KO SU DEVICE?

Brate to što većina ne ceni odanost lojalnost i dobru volju ne čini nas budalama...A uostalom mogu nas koristiti samo vrlo kratko vreme ako nanjušimo prljavu igru povlačimo se iz svih kombinacija.

I ja mislim da device nisu nimalo naivne, bar je takvo moje iskustvo s njima.

Zbog meseca u devici imam dosta osobina device koje citam ovako po netu, perfekcionista, stalno nesto preispitujem, analiziram. Da li ste i vi skloni da sve zivo analizirate, da pomalo umisljate, pa da stvarate sebi neke iracionalne strahove?

Nisu nikad sasvim iracionalni...Mi napravimo putanju događaja u budućnost makar ja...To je dosadno malo i ja često to isključim jer hoću da se nešto desi spontano i da me iznenadi.

Nisu nikad sasvim iracionalni...Mi napravimo putanju događaja u budućnost makar ja...To je dosadno malo i ja često to isključim jer hoću da se nešto desi spontano i da me iznenadi.

Ja volim sve da isplaniram, tacnije ne volim, ali nekako moram. Onda vec u glavi predvidjam sta sve moze da bude iz jedne situacije, pa to analiziram. :lol:
Jako mi fali spontanost. Hocu da je sve pod kontrolom a znam da ne moze.

Da i meni.Suviše mislim šta će drugi misliti recimo o mom partneru šta će reći...Nedavno sam izašao sa devojkom koja ima 19 godina dosta mlađa od mene i bio sam sav ko vezana vreća jer mi se učinila premladom...A devojka je preslatka i nekako mi je delovala nežno ko lutka od porcelana...Tako sam se sav svezo u čvor nisam znao šta da radim/kažem.

Imam perioda melanholije jer primećujem detalje koji drugima izmiču to je i blagoslov i prokletstvo...Što manje znaš manje patiš...

Story of my life.
Device uvek saznaju nesto jer im nista ne moze promaci e tek onda cutimo. Cutimo i to nas izjeda polagano. I posle DEvice nemaju osecanja bla bla,a u stvari sve to se drzi negde unutra. Ja pricam bar po mom iskustvu.

Devica u znaku, devica u podznaku, sa mesecom u biku. Izuzetno emotivna, saosecajna, humana, pomogla bih svakome kad mogu. Svoje suze ne dozvoljavam da vide drugi. Glumim da sam hladna i jaka, a u dusi sam jako ranjiva. Probirljiva kada su u pitanju prijatelji. Imam malo prijatelja, ali su oni pravi i odani, zato sto ne volim povrsna prijatljestva i glumatanje nekog drugarstva i prisnosti a u sustini svako svakoga ogovara iza ledja. Alergicna sam na traceve i ogovaranja. Izuzetno samokriticna, i uvek cu sebe potceniti a nikad preceniti. Ne volim sujetne ljude, i one koji vole sebe da izdizu u zvezde, kao ni one koji mnogo pricaju a malo toga rade. Izuzetno stabilna i karakterna, kada nesto resim, onda to isplaniram i uradim. Zato i ne volim nestabilne ljude, koji cas pricaj jedno cas drugo i predomisljaju se u sekundi. U ljubavi oprezna i probirljiva, a kad nadjem pravu osobu cuvam je ko malo vode na dlanu i nikad je ne bih prevarila. Veliku vaznost pridajem obrazovanju, izgradnji solidnog drustvenog statusa i dosta vodim racuna o fizickom izgledu i oblacenju. Kao mane koji mi najvise smetaju izdvojila bih: nesigurnost, potcenjivanje sebe, stidljivost u nekim situacijama i prevelika briga :) :) :)

Story of my life.
Device uvek saznaju nesto jer im nista ne moze promaci e tek onda cutimo. Cutimo i to nas izjeda polagano. I posle DEvice nemaju osecanja bla bla,a u stvari sve to se drzi negde unutra. Ja pricam bar po mom iskustvu.

slazem se sa Milenom :) Ja sam Devica, i uvek saznam sta me zanima, a ponekad i ono sto me ne zanima i ne treba da znam, a onda ostalima bolje da cute dok mi cutimo ;)

Back