goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Onda smo različiti ljudi.Mani se laži...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda smo različiti ljudi.Mani se laži...![]()
Device sve shvataju kao deca ,misle da nema pokvarenosti i lažova i zato drže do Reči,pa se tu zeznu a zeznu i druge kojima poklone poverenje.Može li mi tko nešto reći za ženu ovan/ jarac sa mjesecom u raku i muškarca djevica/ blizanac sa mjesecom u ribama ? (oboje smo preko 25)
Pročitala sam ovdje sve, imam oko sebe par muških i ženskih djevica, i kao da i nismo u nekim odnosima,... ali me sa ovom djevicom sve jako zbunilo..![]()
hvala
Ljudi, jel otišao Saturn od devica?
Bedak, izgleda da sam ipak ispala rak u podznaku nakon 25godina ponosnog predstavljanja sebe kao lavice.
Zna li neko da napiše kakva će nama devicama biti ova 2010.?
Zna li neko da napiše kakva će nama devicama biti ova 2010.?
Taj Saturn izgleda stalno prebiva kod nas,sviđa mu se,neće kod drugihkazu da ce nama devicama na ljubavnom planu biti ludilo u 2010a ostalo me ne interesuje
![]()
.. e .. ti mi trebaš ..evo ja poznajem dosta devica, i imam ih u svom najblizem okruzenju...dopadaju mi se generalno, analiticne su do besvesti, perfekcionisti, ali isto tako su veoma nadrndane i ono sto mene strasno povredjuje (dupli rak) - umeju da budu surovo, okrutno racionalne!!! i to vazi i za zene i za muskarce device bez razlike...
Device device,nemaju sredine,ili su podle i osvetoljubive ili su super i drazesni...
Device device,nemaju sredine,ili su podle i osvetoljubive ili su super i drazesni...
Slazem se,kad je neko dobar prema meni,umem da vratim trostruko, ali zato kad me zeznes umem da vratim desetostruko. Pamtim sve,kao slon, i dobro i lose. I za sve ti vratim(i dobro i lose)!
Onda se razumemo!
Takođe
Na svu srecu, ne spadam u osvetoljubive. Smatram da sve uvek dodje na svoje mesto, nije na meni da vracam...Slazem se,kad je neko dobar prema meni,umem da vratim trostruko, ali zato kad me zeznes umem da vratim desetostruko. Pamtim sve,kao slon, i dobro i lose. I za sve ti vratim(i dobro i lose)!
ma nemam pojma, generalno, zenske device jos i nekako, ali muske...no comment. na moju zalost uvek sam se nekako zaljubljivala u njih (a imam ih i u porodici), ali niko na svetu ne moze da me dovede u stanje besa kao oni. džangrizavi su, jako tvrdoglavi (iako to kao zvanicno i nije njima pripisano), preterano analiticni i cesto idu u krajnost. dobro je to sto su veoma cesto zanimljivi i duhoviti, a i intelekt im je uglavnom na zavidnom nivou, osim ukoliko sebe ne ogranice svojim "tripovima". emotivnije tipovi (oni koji pokazuju emocije) cesto su slabijeg karaktera i umeju da budu prevrtljivi, dok oni zatvoreni obratno...na kraju ipak ispadnu veci emotivci. dosta su zatvoreni. sve im se vrti oko novca i kada tu stvari ne stoje najbolje, postaju nezadovoljni i to prenose na sve oko sebe...bar pokusavaju.