Sweet Dreams167
Početnik
- Poruka
- 36
Ne znam da li ja treba ovdje da se mjesam ili ne,ali trebate da se drzite teme.Ako vam nesto ne odgovara onda pisite u privatne poruke.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, ne, Vucicu, nije bilo tako. Posle serije glupih poruka ti je izletelo da te cude takvi parovi. Nisi napisala ono sto bi sad volela da jesi i izbegla pomeranje guzice.Pričala sam o fizički neskladnim parovima, koji i pored toga imaju uspešne veze, zaboravila sam da si ovde dežurni, pa da moram detaljno i precizno da se izrazim
Ok, ajde mi ti sada objasni šta sam ja htela reći jer očito bolje znaš od mene i ako želiš da se ponašam u skladu sa svojim godinama, izbaci te prostakluke iz rečnika, tipa boldovano kao što reče član, odosmo u spam, pa se vraćamo na temu, na kojoj ću ja navesti tebe kao primer dobrog čoveka koji brine o mojim postovima, mojim godinama i mom zezanjuA ne, ne, Vucicu, nije bilo tako. Posle serije glupih poruka ti je izletelo da te cude takvi parovi. Nisi napisala ono sto bi sad volela da jesi i izbegla pomeranje guzice.
Ok, hvala, nije da me zanima šta ti misliš o meni al ako sam ti već inspiracija, nije to loše i da ponovim, vraćamo se na temu, nema smisla spamovati više...Nisi citirala celu poruku, a i odgovorio sam ti nekoliko puta. Zato sto si plitka kao potok, izmedju ostalog razlog zbog kojeg si izabrana.
Ma kakva inspiracija, kamen koji sutnes sa puta da se neko ne saplete.Ok, hvala, nije da me zanima šta ti misliš o meni al ako sam ti već inspiracija, nije to loše i daponovim, vraćamo se na temu, nema smisla spamovati više...
Znas kad sam planirao da napravim salu na takav fazon, ali nisam znao sta da napisemNa temi ko su dobri ljudi, isprozivaše se
Prelepo
Ma ok, važi, ti si genije ja sam plitka, je l ti sada bolje? Ispunio si dnevnu kvotu samoljublja? Ili pređi na poruke ako imaš još nešto ili ne želiš jer tamo publike... ali ovo sve naredno će biti obrisano kao spam.Ma kakva inspiracija, kamen koji sutnes sa puta da se neko ne saplete.
Ma mi se u stvari gotivimo, ja plitka, on genije, divna kombinacija dobrih ljudiNa temi ko su dobri ljudi, isprozivaše se
Prelepo
Ma ok, važi, ti si genije ja sam plitka, je l ti sada bolje? Ispunio si dnevnu kvotu samoljublja? Ili pređi na poruke ako imaš još nešto ili ne želiš jer tamo publike... ali ovo sve naredno će biti obrisano kao spam.
Ma mi se u stvari gotivimo, ja plitka, on genije, divna kombinacija dobrih ljudi
Sa ovim bih se složila donekle, malo bih se prisetila one knjige, Koliba, gde na kraju oprašta glavni lik.. možda nema tako dobrih ljudi koji to mogu da iznesu...Kopiram svoj post
Vidim da ovdje pisete kako postoji razlika između dobrote i slabog karaktera. Moram da se slozim sa tim da to jeste istina.Za sebe bih rekao da sam slab karakter jer sam u proslosti dozvolio ljudima da gaze po meni. Ali ko jos ne grijesi? Međutim,da li mi takve osobe koje su slabici,mozemo da krivimo? Znam da sam nedavno citao da to zavisi od: genetike,temperamenta,odgoja a to je sve van nase kontrole. Svjesni smo da se to i tesko mjenja ali nije nemoguce.
Za mene je dobra osoba,osoba sa cvrstim moralnim nacelima. I za mene je dobra osoba ona koja ima priliku da uradi nesto lose ali ipak se odluci na dobro. I za mene je dobra osoba koja je dobra i prema sebi (sa stavom) i prema drugim ljudima. Ali nije dobra prema svima.Nego prema zasluzi.
Mislis li da su slabe osobe krive za to sto su slabe?Sa ovim bih se složila donekle, malo bih se prisetila one knjige, Koliba, gde na kraju oprašta glavni lik.. možda nema tako dobrih ljudi koji to mogu da iznesu...
Ma nisi, običan dan na forumu mora da ima i malo vatre inače bi bilo pomalo dosadnoJa koliko vidim ovdje perje leti posvuda,nozevi i motike.Upao sam u lose vrijeme,izgleda.
Mislim da jesu, jednostavno, nemaju svi tu snagu karkatera, niti mentalni sklop da shvate suštini pravog dobrog dela bez povratne usluge. Mnogi su sebično dobri.Mislis li da su slabe osobe krive za to sto su slabe?
Volela bih da upoznam čoveka koji nikome ne misli zlo, iskreno.
Krenula da pišem nešto slično.
Moje je mišljenje da je svaki čovek sposoban i za dobro, i za loše, pa zavisno od okolnosti ode više na jednu ili drugu stranu.
Jedno je dobrota iz slabosti, a drugo iz jačine.
Slabost je kad se stalno čini dobro, ne bira se.
Ako neko oprasta iz straha da ne ostane sam.Onda to nije dobrota
Ako neko zaboravi sta mu je neko uradio,postoji velika mogucnost da ce se opet desiti nesto lose.
Da.Postoji mogucnost da ga opet ta osoba prevari za nesto.Vuk dlaku mjenja al cud nikada.Nije, slažem se.
Zašto to misliš? Postoji mogućnost da ga neko opet prevari za nešto?
Neke stvari mogu da oprostim, ali ne mogu da zaboravim. Više puta su me tukli u mom gradu jer sam studirao za vrijeme rata. Jedan od njih živi u Australiji (bivši karatista). Dođe kući svako par godina. Za njega sam siguran da bi to ponovio kad bi mu se ponovila prilika, jer je zao čovjek. Takvom čovjeku ne mogu zaboraviti.Pitam se, da li dobri ljudi koji opraštaju nekome nešto loše, da li to loše i zaboravljaju nakon opraštanja?
Pogledajte prilog 1582347Često smo u prilici da čujemo kako je sve manje dobrih ljudi. Diskutujemo uživo ili na internetu o lošim, sujetnim ljudima, o manipulatorima, toksičnim narcisima.
Život jeste težak. On je večita borba. U njemu srećemo loše ljude.
O dobrim ljudima se retko priča. Dobrota je vrednost koja nestaje. Ismevaju je. " Dobar i lud su braća" što znači da se dobrota ne isplati.
Dobrota je najveća ljudska osobina. Ko su dobri ljudi?
Dobri ljudi su oni koji nikome ne žele zlo. Uvek su spremni da pomognu. Veruju ljudima. Srećni su zbog tuđih uspeha. Ne pričaju o svojim dobrim delima.
Šta mislite o dobroti?
Postoji li šansa da dobrota ponovo bude cenjena?
Da li o vama govore da ste dobra osoba?