KO SU DEVICE?

Kako ja mogu da znam da je tebi asc u strelcu? :( Ja donosim zakljucke na osnovu 4 osobe koje poznajem u ovom znaku. I sve 4 su nestabilne i nesamostalne, menjaju misljenje kako vetar dune. Pritom su 3 od 4 dobre osobe.

mislim da mi natal visi na 10 tema, bar... :lol:
ne govori asc o tome, toliko bi trebalo da znaš. obrati pažnju na položaj marsa, meseca...
i kako možeš doneti zaključak samo na osnovu položaja asc? :lol:

mislim da mi natal visi na 10 tema, bar... :lol:
ne govori asc o tome, toliko bi trebalo da znaš. obrati pažnju na položaj marsa, meseca...
i kako možeš doneti zaključak samo na osnovu položaja asc? :lol:

Nisam gledala tvoj natal, znam da si pominjala skorpiju u nekom kontekstu, sad ne znam sta ti ona tacno dodje. :D Pa naravno da bez natala ne vredi nista i da ne valja globalizovati, al ti prva donosi zakljucke ovde i to samo po polozaju sunca! :D

Pa koja je onda svrha onih planeta i znakova i njihov rang?

PRIKAZ DOMINANTNE PLANETE
batali znake... ybt!

Nisam gledala tvoj natal, znam da si pominjala skorpiju u nekom kontekstu, sad ne znam sta ti ona tacno dodje. :D Pa naravno da bez natala ne vredi nista i da ne valja globalizovati, al ti prva donosi zakljucke ovde i to samo po polozaju sunca! :D

ja sam generalizovala.
zaključke o osobi ne donosim ni na osnovu celog natala. :lol:

Device traze beg od stvarnosti??? Beg od stvarnosti je odlika znaka koji je suprotan-ribe. Devica je znak koji je racionalan, stoji cvrsto na zemlji, bavi se konkretnim zivotnim pitanjima. Naravno, to ne znaci da nijedna devica nece biti sklona stvarima kao sto su droga, religioznost itd, jer se moraju i drugi faktori uzeti u obzir.

Baš to čuo sam ovde kritike da su Device isuviše racionalne ja imam vrlo bujnu maštu ali unutra ne puštam svakoga...

Naravno, ko zna gde ti je asc, licne planete, a to sve tebe opisuje pored sunca. Kao sto ni ja nisam jarac koji je santa leda i misli samo na karijeru.
Medjutim ja sam ovde nabrojala osobine znaka devica, a koje su potpuna suprotnost begu od stvarnosti. Npr. ribe simbolisu narkotike, alkohol sto je beg od stvarnosti, dok devica simbolise kafu.

Meni je beg od stvarnosti kad uključim klasičnu muziku ili odem da vozim bajs u prirodu ko danas pored reke pustiš mozak na otavu bar malo...Na bajs sam ''navučen''.A pijem jako retko više od jedne dve čaše piva žestoko skoro nikad

Meni je beg od stvarnosti kad uključim klasičnu muziku ili odem da vozim bajs u prirodu ko danas pored reke pustiš mozak na otavu bar malo...Na bajs sam ''navučen''.A pijem jako retko više od jedne dve čaše piva žestoko skoro nikad

I ja isto obozavam prirodu, mir i tisinu.. Cesto pustam zvuke prirode na yt kada nisam u prilici da odem negde :)

Ja sam kao klinac skupljao insekte i stvarno se nisam plašio ničega što gamiže leti skače...Al i u poslednje vreme osećam neku odbojnost prema njima osim prema leptirima...Ni ja ne volim kad sednem negde u prirodi mrave i to...A ove kućne bubašvabe i slično bljaak...Isto su mi pacovi odbojni...

Back