dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.556
Ti možeš da držiš samo štap.Pucajte, ja i dalje drzim cas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti možeš da držiš samo štap.Pucajte, ja i dalje drzim cas.
Одавно си ти престао читати...prestao sam citati
Tada još nije bilo svjedočenja Hakije Meholjića o umješanosti Klintona i podvali Srbima.
Tada su mnogi mislili da se stvarno desio genocid ali kasnije su ga sami muslimani demantovali.
Nije u redu ni pošteno što to prešućuješ, to rade zlobni ljudi.
Ko da ga osudi.Ja ne izlazim na izbore niti glasam uopšte, ne vjerujem u parlamentarnu demokratiju ali ona je volja većine i ima da se provodi.
To što vi pojedini srbomrsci mrzite Dodika pa tu mržnju prikrivate nekom debilnom pričom o krađi je stvar vašeg nesmišljenog djelovanja. Za bolje od toga ste nesposobni.
Sve pominjete neke vile i imanja, ukradeni novac a čovjek uopšte nije osuđen zbog toga već zbog službene radnje koju je obavljao kao predsjednik.
Svi vi koji to izbjegavate da napišete imate skrivene namjere i blatite i pljujete čovjeka a time i narod koji on predstavlja.
Madlenin mali pionir recituje pesmicu.Eeeee, ako je Dodi trebalo svedočenje Hakije da bi znao šta se desilo u Srebrenici, i kako je Klinton bio umešan, onda ništa.
Svakog normalnog čoveka bi bilo sramota da iznosi ovakvo "opravdanje"
Mada, nije Doda baš to eksplicitno rekao, ostavio je neku rezervu, političku odstupnicu
Prvi od srpskih zvaničnika je to rekao, Hakija ga dakle zeznuo, baš šteta
Итекако су релевантни за важење санкције.Te dokaze SAD možeš da okačiš mačku o rep jer nisu nikome osim njima dostupni niti su kao takvi relevantni.
A zašto da mu sudi za radnju koju je obavezan da kao predsjednik preduzme?Ko da ga osudi.
Njegov tuzilac i njegova policija i njegovo sudstvo.
Pisete kako BiH nema pristup Srpskoj, pa kako da ga osude onda.
Ali USA imaju pristup jer su ga oni i doveli, a Slovenci imaju pristup onome sto se desava u Sloveniji.
Tako da je sve jasno kao beli dan.
Misliš kao kada je Kolin Pauel mahao lažnim dokazima za napad na Irak?Итекако су релевантни за важење санкције.
Услов за санкције није да их плебисцитом прихвати живаљ општине Теслић
Samo ti ovde lupetas.A zašto da mu sudi za radnju koju je obavezan da kao predsjednik preduzme?
Jesi li ti svjestan šta lupetaš?
Pa zašto ga onda Sud BiH nije osudio za korupciju i kriminal već za djelovanje kao predsjednika?Samo ti ovde lupetas.
Odgovorio sam ti na tvoju kuknjavu kako nije osudjen za korupciju i kriminal nego samo za politiku.
Prati malo fabulu radnje, ne znas vise ni sta lupetas.
Ali ajde zasluzio si sendvic danas.![]()
Pa to te pitam, kako da ga osude kad nemaju pristup Srpskoj.Pa zašto ga onda Sud BiH nije osudio za korupciju i kriminal već za djelovanje kao predsjednika?
Vi ste stvarno svi poprilično tupavi danas ili je do vremena?
Nikako. Je l to mora da bude da BiH osuđuje nekog u Srpskoj?Pa to te pitam, kako da ga osude kad nemaju pristup Srpskoj.