KO SU DEVICE?

Imam druga koji je ista kombinacija. Ali on je sušta suprotnost. Pre veze u kojoj je sad, zabavljao se non stop, ne može i neće da se smiri. Juri žene, a one njega još više. Ne uči nikad ništa, a genije je za materiju sa faksa. Onda uzme i uči noć pred ispit i položi sa visokom ocenom. Ali ga ta neorganizovanost ubija. Malo se smirio od kad je u trenutnoj vezi.

Sunce Devica, Podznak i Venera Vaga, Mars Škorpija, Mesec u Ovnu
Ja sam taj tip. Učim uvek noć pred ispit i prođem kraljevski. Tako i u srednjoj školi, a i sad na faksu. A ne znam u čemu je stvar. Imam isto Veneru u Vagi i Mesec u Ovnu.
Moje drugarice koje rade isto tako kao ja su obe Strelac/Vaga. Meni je u Strelcu Merkur.

JEREMIJA GVOZDIĆ
250px-Jeremy_Irons_%28Berlin_Film_Festival_2011%29_2.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam taj tip. Učim uvek noć pred ispit i prođem kraljevski. Tako i u srednjoj školi, a i sad na faksu. A ne znam u čemu je stvar. Imam isto Veneru u Vagi i Mesec u Ovnu.
Moje drugarice koje rade isto tako kao ja su obe Strelac/Vaga. Meni je u Strelcu Merkur.

Verovatno zato što ti materija odgovara. Njemu odgovara, ima mozak za te stvari, pa mu ide bez ikakvog truda. Srećnik. Ja, sa druge strane, potrošim dosta vremena na učenje svaki dan, pa još u ispitnom roku ponavljam ko magarac, pa kad kako. Samo zato što nisam dovoljno organizovan da ponavljam gradivo. Ako je 3. kuća učenje, tamo mi se nalazi Saturn, pa mi je sve jasno. Kakav ti je Merkur i šta studiraš?

преузимање.jpg

Milan Mladenović, Devica, mislim da je podznak Vaga. Jedna od največih legendi beogradske rok scene.

Poslednja izmena:
Могуће и јер му је јака Венера, а Марс у 2. пољу (или барем другом знаку) па удовољава себи, бира да ради оно што воли.

Ја сам јако лења и кад радим, обично и једем истовремено.
Пошто ми је школа била тог типа да смо имали испите у току године, а на и на крају све један за другим, ја сам увек била вођа нерадника, сви су учили из мојих бележака које сам припремила ноћ пред. И то по принципу: читај-пиши-сликај-шаљи даље. Уметничка школа, много људи са јаким Венерама - сви су били у фазону "лако ћемо".

Мени је у трећем пољу Венера у Ваги, а Меркур у Јупитеровом знаку Стрелцу - баш блејачка комбинација, опуштена. И никад није долазило у обзир да радим нешто што не волим.
Студирам филозофију.

Ja sam išao u gimnaziju. Mada je u školi bila žešća prepisivačina, učio sam skoro svaki predmet, eto čisto radi radne navike i pamćenja onoga što mi je zanimljivo. Mada sam se vadio dosta i na ponašanje, jer nisam pravio probleme u školi, bio uzorno dete koje se ne buni, pa sam uvek prolazio bez problema.
Meni bilo super sa profesorima, bilo mi je bitno da se bunim protiv ostalih u razredu, budem uspešan učenik i da nastupam što češće na takmičenjima i školskim priredbama.
Sad sam na pravnom.10. kuća mi u Vagi, sa Merkurom na MC, pa mi je to super za pravnika. Nije mi toliko teška materija koliko sam ja navikao da sporo radim, ali sam i ja više umetnički tip, naročito što se tiče muzike.

Еј, па имаш Стрелца и Јупитера у седишту - то ти је исто за правника моћно. Моја мајка је правник по образовању, она има Меркур и Јупитер у Ваги и Марс у Стрелцу.

Теби ће клијенти, онда, да буду неки жешћи црњак. Припреми се. :D

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 436911

Milan Mladenović, Devica, mislim da je podznak Vaga. Jedna od največih legendi beogradske rok scene.

Тек сад видим ово. Душа моја!

Да, он је Девица баш права, и Меркур му је у Девици. А Марс му је, чини ми се, у Близанцима као и Маги.

Имам ум да смарам људе.
Имам сва три знака ватреног елемента - кад ме неко повуче да причам, нема краја. Могла бих целу ноћ, само ли ми дође инспирација.

А моје колеге су или Стрелчеви, или асц Стрелац, Јупитер на углу или тако нешто. Све Меркури у достојанствима тј. у интелектуалним знацима: Стрелац, Рибе, Близанци, Девица.
Филозофија је, по мом мишљењу, делатност ватреног и земљаног елемента пре свега.

Vatra + Škorpija, mogu da zamislim. Super za život.
Ja sam uglavnom okružen vatrenim znacima, a znam da u mojoj generaciji ima nenormalno puno ženskih Vodolija. Gledao sam im JMBG u indexima. :mrgreen:

Pozdravljam te, odoh da spavam. Ti si noćna ptica, ja ranoranilac. :D

Ја свима живима гледам ЈМБГ и отварам карте да видим с ким имам посла. То ми буде баш занимљиво.
Сада сам са Стрелчевима и Шкорпијама највише, а са једном Рибом сам као прст и нокат већ годинама, дишемо у истом ритму.

Ноћка. Мој дан тек почиње с обзиром колико посла имам.

&NCS_modified=20140711221251&MaxW=640&imageVersion=default&AR-140719834.jpg

Tomo Miler.Smesan kao pojava,ali je vec godinama jedan od najboljih spiceva na svetu.Jedno deset puta bolji od nekada davno slicnog mu Inzagija.
Istog su ga napravili i na pesu naravno,zicere ne masi.

Она баш изгледа онако како ја замишљам Девицу, Мојсије. :worth:

Крајње нездрав девичански изглед - тетоваже, пирсинзи, не баш фина шминка, испијеност...

Kako ti zamisljas :hahaha:
Ziveo sa dve pa ne treba da zamisljam... shuplja ti ta nauka ko ementaler... ko sto gal costa lici na vagu :lol:

- - - - - - - - - -

Dosta sam razdvajao more gluposti od mora mudrosti... vreme mi za isposnicu :bye:

Па и моја мамита је Девица, па шта. Нисам пристрасна.

Умеју Девице да пропадну боље него ико, посебно кад им је Нептун аспектован као код Ејми. Не говорим само о Сунцу, има и безброј примера са нпр. Венером у Девици.

Za strelca, devica je kao nedonosce. Fin znak.
Како да не. Девица би слободно могла да се преименује у "Дроца" што се мене тиче.

- - - - - - - - - -

Бил Каулиц из Токио Хотела је Девица. Сунце, Месец и Марс у Девици. Венера и Меркур у Ваги.

Poslednja izmena:
Мени је Марс.

Све у свему, ово је тежак знак и противи се животу као и Шкорпија, и Јарац. За мене је Девица знак болести, зато има и пуно лекара са израженом серијом шест, али и наркомана, и болшљивих људи. Све се своди на болест и страх од ње.
Познајем једну докторку са Венером у Девици, Месецом у Јарцу и асц-ом у Шкорпији - има их сва три.

Са Месецом у Девици обично буду људи велики љубитељи паса или животиња уопште. Имам једну другарицу са овим Месецом која је плакала након што је гледала документарац о томе шта се ради са мишевима и заморцима у лабораторијама. Генерално је слаба на животиње и угрожене групе људи.

Мени је Марс.

Све у свему, ово је тежак знак и противи се животу као и Шкорпија, и Јарац. За мене је Девица знак болести, зато има и пуно лекара са израженом серијом шест, али и наркомана, и болшљивих људи. Све се своди на болест и страх од ње.
Познајем једну докторку са Венером у Девици, Месецом у Јарцу и асц-ом у Шкорпији - има их сва три.

Са Месецом у Девици обично буду људи велики љубитељи паса или животиња уопште. Имам једну другарицу са овим Месецом која је плакала након што је гледала документарац о томе шта се ради са мишевима и заморцима у лабораторијама. Генерално је слаба на животиње и угрожене групе људи.

da da,na zivotinje sam bas slaba,
pse najvise volim. Inace,imam 5 zivotinja :)

Back