KO SU DEVICE?

Frci:
Device?

Poroci-sve vrste droga(ne vole alkohol)

igre na srecu,

ogledalce ogledalce ko je najlepsi na svetu(device se obozavaju i non stop se gledaju)

stalno se guraju u prvi plan mada nisu za tako neshto,

vole sport,

pevanje,

lepo da se obucu,

podlozni su svim vrstama plasticnih operacija,

frka im je od starosti,

boje se smrti i oni preko 30 godina polako pocinju da upadaju u neko lagano depresivno stanje,

kosa ima je najbitniji detalj na glavi,

(frizure i tako to)

inache vole promene,

putovanja i zele da budu vecno maldi(tako se deklarishu)

umeju ponekad mnogo da dave,

tesko onom ko kasni snjima na sastanak,

stalno neshto upisuju i to nose sa sobom,

vole sve isplanirano da bude,

izgledaju pedantno ali samo izgledaju inace prave show po kuci(od garderobe)

vole da jedu (da im neko sprema)

ne vole da se diraju po kosi(na javnom mestu)

vole da danima budu kuchi i da nishta ne rade.

Vole macke.

Vole poklone.

Vole da se prica o njima.

У кратко си их елаборирао али мало касније ћу подробно прегледати ово твоје
и додати још по нешто...За сада си их...баш добро..одлично-.

Frci:
Device?

Poroci-sve vrste droga(ne vole alkohol)

igre na srecu,

ogledalce ogledalce ko je najlepsi na svetu(device se obozavaju i non stop se gledaju)stalno se guraju u prvi plan mada nisu za tako neshto,

vole sport,

pevanje,
lepo da se obucu,

frka im je od starosti,
boje se smrti i oni preko 30 godina polako pocinju da upadaju u neko lagano depresivno stanje,

kosa ima je najbitniji detalj na glavi,

(frizure i tako to)

inache vole promene,

putovanja i zele da budu vecno maldi(tako se deklarishu)umeju ponekad mnogo da dave,

vole sve isplanirano da bude,

izgledaju pedantno ali samo izgledaju inace prave show po kuci(od garderobe)

vole da jedu (da im neko sprema)

vole da danima budu kuchi i da nishta ne rade.

Vole macke.

Vole poklone.

Vole reklamu.

Vole da pametuju i drze predavanja.

i josh mnogo mnogo toga...

xe xe xe.

Jel dosta?
Evo ja podebljah ono sto mislim da je u mom slucaju tacno!

ovo 'vole reklamu' bih u mom sluchaju podveo pod 'blagi egzibicionizam'

ponekad na mobilnom upi$em neku zajebanciju ili ideju za sliku ili neki rad $to sam smislio iz razloga jer zaboravljam

kuliram ka$njenja, ali mi idu na kurac sebichne osobe koje celog zhivota kasne i to debelo ne hajuci nikada za druge

volim sport (posebno atletiku), ali ne da ga gledam. Vrhunsko mi je smaranje da pratim tekmu na TVu pored toliko lepih i zanimljivih stvari koje mogu da radim u zhivotu

volim mace kao miroljubive i QL zhivotinje, ali nikada nisam imao nijednu

Dina81:
Ma nisi,nisi ... pre izgledas misticno i nedokucivo...
da da... misticho i nedokurchivo $to bi se reklo.. Trudim se da budem 'transparentan', ali ne ide ba$

Dina81:
a da znas bila sam sa deckom koji je takodje devica /skorpija i bila je prava explozijaaaaa ali nas je do nekle velika slicnost posle i razdvojila :)
Greote... Sve $to je lepo kratko traje, ali u tome je lepota. Poput pola sata vrhunskog mixa na nekom partyu kojeg se seca$ nedeljama posle

cLick - OR - Die:
da da... misticho i nedokurchivo $to bi se reklo.. Trudim se da budem 'transparentan', ali ne ide ba$

Greote... Sve $to je lepo kratko traje, ali u tome je lepota. Poput pola sata vrhunskog mixa na nekom partyu kojeg se seca$ nedeljama posle
E bas tako...taj izgled je zbog skorpije....
eh secam se ja mnogo duze....;)

Frci:
Device?

Poroci-sve vrste droga(ne vole alkohol)Hahah :lol:, a meni josh u natalnoj karti koju sam nashla na net-u pishe: "She might become drug-taker." :lol:

igre na srecu,

ogledalce ogledalce ko je najlepsi na svetu(device se obozavaju i non stop se gledaju)

stalno se guraju u prvi plan mada nisu za tako neshto,

vole sport,

pevanje,

lepo da se obucu,

frka im je od starosti, ne bash od starosti..vishe od onoga "It's better to burn out than fade away…" (Kurt Cobain)

kosa ima je najbitniji detalj na glavi, pa, moglo bi se reci...prilichno je duga i talasasta...

(frizure i tako to)

inache vole promene,

putovanja
i zele da budu vecno maldi(tako se deklarishu)

umeju ponekad mnogo da dave,

hehe :twisted:

vole sve isplanirano da bude
,

izgledaju pedantno ali samo izgledaju inace prave show po kuci(od garderobe)So true... :wink:

vole da jedu (da im neko sprema) mmm :)

vole da danima budu kuchi i da nishta ne rade.daaa :mrgreen:

Vole macke. ...kao i sve zivotinje, uostalom

Vole poklone.

Vole reklamu.

Vole da pametuju i drze predavanja. tako drugi kazu :red_face:

i josh mnogo mnogo toga...

xe xe xe.

Jel dosta?

Ovo boldovano se, uglavnom, odnosi na mene...Inache sam djevica/shkorpija...

MegiS:
Device su mi izuzetno drage, i u svom bliskom okruzenju ih imam veliki broj i zenskih i muskih (10-ak). Sve su posebne i veoma razlicite, ali ono sto bih zelela da izdvojim kao eventualno zajednicku osobinu (za oba pola):

to su izuzetno misaona bica, imaju veste ruke, detaljisti (citaj: vole lepe detalje), imaju lepo, harmonicno drzanje i umeju da nose svoju odecu, bez obzira da li je ta odeca skupa ili sa "buvljaka", umeju da nose svoje godine.

Vrlo, vrlo su prakticne, i mozda zbog toga ostavljaju utisak hladnih osoba, ali nisu hladne. Zilave su to osobe. U stanju su "prevaliti preko glave" puno zivotnih nedaca, a kada ih ugledate izgledaju kao da lebde malo iznad zemlje, kao da ih nose Merkurova krilca.
Uopsteno mozemo reci da su Device tacne i pedantne - ali tada ulecemo u veliku zamku tog uopstavanja, jer reperna tacka te tacnosti i pedantnosti nisu uvek opste-prihvacene norme i standardi, ta pedanterija podrazumeva njihove licne norme i standarde, pa tako moze da se desi da pojedne Device stalno kasne na ugovorene sastanke ili, pak, im je okruzenje u kome zive extremno neuredno, ili su neuredni "parcijalno". Pedanterija je prisutna, ali uglavnom ona kod Devica nije sveprisutna - ako je neuredno okruzenje u kome zive, pedanterija moze da vlada u njihovom nacinu razmisljanja, u izrazavanju, i slicno.
Prema svom okruzenju Device su prilicno iskrene, ponekad surovo iskrene (sto ja vidim kao dobru osobinu), sto ne znaci da su uvek i objektivne u svojoj iskrenosti, vec samo lepo umeju da plasiraju "muziku po kojoj cete vi da igrate"

Sve ovo vazi i za muske i za zenske Device, sigurna sam, a naravno, tu ima finesa i razlika, koliko hoces, kao i u svakom znaku izmedju polova.

u potpisu:

Blizanac / Devica, sa mesecom u Devici :D !

Ovo boldovano je u potpunosti tachno (;...

Psihologue:
AKO JE PODEBLJANO vezano za tebe DINA onda nek se pripaze muškarci..takvu devojku kao tebe
treba osvojiti...mislim sve u najboljem kontekstu..
Joj PSIHO vezano je za mene...nazalost mnogi odustanu i pre nego sto pokusaju ... :(
valjda delujem isuvise komplikovano, nezainteresovano... hm taj moj podznak ...i ta moja mama mogla je da me rodi koji sat ranije pa da budem umilna vagica(u podznaku)...:-D

Dina81:
Joj PSIHO vezano je za mene...nazalost mnogi odustanu i pre nego sto pokusaju ... :(
valjda delujem isuvise komplikovano, nezainteresovano... hm taj moj podznak ...i ta moja mama mogla je da me rodi koji sat ranije pa da budem umilna vagica(u podznaku)...:-D

Svi bi oni na tanjiru...Device vole kad se oko njih:
- trčkara
- svakodnevno pokazuje da im je stalo do njih
- puno puno maženja
- nesigurne su u dubini

Rekao sam to ranije oko device se treba potruditi jer su dosta nepoverljive na početku
ali kad zavole onda su mleko...I nema sredine ili vamo ili tamo...
Muškarci nisu toliko istrajni a device to vole kad se neko trudi oko njih...

@Frci

Ja sam zivi primer da nisi u pravu. Imam 6 (slovima i brojevima) planeta u Devici, ukljucujuci Sunce i Mesec. Od svega sto si naveo tacno je za kosu kao glavni detalj, zelju za promenama, poklone (a jel znas nekog ko ih ne voli?), ne volim kasnjenje i to bi bilo to. Volim alkohol, mrzim sport, plasticne operacije, macke ne podnosim, ne guram se u prvi plan, nemam obicaj da davim, mrzim da sam u kuci duze od jednog dana, ne planiram....

Mislim da nema mnogo vajde od takve vrste trpanja znakova u fioke (tipa, vole ovo, ne vole ono). Ljudi uglavnom poznaju po nekoliko pripadnika odredjenog znaka i onda izvode opste zakljucke, a to bas i nije reprezentativan uzorak.

Eto, ja sam imala (lose) iskustvo sa dve muske Device, na vrlo slican fazon: kao 'oce nesto, pa uzmicu, pa sve tako toplo-hladno, a kad ih pritegnes, pobegnu glavom bez obzira (?!!!). To sam dozivela samo od Devica (uopste nisam znala da muskarci mogu tako da se ponasaju) i ostadoh u shoku! Ipak, to nije razlog da nekog unapred etiketiram samo zbog polozaja Sunca.

Black Moon:
@Frci
Eto, ja sam imala (lose) iskustvo sa dve muske Device, na vrlo slican fazon: kao 'oce nesto, pa uzmicu, pa sve tako toplo-hladno, a kad ih pritegnes, pobegnu glavom bez obzira (?!!!). To sam dozivela samo od Devica (uopste nisam znala da muskarci mogu tako da se ponasaju) i ostadoh u shoku! Ipak, to nije razlog da nekog unapred etiketiram samo zbog polozaja Sunca.

E baš si me nasmejala... ali zar to bežanje nije baš tipično za muškarce DEVICE?

Mady:
E baš si me nasmejala... ali zar to bežanje nije baš tipično za muškarce DEVICE?

hmmmmm, ovo bezanje mi zvuci poznato od nekud......hehehehe, pa i ja sama bezim kad stvari postanu malo ozbiljnije...... :lol: zato drugi znakovi treba da nas uhvate crvsto i da nam ne daju povoda za bezanje. :roll:

Back