bufla
Veoma poznat
- Poruka
- 13.576
Dina81:Uranija pa i ti si devica?! Hm...kazes da nam mogu stradati zivci....uh moji su odavno popustili...
Ko ima zdrave zivce, bio devica ili ne, treba da casti .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dina81:Uranija pa i ti si devica?! Hm...kazes da nam mogu stradati zivci....uh moji su odavno popustili...

Ja sam devica.Dosta su zahtevne na svim poljima,ali su pozitivne.Posao im je dosta bitan.Ne znam sta te tacno zanima.Mogla bi satima da pisem o devicama.Psihologue:Kako se slazu sa ostalim znakovima?
Koliko ko od vas zna o devicama zenama ili mushkarcima?
Bravo, Ta sam 8-)Psihologue:ZASHTO DEVICE ?
Nisam devica ALI NEMA pristojnijeg i odvaznijeg zenskog znaka.Dok mushkarci device shto dalje od njih...U principu su dobri ljudi ali EGO radi vishe nego kod ostalih.Ponavljam se..
MUSHKARAC DEVICA (uzorak 55)
zajednicko:1. Iluzije o svojim mogutjnostima
2. Ubedljivi govornici
3. Od njih 55 - 10 su uspeshni u poslu
4. Agresivni u momentu
5. Zele biti svestrani-na svim poljima sve znati
6. TVRDOGLAVI
7. Inadzije (ponekad smorovi)
8. Obrazovani (47 od 55)
ITD ITD nastavitje se....
vracar:Ja sam devica.Dosta su zahtevne na svim poljima,ali su pozitivne.Posao im je dosta bitan.Ne znam sta te tacno zanima.Mogla bi satima da pisem o devicama.
ja ih ne volimselena65:Device niko ne voli, sem ribe.
Izuzetno emotivne.Jel tako?Psihologue:Imam suživot sa devicom već 6godina....Uzmite u obzir da se nisam uopšte sa njom zabavljao prethodno...Prvih godinu dana upoznavanja smo obostrano lutali...Neverovatno iskustvo i iskušenje
da ne poverujem kroz šta prođoh...
kitty_cat:Ja sam devica/skorpija i kao sto moj tata ima obicaj da kaze "Tesko tebi sa samom sobom, a tek nama sa tobom"![]()
Dina81:ovo ne moze biti tacnije !
Bravo Psiho!Psihologue:Devici ni pod razno nesmeš ništa obećavati...OVO SE MORA UPAMTITI..
Pod 1 : Ništa i nikad ne obećavati...Zlatno pravilo...
Pod 2 : Biti jako precizan jer se hvataju za svaki mogući propust
Pod 3 : Veoma dobro kapiraju stvari i brzo hvataju svaku promenu u ponašanju
vracar:Donekle sumnjicave,predane,sklone detaljisanju,sve sto rade,rade savesno i disciplinovano.Privrzene svojim navikama,pune razumevanja za druge,pa i lako ranjive!
Ne cene povrsna prijateljstva i STALNO TRAZE DOKAZ LJUBAVI.