Tacno je da je bilo dosta Sandzaklija da ratuju u Bosni na sta sam ja jako ponosan. Prvo zato kao Bosnjak a drugo jer su isli da ratuju za svoj narod koji je bio pod agresijom i pritiskom sirom Jugoslavije. Nisu isli da ratuju zato sto su bili zedni krvi niti da zamisljaju neke velikonacionalsovinisticke granice kao drugi.
А како то да ратом ниси бранио своје Бошњаке у Србији? У Србији нема Срба против којих ваља ратовати?
У Србији има вишеструко више Срба наспрам Бошњака, сигурно су Бошњаци ту били 1000 пута угроженији и сигурно је било 1000 пута више геноцида над њима...
него у Босни, где је Бошњака било више него Срба.
Проста ствар. Ако си поносан на Србијанце муслиманске вере који иду да ратују на муслиманској страни у Босни, шта ти сметају Србијанци православне вере који иду да ратују на православној страни у Босни?
То је управо оно што говорим. Хоћете све и хоћете само за себе. Смирите се и пустите друге да живе. Схватите да они који нису муслимани, нису отпадници, неверници и људи које треба побити или поробити и све ће бити у реду.
Босна не припада само муслиманима, припада и Србима који живе тамо. Ако нећете заједнички живот, издвојте свој део, немојте на силу покушавати да загосподарите туђим.
Запели за Босну ко да вам ју је Турчин оставио. А нисте једини у Босни, него имате право на њено парче исто као и остали.
Na tvoje pitanje jesam Sandzo fala Bogu,a tvoje stalno spominjanje korenja i ostalog biljnog korova (verovatno je botanika u pitanju) najbolje da prenosis u skolama jer sam ja to prosao jos u 5 razredu osnovne
Не помињем
ја, земљаче, корење, а корен нам је
исти. Корење је неко други убацио, када је муслимане прогласио за власнике и господаре Босне, а Србе за уљезе које треба протерати за Србију, или задржати као слуге. А ако ћемо да причамо о коренима, ту сте пукли. Зато боље или не почињи ту причу, потомче Немањића из Рашке, или кад је започнеш, гурај је до краја.