačno, ali opet, koja je šansa da čovek nema neke kvalitete ako se Ligi ograđuje od njega
Što je najgore, imao bi izbor da se i ne provali da nisu koleginice iz struke.Milanče je podržao studente
Što napisa neko, "Da mi je da doživim da uđe u skupštinu i kaže "Koga će to Milanče večeras da *****""![]()
Zašto uopšte diskutovati o onima koji su toliko vidivoti da su još krajem leta znali da će u novembru do nesteći sa nadstrešnicom?Заболе ме за неког болида Гухоњића, зашто уопште причамо о њему?
Ево, нема везе са Грухоњићем директно, али послушајте мало анализу овог паметног лика...какве се све игре одвијају, његово виђење...
наравно са друге стране увек имате виђење информера...![]()
Ok, odaberi reč koja ti se najviše dopada, ali činjenica da je Dinko na tvojoj Crnoj Listi govori o tom čoveku više nego bilo kakav moj hvalospevLoš izbor riječi, ne mogu se ograđivati od osobe koju prezirem.
Ograđuješ se od nekog ko je naizgled tvoj.
Izvini, ta svoja politika ima svoj naziv separatizam, i jedino može da dovede do novih ratova.Ma ja ne verujem da se on prodao Vučiću nego vozi svoju neku politiku (sebično Vojvođansku - mi smo bolji Srbi pa zato i nismo Srbi nego Vojvođani)