on devica /riba,ja skorpija /ovan..da li neko zna ludju kombinaciju..nisu lake uopste device..isisavaju energiju....dosta su strasljive...nisu spontane..a sa romantikon i sa strascu su se" mimoisle"..ali ja ih volim samo neznam zasto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lara#1:Jel neko zna kako se slazu zena vaga i muskarac devica? Oce me device u poslednje vreme...
Cuj "geisha"... Ne lupam uveliko ja vec ti... To sto sam napisao su osnove astroligije ali ti to ne znas pa ti savetujem da o tome procitas i naucis nesto...geisha:hahaahaha, ovo je bas smesno, nikad nisam cula ovo tumacenje, ali definitivno znam da nije istinito. Device su realne, ali i mastovite, mada realan zivot uvek preovlada. kad kazes da nisu umetnicki talentirani lupas uveliko, zato sto su device zaljubljene u lepe stvari i s time vole pravu umetnost, a pod tome podrazmumevam prava remek dela (a ne ove moderne gluposti kao vece solja kao umetnicko delo). Ne vole KES, vole udoban zivot da se ne sekiraju i smucaju po ulicama, ali nije im kes najvaznija stvar u zivotu. A, to sto kazes da su neuspesne opet nije potrvdjeno u stvarnom zivotu. Device su i tekako uspesne u stvarima koje cine. A, mislis da su losija verzija blizanaca, zato sto blizanci se totalno odaju uzivanju i ne mare za nikog, zato sto device uzivaju ali i paze da ne povrede svoje drage osobe. tako da mislim da si se malo zeznula u analizi......preispitaj se

ops:Ne reci dvaput. Jo$ cu da te bocnem otrovnim podznakomlara#1:Jel neko zna kako se slazu zena vaga i muskarac devica? Oce me device u poslednje vreme...
cLick - OR - Die:Ne reci dvaput. Jo$ cu da te bocnem otrovnim podznakom![]()
Jesam.. ali ne poku$avaj da mi promeni$ znak. Stidljiv sam. U podznaku sam $korpijalara#1:Jesi li ti devica? Mislim... u horoskopu?
i ja sam devica/skorpija..nisi ti stidljiv!cLick - OR - Die:Jesam.. ali ne poku$avaj da mi promeni$ znak. Stidljiv sam. U podznaku sam $korpija
Бл:Psihologue
KO SU DEVICE?
--------------------------------------------
Паметне и пре свега ЗДРАВЕ ДЕВОЈКЕ
cLick - OR - Die:Jesam.. ali ne poku$avaj da mi promeni$ znak. Stidljiv sam. U podznaku sam $korpija

Наравноlara#1:Pametni i pre svega zdravi decaci.
Al na zalost do 14-15 god. zivota.
Bl, jesi li ti pametan i zdrav?
lara#1:Jel neko zna kako se slazu zena vaga i muskarac devica? Oce me device u poslednje vreme...
+ ZA TEBE to je tek pola o devicama..ima jošcLick - OR - Die:Prochitao sam sve o devicama i mogu da izjavim samo jedno:
Devicu za predsednika!![]()
Psihologue:Vage puno popuštaju i odveć odmeravaju..Nisu zlopamtilo i u suštini ovako nešto može
uspeti na početku...Vage imaju strpljenje do neba ali ....ovo ali nastaviću..
Psihologue:Shto dalje od mushkaraca devica..Mnogo vole da lazu i foliraju..
cLick - OR - Die:Jesam.. ali ne poku$avaj da mi promeni$ znak. Stidljiv sam. U podznaku sam $korpija
lara#1:Aj nastavi, dosad ti dobro ide. Ja negde procitala da ne ide vazdusni i zemljani znak - ima logike kad malo razmislis.
I ti si? Onda ce energije da se nadju i explodirajuDina81:i ja sam devica/skorpija..nisi ti stidljiv!![]()
Istina. Ne stavljam nikada hard-core avatare. Mislim i na devojchice sa slabijom pumpicomlara#1:Jako si stidljiv. Toliko da se nisi mogao uslikati malo nize.
Istopim se kada osetim vrele usne na podznaku :wink:Zana:Ljubim te u podznak :wink:
Pi$i onda choveche.. $ta cheka$!Psihologue:+ ZA TEBE to je tek pola o devicama..ima još
Ma nisi,nisi ... pre izgledas misticno i nedokucivo...cLick - OR - Die:I ti si? Onda ce energije da se nadju i explodiraju
Nego.. Po chemu si zakljuchila da nisam stidljiv? Ba$ jesam.. onako..