- Poruka
- 3.083
Nemam nista u devici ni u sestom polju, volim zivotinje i stitim one koje mogu, koliko je to u mojoj moci. Uglavnom srecem ljubitelje zivotinja koji vole i da ih jedu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam nista u devici ni u sestom polju, volim zivotinje i stitim one koje mogu, koliko je to u mojoj moci. Uglavnom srecem ljubitelje zivotinja koji vole i da ih jedu.
Device su bas fine, narocito muske.
Па то и јесте висок знак, али за изглед гледамо асц.Bio sam ubedjen da su device visoke, ali ko zna mozda im je prosek mali.
Dosadni do bola.

Koze su inace poznate kao jako zanimljive osobe sa istancanim smislom za humor.![]()
U životu oko mene niti jedan jedini Jarac se nije zacenio. U stvari jeste jedan, kada je jedan ciga nešto lupio. I kada je jedan klinac od 4 god rekao '''bem ti seme'' svom bratu. Držao se za sto i plakao od smeha.
Čak ni kada je Merkur u Strelcu. 
U životu oko mene niti jedan jedini Jarac se nije zacenio. U stvari jeste jedan, kada je jedan ciga nešto lupio. I kada je jedan klinac od 4 god rekao '''bem ti seme'' svom bratu. Držao se za sto i plakao od smeha.
Nuuume to da se nasmeje iskreno.Čak ni kada je Merkur u Strelcu.
![]()
Nuuume to da se nasmeje iskreno.Čak ni kada je Merkur u Strelcu.
![]()

:Ja mislio da je ispektor Blaža Jarac, on mi bio neki izuzetak da ima i nasmejanih, opičenih Jarčeva, kad on Blizanac.![]()
Humor je tipičan za jarca, ono što vole svi, dakle kada se neko žešće ispali ili nešto odvali. To im je najsmešnije. A čak i tad su u stanju da kažu ''pa dobro, možda nije namerno'' ili tako nešto Teško, teško da se Jarac nasmeje osim ako nije za dobru lovu ili za dokazivanje nečeg.Humor je tipičan za jarca, ono što vole svi, dakle kada se neko žešće ispali ili nešto odvali. To im je najsmešnije. A čak i tad su u stanju da kažu ''pa dobro, možda nije namerno'' ili tako nešto
![]()
I Bik je u tom fazonu, s tim što najviše uživa u masnijem humoru.