KO SU DEVICE?

on devica /riba,ja skorpija /ovan..da li neko zna ludju kombinaciju..nisu lake uopste device..isisavaju energiju....dosta su strasljive...nisu spontane..a sa romantikon i sa strascu su se" mimoisle"..ali ja ih volim samo neznam zasto...

lara#1:
Jel neko zna kako se slazu zena vaga i muskarac devica? Oce me device u poslednje vreme...

o, da :)
imam iskustva i rekla bih da je skroz dobra kombinacija ako "nemas planove" - tako bi ti vecina njih rekla. sve dok si ti u stanju da vodis ovakvog decka i da od njega ne ocekujes inicijativu po pitanjui bilo cega u vezi (a to je za jednu vagu i pritom - devojku - jako tesko). mislim, oni su malo pobrkali loncice, zaboravili su da je muskarac taj koji treba da zna sta zeli.

od srca ti zelim nam se pohvalis nesto drugacijim zakljuckom, za par meseci, godina... gooood luck!

geisha:
hahaahaha, ovo je bas smesno, nikad nisam cula ovo tumacenje, ali definitivno znam da nije istinito. Device su realne, ali i mastovite, mada realan zivot uvek preovlada. kad kazes da nisu umetnicki talentirani lupas uveliko, zato sto su device zaljubljene u lepe stvari i s time vole pravu umetnost, a pod tome podrazmumevam prava remek dela (a ne ove moderne gluposti kao vece solja kao umetnicko delo). Ne vole KES, vole udoban zivot da se ne sekiraju i smucaju po ulicama, ali nije im kes najvaznija stvar u zivotu. A, to sto kazes da su neuspesne opet nije potrvdjeno u stvarnom zivotu. Device su i tekako uspesne u stvarima koje cine. A, mislis da su losija verzija blizanaca, zato sto blizanci se totalno odaju uzivanju i ne mare za nikog, zato sto device uzivaju ali i paze da ne povrede svoje drage osobe. tako da mislim da si se malo zeznula u analizi......prei :lol: spitaj se
Cuj "geisha"... Ne lupam uveliko ja vec ti... To sto sam napisao su osnove astroligije ali ti to ne znas pa ti savetujem da o tome procitas i naucis nesto...
"zato sto su device zaljubljene u lepe stvari i s time vole pravu umetnost"
Po pravilu svako voli ono i tezi za onim sto nema a samim tim to mu i nedostaje...
"ali i paze da ne povrede svoje drage osobe"
Ali ne iz prave saosecajnosti vec od proracunatog straha da im doticni ne okrenu ledja...

Fine su device i u varijanti znaka i podznaka. :wink:
Evo, mi lavici vas bash volimo!
I, DA, talentovane su za mnogo toga, pored pisane rechi i za muziku,
posebno za muziku! Jer tu treba malo vishe od muzikalnosti jedne vage ili bikovog lepog glasa, ili chega vec, a devichica bash to ima - posvecenost i vredan rad! 8)
Lepe moje device, shto reche jedachica shkorpija jednom, samo malo vishe vere u sebe!
:) :) :)

Psihologue:
Vage puno popuštaju i odveć odmeravaju..Nisu zlopamtilo i u suštini ovako nešto može
uspeti na početku...Vage imaju strpljenje do neba ali ....ovo ali nastaviću..

Aj nastavi, dosad ti dobro ide. Ja negde procitala da ne ide vazdusni i zemljani znak - ima logike kad malo razmislis.

lara#1:
Aj nastavi, dosad ti dobro ide. Ja negde procitala da ne ide vazdusni i zemljani znak - ima logike kad malo razmislis.

Upamti da ako se spanđaš sa devicom ili škorpijom,da ćeš ti biti ta koja će vući vezu
iako vage nisu rođene za tako nešto..Lakše će ti biti sa škorpijom jer bi ti prijala
njihova ljubomora ali..ono ali kod vaga je veoma često...
Kod ova dva znaka ide se po sistemu ĆUTI I TRPI....nastaviću...

Dina81:
i ja sam devica/skorpija..nisi ti stidljiv! ;)
I ti si? Onda ce energije da se nadju i explodiraju :twisted:
Nego.. Po chemu si zakljuchila da nisam stidljiv? Ba$ jesam.. onako..

lara#1:
Jako si stidljiv. Toliko da se nisi mogao uslikati malo nize.
Istina. Ne stavljam nikada hard-core avatare. Mislim i na devojchice sa slabijom pumpicom

Zana:
Ljubim te u podznak :wink:
Istopim se kada osetim vrele usne na podznaku :wink:

Psihologue:
+ ZA TEBE to je tek pola o devicama..ima još
Pi$i onda choveche.. $ta cheka$! :)

Device?

Poroci-sve vrste droga(ne vole alkohol)

igre na srecu,

ogledalce ogledalce ko je najlepsi na svetu(device se obozavaju i non stop se gledaju)

stalno se guraju u prvi plan mada nisu za tako neshto,

vole sport,

pevanje,

lepo da se obucu,

podlozni su svim vrstama plasticnih operacija,

frka im je od starosti,

boje se smrti i oni preko 30 godina polako pocinju da upadaju u neko lagano depresivno stanje,

kosa ima je najbitniji detalj na glavi,

(frizure i tako to)

inache vole promene,

putovanja i zele da budu vecno maldi(tako se deklarishu)

umeju ponekad mnogo da dave,

tesko onom ko kasni snjima na sastanak,

stalno neshto upisuju i to nose sa sobom,

vole sve isplanirano da bude,

izgledaju pedantno ali samo izgledaju inace prave show po kuci(od garderobe)

vole da jedu (da im neko sprema)

ne vole da se diraju po kosi(na javnom mestu)

vole da danima budu kuchi i da nishta ne rade.

Vole macke.

Vole poklone.

Vole da se prica o njima.

Vole reklamu.

Vole da pametuju i drze predavanja.

i josh mnogo mnogo toga...

xe xe xe.

Jel dosta?

cLick - OR - Die:
I ti si? Onda ce energije da se nadju i explodiraju :twisted:
Nego.. Po chemu si zakljuchila da nisam stidljiv? Ba$ jesam.. onako..
Ma nisi,nisi ... pre izgledas misticno i nedokucivo...
a da znas bila sam sa deckom koji je takodje devica /skorpija i bila je prava explozijaaaaa ali nas je do nekle velika slicnost posle i razdvojila :)

Back