KO SU DEVICE?

Од две дупле Девице сам имала прилике да видим такве нискости. Буду подле па се кају, престану, па опет...углавном тако.

Моја мајка је од оних које цео живот проводе уз животиње. Само Сунце јој је у Девици и то као владар асц-а у Лаву. И Венера јој у Лаву.
Нема ону девичанску педантност, напротив - сва је у хаосу, цео живот јој је хаотичан. Ауторитета ни за лека - никада и нигде није успевала да заведе ред, за разлику од мене. Месец у Рибама... Особа која све ради због других, ништа због себе, али има оне лавовске моменте индивидуалности и непослушности: "Идем, не рачунајте на мене". Њено обећање не вреди ни пет пара. Једна потпуно променљива природа. Сви смо навикли да ујутру говори једно, а увече супротно, а она тога није ни свесна - изузетно смешна ствар.

Koze su inace poznate kao jako zanimljive osobe sa istancanim smislom za humor. :rotf:

:lol: U životu oko mene niti jedan jedini Jarac se nije zacenio. U stvari jeste jedan, kada je jedan ciga nešto lupio. I kada je jedan klinac od 4 god rekao '''bem ti seme'' svom bratu. Držao se za sto i plakao od smeha.

Nuuume to da se nasmeje iskreno. :think: Čak ni kada je Merkur u Strelcu. :think:

:lol: U životu oko mene niti jedan jedini Jarac se nije zacenio. U stvari jeste jedan, kada je jedan ciga nešto lupio. I kada je jedan klinac od 4 god rekao '''bem ti seme'' svom bratu. Držao se za sto i plakao od smeha.

Nuuume to da se nasmeje iskreno. :think: Čak ni kada je Merkur u Strelcu. :think:

Ja mislio da je ispektor Blaža Jarac, on mi bio neki izuzetak da ima i nasmejanih, opičenih Jarčeva, kad on Blizanac. :(

Ali, ipak, moram da postavim :lol: :

Ja mislio da je ispektor Blaža Jarac, on mi bio neki izuzetak da ima i nasmejanih, opičenih Jarčeva, kad on Blizanac. :(

Teško, teško da se Jarac nasmeje osim ako nije za dobru lovu ili za dokazivanje nečeg. :mrgreen: Humor je tipičan za jarca, ono što vole svi, dakle kada se neko žešće ispali ili nešto odvali. To im je najsmešnije. A čak i tad su u stanju da kažu ''pa dobro, možda nije namerno'' ili tako nešto :roll:

I Bik je u tom fazonu, s tim što najviše uživa u masnijem humoru.

Teško, teško da se Jarac nasmeje osim ako nije za dobru lovu ili za dokazivanje nečeg. :mrgreen: Humor je tipičan za jarca, ono što vole svi, dakle kada se neko žešće ispali ili nešto odvali. To im je najsmešnije. A čak i tad su u stanju da kažu ''pa dobro, možda nije namerno'' ili tako nešto :roll:

I Bik je u tom fazonu, s tim što najviše uživa u masnijem humoru.

Pa da, iz koristi. Prisećam se ovih Jarčeva što ih znam, sve nešto stisnuto. Doduše, moj ćale ima odvale samo njemu svojstvene, čoveku ne može da ne bude smešan.
Čini mi se da je Dejvid Bouvi imao iskren osmeh.

Haha kada se on nasmeje podseti me na onog malog za Kinder čokoladu što se smeši. :mrgreen:

VlRQq.gif

Ziggy Stardust... Al' pravi je Ziggy.

Znaš koji je meni? Eddie Redmayne. Prvi put sam ga sreo u seriji the Pillars of the Earth, seriji koja je jedno 1000 puta bolja od Game of Thrones.

100716_starz_pote_banner.jpg

220px-Eddie_Redmayne_by_Gage_Skidmore.jpg

Poslednji put sam ga gledao u filmu Fantastic Beasts and Where to Find Them gde je odlično odradio poslić. Možda i bude nešto od njega jednog dana.

Poslednja izmena:

Back