Gde_se_andjeli_igraju...
Domaćin
- Poruka
- 3.391
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilit ti je u 10. kutji u znaku Raka, a Fortuna u
9. kutji u znaku Raka.
Shto se tiche Fortune, nisam josh zavrshila
o znacima, na temi, ali za Lilit mozhesh tamo da pogledash.
O ostalom tjemo kasnije vecheras. Ali, samo da ti kazhem dobru vest!
Poshto tje uskoro Venera da tranzitira bash preko tvog Jupitera,
opusti se.
Jer krenutje te sve, a najvishe ljubav!
Kishne kapi, ovaj post je za tebe, da ne bude zabune.![]()
Ako neshto ne rade device to je ulizivanje...8-)
Al ja moram reci ovu istinu: Hvala vreDnice!!!A ja odoh sad na slavu kod mame i tate da se malo mazim sa istima...Pozzz:-)
Ako nesto znam od devicama..to je da su extra ortakinje...i da bi sve ucinile za svoju drugaricu..ali imaju jednu manu...ponekada te razocaraju onda kada najmanje to od njih ocekujes...
A koji si ti znak Milton?
I ja to chujem, dodushe, ne tako chesto, to o sebi..
Ali eto, ako ti je za utehu, ja bar nikad ne uradim
to svesno.![]()
Verujem ti..
Mene je juche jedna mushka Shkorpija toliko pozitivno iznenadila
svojim gestom, da chitav dan razmishljam kako da mu uzvratim..
Mishljenja sam da treba ceniti i nagraditi svachiji dobar gest, kako
bi ih u budutjnosti bilo vishe i da se ne bi desilo da tu svoju vrlinu ljudi
potisnu zbog nekih loshih stvari..![]()
Verujem ti..
Mene je juche jedna mushka Shkorpija toliko pozitivno iznenadila
svojim gestom, da chitav dan razmishljam kako da mu uzvratim..
Posto predpostavljam da ti tu Skorpiju znas dosta dobro...jel mozes da mi kazes da li je odgovoran?? Posto sam ja imala decka dupla skorpija a ne odgovoran samo tako...znaci ono nije zdravo dogovorimo se nesto on ne postuje..onda kasni..ili ispali u zadnji trenutak..tako je to islo...A bas me zanima da li je taj tvoj odgovoran??![]()
Hihihihi .........ops:
ops:
ops:
![]()
A zaboravih ZDRAVSTVENIH OD 2005 ,godine.a od 2006 ne radim.ALI VERUJEM DA SE TO SVE VIDI KOD MENE U KARTI SAMO JA NE VIDIM ...NEKA KRVNA BOLEST .PITAM SE DALI JE SUDBINA ILI STA DRGO. IMAM 2 DETETA JEDAN JE BIK.A DRUI SKORPIJA,MUZ MI JE ..RAK..TO JE OK.ALI IPAK NAIDJU CRNE MISLI,,IZGLEDA DA SVE UTICE NA MENE,,,HVALA I IZVINITE STO DAVIM..
Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena .
Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena .
Teshka mushka flertusha, bez dlake na jeziku, ali jako gotivno mi je
kod njega shto je realan. Za to kashnjenje - ne znam nijednu Shkorpiju koja kasni.
Oni su uvek ti koji me grde zbog istog.Odogovrni jesu, e sad.. Nisam nikada
imala momka u znaku Shkorpije da bih bash.. detaljisala. Verovatno je drugachije kada si sa nekim drugar..![]()
E UBACILA SAM JEDNU LEPU SLIKU kada sam negde radila hatalnu kartu pisalo je da je ..Cameron Diaz moj ,,ASTROLOSKI,,blizanac ,pa eto i licimo po malo obe smo ..plave, pozdrav
Ma ti nikad ne verujes a ono, ljudi su u stvarnim problemima :-)Borjanka
Shta tebi tachno sad ne ide u zhivotu kako treba?
Ne verujem da je to ljubav..![]()
Ma ti nikad ne verujes a ono, ljudi su u stvarnim problemima :-)
(ova opaska nema veze sa Borjankom!)
Jao, daj i meni smisli takav aspekt!!! ODMAH SAD!!!Hotjesh da se svadjash, ha! 8)
Devojka ima aspekt - trenutno, kad joj se sve na planu ljubavi
ostvaruje, Fortuna konjukcija Venera.