Ko su generali Aleksandar Dimitrijevic i Momcilo Perisic?

• Začetnik teme Začetnik teme Drmno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Drmno

Zainteresovan član
Poruka
206
http://www.pobjeda.me/2013/03/16/ge...vio-politikom-niti-saradivao-sa-kriminalcima/

General-Aleksandar-Dimitrijevic-t-t-300x168.jpg

General-Aleksandar-Dimitrijevic-ttt-225x300.jpg

Ovo ce biti vrlo znacajno da se konacno pokusa razjasniti ovaj dvojac i ko za koga radi.O ovom drugom ne treba govoriti jer ga je navukao ovaj prvi. A ovaj prvi se ponovo javio jer mu verovatno nesto treba pa se preporucuje svima. Sve u svemu bice vrlo interesantno sta ce gospodin Bleki reci o veoma bitnim stvarima gde je bio akter sa jos uvek zivim ljudima.Mozda ce cekati da neki pomru pa ce onom novinaru Oslobodjenja reci imena.

Ovo ce biti vrlo znacajno da se konacno pokusa razjasniti ovaj dvojac i ko za koga radi.O ovom drugom ne treba govoriti jer ga je navukao ovaj prvi. A ovaj prvi se ponovo javio jer mu verovatno nesto treba pa se preporucuje svima. Sve u svemu bice vrlo interesantno sta ce gospodin Bleki reci o veoma bitnim stvarima gde je bio akter sa jos uvek zivim ljudima.Mozda ce cekati da neki pomru pa ce onom novinaru Oslobodjenja reci imena.

E, upravo to sam mislio... da taj "covek" kao da komunicira sa mrtvima i o njima pise po novinama i govori kod Milomira Marica. Cuj, "rekao on Milosevicu" xexexexex, pa da mu je bilo sta rekao nebi se odrzao tolike godine ( 7 ili 8 godina) na celu sluzbe koju je zajedno sa onim kriminalcem Boskovicem prihvatio da rastura. Po mom secanju i bio je prvi pomocnik Nedeljku Boskovicu, naravno sve po zasluzi. Nedjo, uvezan sa Bokanom i trte mrte, sve moj do moga , cigare, kamioni, avioni, eeeeeeeeee zemljo Srbijo. Nego se kratko pamti, tako da mnogi sada veruju u te price barona minhauzena. Na tu foru i on sam misli da moze da prodje. :dontunderstand:

Poslednja izmena:
Dobra osnova je ovaj intervju "Oslobodjenju" koje je dao Dimitrijevic. ON razgovara sam sa sobom i prica bajke o rezultatima svoga rada. Svedoci vise nisu medju zivima,ili su u Hagu ili nisu u mogucnosti ili ne zele da mu repliciraju..Neznam sta zeli da ostvari? Izbori su prosli da bi se negde uhljebio.Mozda u neki upravni odbor jer je na to navikao.Videcemo. Jako je hrabar posle toliko godina. Nadam se da ce ova tema razjasniti lik i delo ove dvojice. Isti su po ideji i po opredeljenju a i po dosadasnjim aktivnostima. Do sada je cutao jer se bojao za sebe.Sad kada se ovaj Nejborov vratio i oslobodili ga prijatelji kao nagradu za rad na vise frontova,oslobodio se i Dimitrijevic i raskokodakao.

Dobra osnova je ovaj intervju "Oslobodjenju" koje je dao Dimitrijevic. ON razgovara sam sa sobom i prica bajke o rezultatima svoga rada. Svedoci vise nisu medju zivima,ili su u Hagu ili nisu u mogucnosti ili ne zele da mu repliciraju..Neznam sta zeli da ostvari? Izbori su prosli da bi se negde uhljebio.Mozda u neki upravni odbor jer je na to navikao.Videcemo. Jako je hrabar posle toliko godina. Nadam se da ce ova tema razjasniti lik i delo ove dvojice. Isti su po ideji i po opredeljenju a i po dosadasnjim aktivnostima. Do sada je cutao jer se bojao za sebe.Sad kada se ovaj Nejborov vratio i oslobodili ga prijatelji kao nagradu za rad na vise frontova,oslobodio se i Dimitrijevic i raskokodakao.

Ma pogledaj samo komentare ispod intervijua Pobjedi.

http://www.pobjeda.me/2013/03/16/ge...vio-politikom-niti-saradivao-sa-kriminalcima/

Poslednja izmena:
Da,napisao sam oslobodjenje a mislio sam na "Pobedu",sve je procirtano samo neznam jos tacno sta je cilj: Da li da se vrati Nedji u ekipu pa da zajedno "trguju" Bokanovim poslovima, dali da se prikaci Djukanovicu, da li da ga zapazi Vucic pa da ga pozove za savetnika,jer njemu takvi trebaju,ili nesto trece. Brzo ce on pokazati svoj trag. U Cirilici se ponasao kao nezreo,. Tako se ne ponasa general koji je iole ozbiljan. On prica da je Slobi govorio "sefe" to nisu mogle ni puno vece marke od njega a ne on. Toliko se izlupetao kod Marica da se toliko zaneo da je poceo da prica dogadjaj kod Zivote Panica kada ga je on pitao "da li me ti slusas" a on mu je odgovorio...../pogledajte "Cirilicu"/ Gospodine Dimitrijevicu izgleda da ti je Vasiljevic nocna mora ,zivotna preokiupacija,p si poceo da govoris ono sto je on razgovarao sa drugima. Drug Vasiljevic mu to nece zameriti. Da li Dimitrijevica grize savest i da li se ponekad zacrveni...?

kako prezirem sve licnosti koji su u zlo vreme imali visoke funkcije-bilo politicke,vojne ili policiske koji posle svega pisu knjige-memoare i daju intervijue....ne zna se ko je pametniji...sve genijalac do genijalca---sve su znali i pametno procenili---doneli prave odluke i suprostvavili se zlu najcesce u vidu milosevica i dela MZ...pored toliko pametnjakovica koji NISU nigde pogresili --zemlja nam propade...

kako prezirem sve licnosti koji su u zlo vreme imali visoke funkcije-bilo politicke,vojne ili policiske koji posle svega pisu knjige-memoare i daju intervijue....ne zna se ko je pametniji...sve genijalac do genijalca---sve su znali i pametno procenili---doneli prave odluke i suprostvavili se zlu najcesce u vidu milosevica i dela MZ...pored toliko pametnjakovica koji NISU nigde pogresili --zemlja nam propade...
Дибидус пропаде, данас не можеш у Србији срести насмејаног човека.

Ne mogu da sudim o sposobnostima i patriotizmu generala Perišića ali vidimo da je njemu Haški sud ustanovio odsustvo bilo kakve krivice za stvarne ili navodne zločine što je obzirom da se radi o komandantu vojske za vreme oružanih sukoba ili jednog dela sukoba,važno ne samo za Perišića kao pojedinca nego i za državu.Kad neko počne da sere o potrebi katarze Srbije kao što često čine nevladine organizacije koje su na platnom spisku hrvatske i drugih obaveštajnih službi,treba ih samo uputiti na pravosnažnu presudu Perišiću.

Mnogi su okacili po cin-dva vise, dobili bolju polozajnu grupu i vecu platu ili penziju a sve smrad do smrada. Okrenuli oruzje na narod umesto da su smakli Manipulante i Mesetare

Jebivetri ili zrakoprci, zavisi da li si s ove ili s one strane Drine. Nesposobni generali da iskoriste potencijal sopstvene vojske. Da sam ja komandovao vojskom 91. godine, podigo bi dva aviona i sravnio Ljubljanu sa zemljom, onda ne bi ni bilo rata, a ni hrvati se ne bi mnogo bunili, bili bi sacuvani mnogi zivoti, a Jugoslavija bi se podelila onako kako treba, a ne ovako, pa cemo imati novi rat za dvadeset godina.

Ne bi ja ođe ništa dodavo...

POBJEDA: I onda iznenada - smjena…

DIMITRIJEVIĆ: Moja smena nije došla s neba. Na taj finalni razgovor sa Miloševićem otišao sam potpuno miran. Pre toga sam već bio razdužio svu dokumentaciju, opremu… Zašto? Zato što sam dva meseca ranije bio upoznat šta mi se sprema. Bilo je samo pitanje dana kada će doći do realizacije. Znate, nalaziti se na čelu takve službe, a ne znati da će vas smeniti, bila bi bruka. Tim pre što je samo par meseci ranije sa mesta načelnika Generalštaba VJ smenjen general Momčilo Perišić.

Perisic smenjen, a ti se i dalje borio da zadrzis poziciju... lepo nema sta. :dash:

POBJEDA: I onda iznenada - smjena…

DIMITRIJEVIĆ: Moja smena nije došla s neba. Na taj finalni razgovor sa Miloševićem otišao sam potpuno miran. Pre toga sam već bio razdužio svu dokumentaciju, opremu… Zašto? Zato što sam dva meseca ranije bio upoznat šta mi se sprema. Bilo je samo pitanje dana kada će doći do realizacije. Znate, nalaziti se na čelu takve službe, a ne znati da će vas smeniti, bila bi bruka. Tim pre što je samo par meseci ranije sa mesta načelnika Generalštaba VJ smenjen general Momčilo Perišić.

Perisic smenjen, a ti se i dalje borio da zadrzis poziciju... lepo nema sta. :dash:

'ајде шприцерашу објасни шта си наумио рећи?

Aleksandar_Rankovic.jpg
iгndex.jpg
index.jpg

Да ли примећујете сличности? на сликама су редом Александар Ранковић, Александар Васиљевић и Александар Димитријевић
Обрадите пажњу на очи,обрве, нос иоблик и профил лица.... све сличности су случајне, чак су и сва троцица имењаци....

Pogledajte prilog 276971Pogledajte prilog 276972Pogledajte prilog 276970

Да ли примећујете сличности? на сликама су редом Александар Ранковић, Александар Васиљевић и Александар Димитријевић
Обрадите пажњу на очи,обрве, нос иоблик и профил лица.... све сличности су случајне, чак су и сва троцица имењаци....

Jos samo nedostaje Aleksandar Tomic:D zalepi i njegovu fotografiju ako imas :ok:

Ххахахахахахахах, два доказана шпијуна ЦИА, који су радили против своје државе, уваљивали Милошевића и сведочили у Хагу против Срба, а сад, наравно, на слободи и уживају.
А најјачи дио је да није дозвољавао да му се људи из службе срећу са криминалцима, а он са Ђукановићем другује редовно.:hahaha:
Е, морало је све да пропадне кад су нам овакви људи водили тајне службе..

Back