KO SU DEVICE?

Kad malo razmislim Device imaju malo MANA koliko imaju VRLINA..
Sa nekoliko bash izglednih propusta u svom karakteru nadoknadjuju sa vernoscu
i ostalim atributima iskrenosti..
Naravno ovo poslednje vazi samo za zene device..
Najbolja osobina koju imaju je PRIPADNOST...
Toliko su uz tebe da to ni jedan znak nema..

meni je jako izrazen podznak, iako sam ovan, vise sam nekako devica...
pravicna, perfekcionista, kriticna (prema sebi kao i prema drugima), lojalna, verna, volim cisto i jasno, od posteljine do situacija i odnosa... ne gajim nijanse, iskljucivo sam crna ili bela... ponekad kruta...volim do bola, verna sam isto tako, nikad ni ljubomorna ni posesivna, ali sam zahtevna u smislu-ako mogu ja sto ne bi i drugi... mnogo dajem, trazim ono sto pruzam...
skidam zvezde-ne pitam, ali zahtevam postovanje... ne spletkarim, mrzim traceve, ne lazem ni pod razno... privrzena, istrajna, tesko placem pred drugima, ali mozda i preemotivna (doduse, mesec u raku... :roll:)...
sta znam, mislim da sam ''laka za odrzavanje'' AKO mi nadju zicu... :roll::roll::roll:

Mozete li mi reci nesto o muskoj devici sa podznakom u vagi (mesec u raku i venera u devici), i kako bi se slagao sa zenskom vagom podznak bik (mesec i venera u skorpiji)?
Ova prica traje oko 6 meseci, kad sam upoznala ovu devicu poljubili smo se a posle smo nastavili da se vidjamo kao da nista nije bilo (mesecno 2-3 puta) da bi se pre 10-ak dana opet poljubili a sad ga nema da se javi. Nista mi nije jasno! Doduse, mozda i ja delujem nezainteresovano i ne pretrzem se od zvanja.

Mozete li mi reci nesto o muskoj devici sa podznakom u vagi (mesec u raku i venera u devici), i kako bi se slagao sa zenskom vagom podznak bik (mesec i venera u skorpiji)?
Ova prica traje oko 6 meseci, kad sam upoznala ovu devicu poljubili smo se a posle smo nastavili da se vidjamo kao da nista nije bilo (mesecno 2-3 puta) da bi se pre 10-ak dana opet poljubili a sad ga nema da se javi. Nista mi nije jasno! Doduse, mozda i ja delujem nezainteresovano i ne pretrzem se od zvanja.
Lično sam slabo imao donose sa vagama,ali to iritira kod devica ta stidljivost i ponekad nesigurnost...Ovo što se ne javlja,česta pojava...Nije siguran da li on želi da bude s tobom,stalno ima kod njih neki crv sumnje,jede ih čak i kad je sve savršeno,imaju onu paniku:'' a šta ako'',''šta je to značilo'':roll::roll::roll:

Da, jos ranije je pricao kako jos nije za vezu (mada ga ja svakako ne teram, imala sam cak jedno vreme i decka). Kad mene nema (jer postoje zaista trenuci kad ne vidim svrhu naseg gledanja) on se oglasi sa cudjenjem gde sam i da li sam digla ruke od njega. Mada je moguce da sad premece po glavi sta sad i kako :)
A i rekla bih da mi vage nekako ne idemo sa devicama. Mada mozda mene ophrva ova zemlja (jarac i devica) zbog bika iz podznaka, mada nisam odusevljena jer ne volim hladne i daleke. :)
I hvala Goxy!!

Da, jos ranije je pricao kako jos nije za vezu (mada ga ja svakako ne teram, imala sam cak jedno vreme i decka). Kad mene nema (jer postoje zaista trenuci kad ne vidim svrhu naseg gledanja) on se oglasi sa cudjenjem gde sam i da li sam digla ruke od njega. Mada je moguce da sad premece po glavi sta sad i kako :)
A i rekla bih da mi vage nekako ne idemo sa devicama. Mada mozda mene ophrva ova zemlja (jarac i devica) zbog bika iz podznaka, mada nisam odusevljena jer ne volim hladne i daleke. :)
I hvala Goxy!!
Ma device su totalno drugačije...Neke su baš emotivne,a neke hladne ko led...:neutral:Ako ne zna šta hoće,nek ide:cool:

Iako sam i sam devica,često sam nailazio na gorka razočarenja od pripadnika tog znaka...Neke idiotske reakcije...Moj najbolji drug je bio devica,pa sam ga otkačio,baš je ispao svinja par puta,beozosećajna...

Ja se stvarno ne druzim sa devicama pa ne znam kakve su u biti (mada ne treba generalizovati), samo doticnog poznajem i jos jednu drugaricu koja je OK ali zna da bude panicar teski pa to malo iritira. Generalno ne volim nedokucive i staticne osobe.

To su samo glavne osobenosti zasto ne uspevaju ovakve veze.
Drugacije su recimo SKORPIJA/SKORPIJA - DEVICA/SKORPIJA
On skorpija ona devica ne uspeva ali moze da uspe ako je ona skorpija a on devica i to samo ako je on
u podznaku rak ili bik.

Ne razumem se previse u horoskop i zvezde ali iz primera kazem da devica (ja) i muskarac skorpija-muuucno jaaaako:dash:...dva sveta...on bolesno ljubomoran i to na uzasno opterecujuc nacin.
Trajalo je 6 meseci...Sad se pitam na koju foru:eek:.

Kad malo razmislim Device imaju malo MANA koliko imaju VRLINA..
Sa nekoliko bash izglednih propusta u svom karakteru nadoknadjuju sa vernoscu
i ostalim atributima iskrenosti..
Naravno ovo poslednje vazi samo za zene device..
Najbolja osobina koju imaju je PRIPADNOST...
Toliko su uz tebe da to ni jedan znak nema..

Da, to su Device!! Pomalo nesigurne i nekad komplikovane, no iskrene i verne!!! :)

Da li bi neko mogao da mi uradi uporedni horoskop od prilike, na brzaka???? On je devica sa mesecom u strelcu ili skorpiji (ne znam vreme rodjenja) i venerom u lavu a ona je jarac sa mesecom u ribama i venerom u vodoliji...inace je skorpija u podznaku...:super:

ljudi, molim vas!!!!!!!:eek::vatromet:

Device su pre bolno iskrene.:cool:

nece proci....shala mala :lol: muškarac devica ponekad voli da slaže:lol: ,a mislim da device više nego sto vole slagati vole jako jako da preteruju, da uveličavaju sve o sebi,uopšte kada su devojke u pitanju,u društvu imam jednog druga koji je isto ko ja devica - i što je je, preteruje i to uveliko :mrgreen: ja sam devica i volim da slažem - ali to isključivo devojkama:klap:

Poslednja izmena:

Back