KO SU DEVICE?

NE stvarno lubavi imam na pretek jrj ja imam RAKA u vagi ,pored sebe i to je ok! ima suprotnosti ali se i suprotnosti privlace .MENE OZBILJNO INTERESUJE ZDRAVLJE .NA NEKU STRANU IGROM SUDBINE SAM ,,UGROZENA..VIDILI SE negde ..(duzina zivota) ili nesto cudno u mojoj karti. hvala puno.

NE stvarno lubavi imam na pretek jrj ja imam RAKA u vagi ,pored sebe i to je ok! ima suprotnosti ali se i suprotnosti privlace .MENE OZBILJNO INTERESUJE ZDRAVLJE .NA NEKU STRANU IGROM SUDBINE SAM ,,UGROZENA..VIDILI SE negde ..(duzina zivota) ili nesto cudno u mojoj karti. hvala puno.

Shta znachi to da imash Raka u Vagi? ;)
Ajde pogledatju malo, ali.. nemash nishta ugrozheno u karti
trenutno. :?

JA NEZELIMDA VAM SMETAM.ma nemogu da poreknem da mi je ovde sa vama lepo .ali ja tebi VERUJEM . i mozda je sve bas onako kako ja napisah .!!!Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena . SVE JE TO DEO MOG ZIVOTA ILI MOJA SUDBINA .ALI ALO NEKO VIDI NESTO VISE ..sto da ne ! i sada mi je donekli pao kamen sa srca.ali ,,KRST KOJI NOSIM MORACU SAMA.DA GA IZNESEM ,, ,,hvala ti,,

Ja sam dewica,ali uopshte nemam karakteristike tog znaka...rekla bih pre da sam meshawina nekog raka-ribe...sanjar,prewishe emotiwna,uwek zabrinuta za druge,spremna da pomognem,perfecionista NIKAD! Jedino mozhda shto sam twrdoglawa...hmmm...

Ja sam dewica,ali uopshte nemam karakteristike tog znaka...rekla bih pre da sam meshawina nekog raka-ribe...sanjar,prewishe emotiwna,uwek zabrinuta za druge,spremna da pomognem,perfecionista NIKAD! Jedino mozhda shto sam twrdoglawa...hmmm...

Ti si bash izabrala tvrdoglavost kao karakteristiku koja te veze za devicu...:roll: .ne smatram device tvrdoglavim osobama, a znam ih puno..jedino ako tvrdoglavoshcu nazivas to da tezimo da do kraja zavrsimo neki posao ili da dokucimo pravo stanje situacije ....ali ja to ne bih nazvala tvroglavoshcu...slazem se sa Borjankom za ostalo...:)

A shta si u podznaku? Gde ti je Mesec? Uvek insistiram na polozhaju Meseca, zato shto
Mesec sam po sebi govori vishe o osobi, njenoj emotivnoj strani.. ;)

..ok..ja skorpija...:-) i savrseno smo se slagali...i onda mu je bila potrebna sitnica da...puf....
...nestane iz mog zivota...nikako ne mogu da shvatim da neko moze biti tako kao klik-klak,sad
se upalis,pa se ugasis...totalno...ili je to sve bio samo moj trip od pocetka....
...ali zaista za kratko vreme smo bili kao jedno ...sto mi se do tad nikad nije desilo u zivotu...
...to je moje misljenje..i naravno ne izlazi mi iz glave,jer je vreme provedeno sa njim za mene bilo savrseno..
PUNO HVALA STORMY...!
..mozda sam malo konfuzna...
..ne znam sta znaci afliktovan Mesec...?

..ok..ja skorpija...:-) i savrseno smo se slagali...i onda mu je bila potrebna sitnica da...puf....
...nestane iz mog zivota...nikako ne mogu da shvatim da neko moze biti tako kao klik-klak,sad
se upalis,pa se ugasis...totalno...ili je to sve bio samo moj trip od pocetka....
...ali zaista za kratko vreme smo bili kao jedno ...sto mi se do tad nikad nije desilo u zivotu...
...to je moje misljenje..i naravno ne izlazi mi iz glave,jer je vreme provedeno sa njim za mene bilo savrseno..
PUNO HVALA STORMY...!
..mozda sam malo konfuzna...
..ne znam sta znaci afliktovan Mesec...?

Znachi - ako ga ne ugrozhava neka druga planeta. ;)

Back