Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Tada još nije bilo svjedočenja Hakije Meholjića o umješanosti Klintona i podvali Srbima.

Tada su mnogi mislili da se stvarno desio genocid ali kasnije su ga sami muslimani demantovali.
Nije u redu ni pošteno što to prešućuješ, to rade zlobni ljudi.

Eeeee, ako je Dodi trebalo svedočenje Hakije da bi znao šta se desilo u Srebrenici, i kako je Klinton bio umešan, onda ništa.

Svakog normalnog čoveka bi bilo sramota da iznosi ovakvo "opravdanje"

Mada, nije Doda baš to eksplicitno rekao, ostavio je neku rezervu, političku odstupnicu

Prvi od srpskih zvaničnika je to rekao, Hakija ga dakle zeznuo, baš šteta

Ja ne izlazim na izbore niti glasam uopšte, ne vjerujem u parlamentarnu demokratiju ali ona je volja većine i ima da se provodi.

To što vi pojedini srbomrsci mrzite Dodika pa tu mržnju prikrivate nekom debilnom pričom o krađi je stvar vašeg nesmišljenog djelovanja. Za bolje od toga ste nesposobni.
Sve pominjete neke vile i imanja, ukradeni novac a čovjek uopšte nije osuđen zbog toga već zbog službene radnje koju je obavljao kao predsjednik.

Svi vi koji to izbjegavate da napišete imate skrivene namjere i blatite i pljujete čovjeka a time i narod koji on predstavlja.
Ko da ga osudi.

Njegov tuzilac i njegova policija i njegovo sudstvo.

Pisete kako BiH nema pristup Srpskoj, pa kako da ga osude onda.

Ali USA imaju pristup jer su ga oni i doveli, a Slovenci imaju pristup onome sto se desava u Sloveniji.

Tako da je sve jasno kao beli dan.

Eeeee, ako je Dodi trebalo svedočenje Hakije da bi znao šta se desilo u Srebrenici, i kako je Klinton bio umešan, onda ništa.

Svakog normalnog čoveka bi bilo sramota da iznosi ovakvo "opravdanje"

Mada, nije Doda baš to eksplicitno rekao, ostavio je neku rezervu, političku odstupnicu

Prvi od srpskih zvaničnika je to rekao, Hakija ga dakle zeznuo, baš šteta
Madlenin mali pionir recituje pesmicu.

Ko da ga osudi.

Njegov tuzilac i njegova policija i njegovo sudstvo.

Pisete kako BiH nema pristup Srpskoj, pa kako da ga osude onda.

Ali USA imaju pristup jer su ga oni i doveli, a Slovenci imaju pristup onome sto se desava u Sloveniji.

Tako da je sve jasno kao beli dan.
A zašto da mu sudi za radnju koju je obavezan da kao predsjednik preduzme?
Jesi li ti svjestan šta lupetaš?

Итекако су релевантни за важење санкције.
Услов за санкције није да их плебисцитом прихвати живаљ општине Теслић
Misliš kao kada je Kolin Pauel mahao lažnim dokazima za napad na Irak?

64911492_904.jpg

To su relevantni dokazi samo za fašiste.

Nije mi samo jasno da li je i za ovu izjavu Dodika kriv neki Hakija

Dodik o svom prethodniku, Poplašenu

"Pravo je visokog predstavnika da posegne za tom odlukom, koje je dobio po Dejtonskom sporazumu, u kojem je sadržana klauzula da je on iznad Ustava Bosne i Hercegovine i ustava entiteta. Nije Westendorp diskvalifikovao Poplašena, već se Poplašen sam diskvalifikovao u proteklih pet mjeseci, vršeći funkciju na samo njemu svojstven način. On je ugrožavao demokratski razvoj RS-a, i u tom pogledu joj je nanio mnogo štete. Dobro je što je otišao".

Da li bi danas vazila rečenica:

"Pravo je visokog predstavnika da posegne za tom odlukom, koje je dobio po Dejtonskom sporazumu, u kojem je sadržana klauzula da je on iznad Ustava Bosne i Hercegovine i ustava entiteta. Nije Šmit diskvalifikovao Dodika, već se Dodik sam diskvalifikovao u proteklim godinama, vršeći funkciju na samo njemu svojstven način. On je ugrožavao demokratski razvoj RS-a, i u tom pogledu joj je nanio mnogo štete. Dobro je što je otišao".

Samo ti ovde lupetas.

Odgovorio sam ti na tvoju kuknjavu kako nije osudjen za korupciju i kriminal nego samo za politiku.

Prati malo fabulu radnje, ne znas vise ni sta lupetas.

Ali ajde zasluzio si sendvic danas. :super:
Pa zašto ga onda Sud BiH nije osudio za korupciju i kriminal već za djelovanje kao predsjednika?

Vi ste stvarno svi poprilično tupavi danas ili je do vremena?

Back