Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ce biti vrlo znacajno da se konacno pokusa razjasniti ovaj dvojac i ko za koga radi.O ovom drugom ne treba govoriti jer ga je navukao ovaj prvi. A ovaj prvi se ponovo javio jer mu verovatno nesto treba pa se preporucuje svima. Sve u svemu bice vrlo interesantno sta ce gospodin Bleki reci o veoma bitnim stvarima gde je bio akter sa jos uvek zivim ljudima.Mozda ce cekati da neki pomru pa ce onom novinaru Oslobodjenja reci imena.
Dobra osnova je ovaj intervju "Oslobodjenju" koje je dao Dimitrijevic. ON razgovara sam sa sobom i prica bajke o rezultatima svoga rada. Svedoci vise nisu medju zivima,ili su u Hagu ili nisu u mogucnosti ili ne zele da mu repliciraju..Neznam sta zeli da ostvari? Izbori su prosli da bi se negde uhljebio.Mozda u neki upravni odbor jer je na to navikao.Videcemo. Jako je hrabar posle toliko godina. Nadam se da ce ova tema razjasniti lik i delo ove dvojice. Isti su po ideji i po opredeljenju a i po dosadasnjim aktivnostima. Do sada je cutao jer se bojao za sebe.Sad kada se ovaj Nejborov vratio i oslobodili ga prijatelji kao nagradu za rad na vise frontova,oslobodio se i Dimitrijevic i raskokodakao.
Realist kaže u 16.03.2013 u 17:55:Vidim iz komentara da ima naivnih koji veruju ovom izdajniku.
I “vitez” Perisic je oslobodjen.
I Milo je amnestiran.
I Crna Gora je nezavidna.
I sve za interese Amerike i Nemacke.
U ime cojstva i junastva u NATO naprijed!!!
Дибидус пропаде, данас не можеш у Србији срести насмејаног човека.kako prezirem sve licnosti koji su u zlo vreme imali visoke funkcije-bilo politicke,vojne ili policiske koji posle svega pisu knjige-memoare i daju intervijue....ne zna se ko je pametniji...sve genijalac do genijalca---sve su znali i pametno procenili---doneli prave odluke i suprostvavili se zlu najcesce u vidu milosevica i dela MZ...pored toliko pametnjakovica koji NISU nigde pogresili --zemlja nam propade...
kako prezirem sve licnosti koji su u zlo vreme imali visoke funkcije-bilo politicke,vojne ili policiske koji posle svega pisu knjige-memoare i daju intervijue....ne zna se ko je pametniji...sve genijalac do genijalca---sve su znali i pametno procenili---doneli prave odluke i suprostvavili se zlu najcesce u vidu milosevica i dela MZ...pored toliko pametnjakovica koji NISU nigde pogresili --zemlja nam propade...
Дибидус пропаде, данас не можеш у Србији срести насмејаног човека.
kako prezirem sve licnosti koji su u zlo vreme imali visoke funkcije-bilo politicke,vojne ili policiske koji posle svega pisu knjige-memoare i daju intervijue....ne zna se ko je pametniji...sve genijalac do genijalca---sve su znali i pametno procenili---doneli prave odluke i suprostvavili se zlu najcesce u vidu milosevica i dela MZ...pored toliko pametnjakovica koji NISU nigde pogresili --zemlja nam propade...
POBJEDA: I onda iznenada - smjena…
DIMITRIJEVIĆ: Moja smena nije došla s neba. Na taj finalni razgovor sa Miloševićem otišao sam potpuno miran. Pre toga sam već bio razdužio svu dokumentaciju, opremu… Zašto? Zato što sam dva meseca ranije bio upoznat šta mi se sprema. Bilo je samo pitanje dana kada će doći do realizacije. Znate, nalaziti se na čelu takve službe, a ne znati da će vas smeniti, bila bi bruka. Tim pre što je samo par meseci ranije sa mesta načelnika Generalštaba VJ smenjen general Momčilo Perišić.
Perisic smenjen, a ti se i dalje borio da zadrzis poziciju... lepo nema sta.![]()
kako to da bas bezrezervno verujes vasiljevicu a dimitijevicu nista..??
POBJEDA: I onda iznenada - smjena…
DIMITRIJEVIĆ: Moja smena nije došla s neba. Na taj finalni razgovor sa Miloševićem otišao sam potpuno miran. Pre toga sam već bio razdužio svu dokumentaciju, opremu… Zašto? Zato što sam dva meseca ranije bio upoznat šta mi se sprema. Bilo je samo pitanje dana kada će doći do realizacije. Znate, nalaziti se na čelu takve službe, a ne znati da će vas smeniti, bila bi bruka. Tim pre što je samo par meseci ranije sa mesta načelnika Generalštaba VJ smenjen general Momčilo Perišić.
Perisic smenjen, a ti se i dalje borio da zadrzis poziciju... lepo nema sta.![]()
Pogledajte prilog 276971Pogledajte prilog 276972Pogledajte prilog 276970
Да ли примећујете сличности? на сликама су редом Александар Ранковић, Александар Васиљевић и Александар Димитријевић
Обрадите пажњу на очи,обрве, нос иоблик и профил лица.... све сличности су случајне, чак су и сва троцица имењаци....