- Poruka
- 50.702
To su živuljke koje se raduju tragedijama kao što su Ribnikar,Dubona,nadstrešnica.Šta očekivati od takvih ?Tvoja mržnja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su živuljke koje se raduju tragedijama kao što su Ribnikar,Dubona,nadstrešnica.Šta očekivati od takvih ?Tvoja mržnja
Znaci na osnovu pijane izjave neke buranije sa puskom u ratnom dejstvu , ti gradiras predumisljajnu svrhu celog rata koju su logisticki donele osobe hiljadama kilometara dalekoJoš jedan dokaz koliko si plitkouman, prilikom izlaska kolone JNA okružene sarajevskim teroristima čuje se kako im dobacuje muslimanski komandant:
OVO ĆE O ZAVRŠITI U BEOGRADU!!
Do sad si 81 put napisao c/p da se drugi raduju tragediji gde je 16 ljudi izginulo zbog korupcije.To su živuljke koje se raduju tragedijama kao što su Ribnikar,Dubona,nadstrešnica.Šta očekivati od takvih ?
Jesam.Osećam kao neku vrstu dužnosti da opominjem na tu okolnost.Do sad si 81 put napisao c/p da se drugi raduju tragediji gde je 16 ljudi izginulo zbog korupcije.
Svakom psihologu jasno ko dan. Psihijatar samo odmahne rukom i prepise antipsihotik.
Ti lupaš gluposti i namjerno lažeš i podmećeš. Ja ne dijelim Srbe na Srbijance i Bosance, ti to radiš.Leci se.
Znaci vi da nas zovete srbijanci, a mi vas ne smemo da zovemo bosanci.
Stvarno ne znam ko koga mrzi ovde.
Vi ste dovoljno pokazali svoju mrznju prema Srbiji i Srbima da nema dalje.
Vas bivsi predsednik ima dvojno drzavljanstvo, ovde vrsi propagandu, ovde glasa, ovde salje svoje cacije i tursije, ko mrzi i zavadja Srbe, samo vi iz Bosne i niko drugi.
I sad je nama prekipelo i nema vi sta da se ljutite i da se vredjate, nego samo da se izvinite i da cutite.
To nije sitna buranija već komandant ali tvoj mozak ne shvata ništa šire od buranije.Znaci na osnovu pijane izjave neke buranije sa puskom u ratnom dejstvu , ti gradiras predumisljajnu svrhu celog rata koju su logisticki donele osobe hiljadama kilometara daleko
A ja ti plitkouman , rekoh bosanska pamet a i kultura dijaloga.
Nego koliko ono zemalja je zabranilo ne samo ulazak vec i tranzit kriminalcu dodiku i familiji mu njehovoh osim slovenije... usa, britanija, austrija, nemacka, poljska, litvanija... a on ce u strazburu da se izbori za "pravdu" , da nije kriminalac vec samo nevini patriota![]()
Pa što ga onda ne piješ? Vidiš da ti se stanje pogoršava.Do sad si 81 put napisao c/p da se drugi raduju tragediji gde je 16 ljudi izginulo zbog korupcije.
Svakom psihologu jasno ko dan. Psihijatar samo odmahne rukom i prepise antipsihotik.
Jesam Srbin, a ti nisi.Ti lupaš gluposti i namjerno lažeš i podmećeš. Ja ne dijelim Srbe na Srbijance i Bosance, ti to radiš.
Zato jer ti i nisi Srbin.
Aha, jesi kao što je i Šmit škotlanđanin.Jesam Srbin, a ti nisi.
Placi mala placi.
Postavljas jako visoku lestvicu za ljubav prema Bosni ondaKo ne voli Milorada Dodika ni Bosnu ne voli.
Za većinu ljudi prva asocijacija na pomen Bosne jeste gospodin Dodik a onda deset praznih mesta.Čovek je obeležio jednu epohu.Obeležio i obeležava.Možemo ga nazvati legendom ili još bolje institucijom.Institucijom koja traje.Postavljas jako visoku lestvicu za ljubav prema Bosni onda
Cim vam neko dirne pokojnog predsednika kriminalca on je lud.Pa što ga onda ne piješ? Vidiš da ti se stanje pogoršava.
Vidim da nekad postujes misljenje muslimana... dogovori se sam sa sobom za koga si, jer dijalektika te vrste vodi u rascep svesti.To nije sitna buranija već komandant ali tvoj mozak ne shvata ništa šire od buranije.
Ti i jesi samo za buraniju, kao pritka.
Jok ja.Ti lupaš gluposti i namjerno lažeš i podmećeš. Ja ne dijelim Srbe na Srbijance i Bosance, ti to radiš.
Zato jer ti i nisi Srbin.
Ja sam za čovjeka a ne zločinca, nisam isključiv kao ti da mrzim jedan čitav narod.Vidim da nekad postujes misljenje muslimana... dogovori se sam sa sobom za koga si, jer dijalektika te vrste vodi u rascep svesti.
Opet lažeš, ja ne podržavam ničije stavove već citiram.Jok ja.
Samo ti i tvoji.
Cek forum zna ko sam ali ti jz bosne vidim da znas bolje. To ti rekli ratni muslimani cije stavove vidim podrzavas.
Врши се убрзана поларизација свијета која неодољиво подсјећа на Орвелову 84-ту, балкански политичари су само пиони који се гурају као топовско месо.Slovenija uvela sankcije Benjaminu Netanyahuu: Proglašen personom non grata
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/slo...proglasen-personom-non-grata/250925126?widget
Evo, uvode sankcije i Dodikovim saveznicima. Opasni Slovenci.![]()
I u tu polarizaciju, Slovenija i Izrael nisu na istoj strani?Врши се убрзана поларизација свијета која неодољиво подсјећа на Орвелову 84-ту, балкански политичари су само пиони који се гурају као топовско месо.
Zasto nekog interesuje sta misli neka HDZ doopeuvlakacica Kasabi i srbomrz?
Очигледно, Словенија реално као једна од најбезначајнијих чланица ЕУ, наступа прва са неким радикалнијим потезима против Израела и гура прст у око Америма, односно владајућој клики тамо, са друге стране имамо Трампа и његове изјеве у УН и однос према политици ЕУ, а ту је и трећа страна на истоку, оно што долази у блиској будућности прије ће бити све, него досадно.I u tu podelu, Slovenija i Izrael nisu na istoj strani?