Device su totalne budaletine, sta majka prirode smuckala nazalost. to pricam za sebe a i za nekog tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu nikad sasvim iracionalni...Mi napravimo putanju događaja u budućnost makar ja...To je dosadno malo i ja često to isključim jer hoću da se nešto desi spontano i da me iznenadi.

Ma goxy sve je to ok. Treba stiti svoj znak al posto sam devica znam sta pricam. Najnesretniji znak u citavom zodijaku a nemamo neki lagan zivot.
Imam perioda melanholije jer primećujem detalje koji drugima izmiču to je i blagoslov i prokletstvo...Što manje znaš manje patiš...

Story of my life.
Device uvek saznaju nesto jer im nista ne moze promaci e tek onda cutimo. Cutimo i to nas izjeda polagano. I posle DEvice nemaju osecanja bla bla,a u stvari sve to se drzi negde unutra. Ja pricam bar po mom iskustvu.
Ja sam Devica, i uvek saznam sta me zanima, a ponekad i ono sto me ne zanima i ne treba da znam, a onda ostalima bolje da cute dok mi cutimo 
Mene zanima da li moze Devica sa Devicom u vezi? Ja sam Devica, i znam kako funkcionisu Device, ali nikad nisam bila u nekoj vezi snjom.. pa me zanima da li ima neko takvo iskustvo?![]()
Jeste...znam dosta devica a i sama imam dosta osobina tog znaka. Nije lako. Pored devica cu da dodam i jarceve.

Ja sam Devica.Ne znam da li si upoznat sa i time, i Milan Mladenović je Devica, divna osoba.