KO SU DEVICE?

Najlepsha mushka Devica.. :D

Keanu%20Reeves.jpg

..ok..ja skorpija...:-) i savrseno smo se slagali...i onda mu je bila potrebna sitnica da...puf....
...nestane iz mog zivota...nikako ne mogu da shvatim da neko moze biti tako kao klik-klak,sad
se upalis,pa se ugasis...totalno...ili je to sve bio samo moj trip od pocetka....
...ali zaista za kratko vreme smo bili kao jedno ...sto mi se do tad nikad nije desilo u zivotu...
...to je moje misljenje..i naravno ne izlazi mi iz glave,jer je vreme provedeno sa njim za mene bilo savrseno..
PUNO HVALA STORMY...!
..mozda sam malo konfuzna...
..ne znam sta znaci afliktovan Mesec...?

Mislim da nije stvar u toj sitnici mada moze i to da utice((ja sam devica i desavalo mi se da neka devojka koja mi se svidja uradi nesto za mene negativno(iskrene ruku,pomeri pikslu,zakoluta ocima,kaze nesto) u trenutku imam osecaj kako bih provodio vreme sa njom,o cemu bi pricali,kako su se ponasali prema noj u proslosti.... i ****** vise mi se ne svidja)),stvar je u unutrasnjoj borbi emocija i intelekata(razuma),sigurno nisi mogla da primetis(ili jesi),ali mislim da te je proucavao i zakljucivao o tebi i njemu i jbga izgubila si zatrpao te je i zaboravio ... To naprasno nestajanje znaci da si mu nesto znacila i da zna da te je povredio inace bi raskinuo hladana ko led...

...Upravo tako...meni je to sve ok ,razumem..do neke granice...
..znam da sam mu znacila,..i jos ako ima nekog straha od ranije...a znam da ima...
..Elem,super mi je da razgovaram sa njim, poruke,chat i to je u redu..
...i samo to i nikad vise nista i to mi je u redu....
Ipak,kao sto rekoh ovako nesto mi se nije desilo u zivotu....
..Pamticu sve lepe trenutke..a samo je takvih i bilo,i bice mi uvek drago da ga cujem....
Juuupiii za promene :-)

Imao sam nekoliko 'drugara' koji su Device u horoskopu.
Kazem 'imao', zato sto su me razocarali totalno.
Jedan je pokusao da mi kresne ribu, drugi me konstantno ogovara iza ledja i narusava moj ugled,
a treći me (onaj koga sam krstio) me gleda u lice , kezi se i laze me bez i malo stida.
Sve u svemu , fino neko drustvance....ljiga do ljige ...nemoj da se neko nadje prozvan - to je moje lichno iskustvo.

Kada bi trebao da ih opisem u jednoj recenici, onda bi to izgledalo ovako :
To je onaj koji ti se kezi u lice a zavlaci ti ga u bulju!

Osvrt na emisiju Velikog brata, kakve
smo mi Device!?

eebc257d.jpg

Trachara Dijana

52f4fd21.jpg

Sad vetj, najpopularniji tata - Mirko

a5dcc834.jpg

I naravno - Elmir.

xa, xa:lol::lol::-D
slika br. 1 Klasična alapača - sve joj smeta, svakog ogovara, nikad ničim nije zadovoljna.
slika br. 2 Alkos kakvog jos video nisam.
slika br 3. Shatro smeker -a u stvari seljacina i sex.manijak. Kontaš. Bundaš.

Mogla si i bolje primere da nadjes, ne iz velikog brata, recimo Ričard Gir, koliko ja znam i on je Devica ili ona italijanska glumica (sada je vec baba ali se ne secema njenog imena - glumila je cesto sa Marcelom Mastrojanijem... kako se zove, dopuni me)

Pa to su sve
girl_hide.gif
device iz kutje velikog brata.

A za tu baba - devicu, verovatno mislish na Sofiju Loren!?
Na prethodnoj strani sam postovala Beyonce i Keanu kao najlepshe
Device.
spruce_up.gif

Nego.. ne reche nam, shta si ti u horoskopu?
flirt.gif

Back