Gde_se_andjeli_igraju...
Domaćin
- Poruka
- 3.391
Dobro jutro vrednice...
Kakav nas decembar ocekuje?
:-)

Kakav nas decembar ocekuje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chad michael murray, keanu reeves, will smit.... su primer da su sve muske dewice u horoskopu zgodne (ili pokusavaju da budu)
Dje mogu vise da procitam o duplim devicama ?
Dje mogu vise da procitam o duplim devicama ?
Jao i ''Lukas'' je devica?? :-D Stvarno super izgleda, ali non-stop nesto zmirka, prenemaze se , pozira... Kad krene da mi se puci, unisti mi ugodjaj... dzabe mu onda to sto je anjeo sa neba! :-D
Ma to je ovaj glumac sto je Stormy postavila njegovu sliku.. zove se Chad Michel ili tako nesto. Lukas je lik koji igra u nekoj seriji sto ga je proslavila...Koji Lukas?
Pa onda i nije prava Devica :?
Mislim ...Device su obično pomalo statične, da ne kažem dosadnjikave. Vole rutinu.
Koja je to serija ? Već me mrzi da guglam ...Ma to je ovaj glumac sto je Stormy postavila njegovu sliku.. zove se Chad Michel ili tako nesto. Lukas je lik koji igra u nekoj seriji sto ga je proslavila...
"Statična", a "nikad ne znaš kako će reagovati".U principu jeste pomalo staticna...
Serija je ''one tree hill ''. Ma klasicna americka serija za razbibrigu.. Svi su lepi, bogati, vole se, mrze se... Ali da je navlakusa-navlakusa je :-DKoja je to serija ? Već me mrzi da guglam ...