KO SU DEVICE?

Oglasila se tzv. moja muska devica posle mog rasciscavanja u glavi. posle mesec dana. Pitao me gde sam i da li sam zaboravila na njega. Rece kako za 2010. ima velikih planova, izmedju ostalog i da konacno nadje devojku.
Vrlo optimisticno s njegove strane ako aludira na mene.
Mislim da mi on nikad nece biti jasan.Mislila sam da su muske Vodolije najludje ali me je on demantovao. Sta ce dalje biti mislim da ni zvezde ne bi mogle da daju odgovor! :)

Može li mi tko nešto reći za ženu ovan/ jarac sa mjesecom u raku i muškarca djevica/ blizanac sa mjesecom u ribama ? (oboje smo preko 25)

Pročitala sam ovdje sve, imam oko sebe par muških i ženskih djevica, i kao da i nismo u nekim odnosima,... ali me sa ovom djevicom sve jako zbunilo.. :huh:
hvala

Može li mi tko nešto reći za ženu ovan/ jarac sa mjesecom u raku i muškarca djevica/ blizanac sa mjesecom u ribama ? (oboje smo preko 25)

Pročitala sam ovdje sve, imam oko sebe par muških i ženskih djevica, i kao da i nismo u nekim odnosima,... ali me sa ovom djevicom sve jako zbunilo.. :huh:
hvala
Device sve shvataju kao deca ,misle da nema pokvarenosti i lažova i zato drže do Reči,pa se tu zeznu a zeznu i druge kojima poklone poverenje.

i nije mi baš nešto ovaj odgovor rasvijetlio situaciju :neutral:
da li to znači da sam ja negativac u cijeloj priči?
ovo što si sad za djevice rekao to je i moja osobina :) , samo što ja nezeznem nego ispadne da ispaštam zbog naivnosti, misleći kako i ta osoba dobro misli.. hmm...
baš kako sam rekla nisam imala nekih pozitivnih ishoda sa djevicama, više pokušavam ostat na nekoj distanci i neulazim u rasprave jer si međusobno nemožemo približiti mišljenja.Ali sa ovom je čudno, oko svega se slažemo u raspravama,imamo jako puno zajedničkog.Od pogleda na život, pa do najbitnijeg ..zajedničkog hobija u kojem se totalno kužimo..i cijelo vrijeme izgleda kao da smo na istoj valnoj duljini ili da se znamo ''sto godina''..zato me sve to zbunjuje..

Ljudi, jel otišao Saturn od devicaz:lol:?
Bedak, izgleda da sam ipak ispala rak u podznaku nakon 25godina ponosnog predstavljanja sebe kao lavice:zimag:.
Zna li neko da napiše kakva će nama devicama biti ova 2010.?

Sto si takva, rakovi su dobri, a mozda je i bolje da si rak, otkud znas, pogledaj gde i kakao ti je aspektovan mesec?
A koliko sam ja cula saturn se do sredine godine ponovo vraca u devicu, na bis! z:)

evo ja poznajem dosta devica, i imam ih u svom najblizem okruzenju...dopadaju mi se generalno, analiticne su do besvesti, perfekcionisti, ali isto tako su veoma nadrndane i ono sto mene strasno povredjuje (dupli rak) - umeju da budu surovo, okrutno racionalne!!! i to vazi i za zene i za muskarce device bez razlike...
.. e .. ti mi trebaš ..
.. aj da ideš za mnom po forumu i objašnjavaš ljudima u čemu je stvar .. onda kad krenu da pene zbog svega ovoga gorenabrojanog ..:mrgreen:

Onda se razumemo! :cool:
Slazem se,kad je neko dobar prema meni,umem da vratim trostruko, ali zato kad me zeznes umem da vratim desetostruko. Pamtim sve,kao slon, i dobro i lose. I za sve ti vratim(i dobro i lose)!
Na svu srecu, ne spadam u osvetoljubive. Smatram da sve uvek dodje na svoje mesto, nije na meni da vracam... :)
Dakle, definitivno sam u onoj drugoj grupi!! :manikir:

ma nemam pojma, generalno, zenske device jos i nekako, ali muske...no comment. na moju zalost uvek sam se nekako zaljubljivala u njih (a imam ih i u porodici), ali niko na svetu ne moze da me dovede u stanje besa kao oni. džangrizavi su, jako tvrdoglavi (iako to kao zvanicno i nije njima pripisano), preterano analiticni i cesto idu u krajnost. dobro je to sto su veoma cesto zanimljivi i duhoviti, a i intelekt im je uglavnom na zavidnom nivou, osim ukoliko sebe ne ogranice svojim "tripovima". emotivnije tipovi (oni koji pokazuju emocije) cesto su slabijeg karaktera i umeju da budu prevrtljivi, dok oni zatvoreni obratno...na kraju ipak ispadnu veci emotivci. dosta su zatvoreni. sve im se vrti oko novca i kada tu stvari ne stoje najbolje, postaju nezadovoljni i to prenose na sve oko sebe...bar pokusavaju.

ma nemam pojma, generalno, zenske device jos i nekako, ali muske...no comment. na moju zalost uvek sam se nekako zaljubljivala u njih (a imam ih i u porodici), ali niko na svetu ne moze da me dovede u stanje besa kao oni. džangrizavi su, jako tvrdoglavi (iako to kao zvanicno i nije njima pripisano), preterano analiticni i cesto idu u krajnost. dobro je to sto su veoma cesto zanimljivi i duhoviti, a i intelekt im je uglavnom na zavidnom nivou, osim ukoliko sebe ne ogranice svojim "tripovima". emotivnije tipovi (oni koji pokazuju emocije) cesto su slabijeg karaktera i umeju da budu prevrtljivi, dok oni zatvoreni obratno...na kraju ipak ispadnu veci emotivci. dosta su zatvoreni. sve im se vrti oko novca i kada tu stvari ne stoje najbolje, postaju nezadovoljni i to prenose na sve oko sebe...bar pokusavaju.
:eek::mrgreen:
Ili si ti suviše površna:bye:

ma važi:roll:....vidiš, ja sam ovan i nemam problem da pričam o manama svog horoskopskog znaka, što tebi kao devici očigledno teško pada, brate mili, previsoko mišljenje imate o sebi. visoko mišljenje da to je ok, ali ta vaša sujeta....:dash:

Molim vas, nemojte unositi lične "prozivke" u raspravu; svaki horoskopski znak ima dobre i loše osobine, kao što i svako lice ima naličje, i o tome se može i treba raspravljati u granicama adekvatne rasprave.
Hvala :)

Back