Ko se usudio da Crnogorki zabrani ulaz u Srbiju?

Pače ružno

Aktivan član
Poruka
1.466
https://n1info.rs/vesti/studenti-i-...bia-kordon-policije-im-ne-da-da-pridju-blize/

... Profesor je dodao da Helena Strugar nije pretnja za Srbiju, već za one koji su tu rečenicu smislili i overili je otetim pečatom otete države. ...

Koliko ja shvatam, Helena jeste pretnja za državu Srbiju, ali ona na to ima pravo iz razloga ... cvrc ... Ne kapiram razlog ?! :eek:

E pa nismo svi isti !
Ja ne smem policajca u oči da pogledam (i ne želim taj strah da "prevazilazim"),
a neko može da sa svojom ekipom ide pred Državnu bezbednost ...

https://n1info.rs/vesti/studenti-i-...bia-kordon-policije-im-ne-da-da-pridju-blize/

... Profesor je dodao da Helena Strugar nije pretnja za Srbiju, već za one koji su tu rečenicu smislili i overili je otetim pečatom otete države. ...

Koliko ja shvatam, Helena jeste pretnja za državu Srbiju, ali ona na to ima pravo iz razloga ... cvrc ... Ne kapiram razlog ?! :eek:

E pa nismo svi isti !
Ja ne smem policajca u oči da pogledam (i ne želim taj strah da "prevazilazim"),
a neko može da sa svojom ekipom ide pred Državnu bezbednost ...
nije joj zabranjeno da udje jer je crnogorka.. pobogu

nego sto je neprijatelj Srbije

Mislim da svako ko krsi zakone zemlje u koju ode treba da bude izbacen iz te zemlje i da nikad vise ne udje
Ali ....
Ljube ruke dokazanim neprijateljima, onima koji su nas bombardovali, onima koji nas stalno pljuju.
A sile se pred onima koji se bore da nam drzava bude pravna.
Al nista cudno, samo jos jedna bizarnost u moru bizarnosti srbije.

Sumnja se na postupak koji se vodi na upad na Pravni fakultet ali to njeni advokati spadioci sa ulice misle.
Ali nije tako.
Ko zna u sta je upetljana cim.je dobila zabranu.

aha, ok....vidim da se provalci sto po tviteru, sto po novinama. nije mi jasno sto je dobila zabranu ulaska u zemlju. sve i da je upad na pravni fakultet, ona je strana drzavljanka, iako studira ovde, tako da je moguce i da je samo to osnova.

Svaka drzava ima diskreciono pravo da bilo kome zabrani ulazak u zemlju.mozes samo da kmecis.

Pa zapravo nema, jer mislim sad šta je to zapravo "država", dal je to BIA, dal je to ova vlast i SNS, dal je to policija, dal su to tamo neka NN lica, mislim ne može nikom "država" da zabrani jer država je zapravo samo pravno-tehnička konstrukcija i u principu nešto što postoji samo na papiru, dakle onda znači da neka lica stoje iza te odluke, e sad zemlja Srbija nije ničiji privatni posed i niko nema pravo da nekom zabranjuje ulazak u zemlju, pogotovo ne nekom ko ne predstavlja nikakvu pretnju po bezbednost i građane i sloboda kretanja je svima ustavom zagarantovana kako nama ovde tako i stranim državljanima.

Inače mi ni nemamo državu, kao što nemamo ni institucije, kao što nemamo više ni kulturu, kao što nemamo ni fudbal, kao što nemamo ni medije, kao što nemamo ni parlament, itd, jer nama je to sve oteto i uzurpirano od strane jednog političkog kartela i njima bliskih nekih sumnjivih NN lica i neformalnih grupa.

Pa zapravo nema, jer mislim sad šta je to zapravo "država", dal je to BIA, dal je to ova vlast i SNS, dal je to policija, dal su to tamo neka NN lica, mislim ne može nikom "država" da zabrani jer država je zapravo samo pravno-tehnička konstrukcija i u principu nešto što postoji samo na papiru, dakle onda znači da neka lica stoje iza te odluke, e sad zemlja Srbija nije ničiji privatni posed i niko nema pravo da nekom zabranjuje ulazak u zemlju, pogotovo ne nekom ko ne predstavlja nikakvu pretnju po bezbednost i građane i sloboda kretanja je svima ustavom zagarantovana kako nama ovde tako i stranim državljanima.

Inače mi ni nemamo državu, kao što nemamo ni institucije, kao što nemamo više ni kulturu, kao što nemamo ni fudbal, kao što nemamo ni medije, kao što nemamo ni parlament, itd, jer nama je to sve oteto i uzurpirano od strane jednog političkog kartela i njima bliskih nekih sumnjivih NN lica i neformalnih grupa.
Dobro ajde niko si i nista.

mislim ne može nikom "država" da zabrani jer država je zapravo samo pravno-tehnička konstrukcija i u principu nešto što postoji samo na papiru, dakle onda znači da neka lica stoje iza te odluke, e sad zemlja Srbija nije ničiji privatni posed i niko nema pravo da nekom zabranjuje ulazak u zemlju, pogotovo ne nekom ko ne predstavlja nikakvu pretnju po bezbednost i građane
:hahaha1:
:hahaha:

A šta ima strani element (državljanin suverene Crne GOre) da protestuje u Srbiji?

Pustio si ga da studira u tvojoj zemlji a on se nameračio da ruši vlast. Gde to ima?

Moram da naglasim da su probali u Americi pa ih je Tramp sve pozatvarao sa namerom da ih deportira. To bi trebalo i ovde da se desi.

Čitam ovo napisano i ne mogu da se načudim instrukcijama koje ste dobili, kako da pišete. Pazi ova pitanja koja bi trebalo glupe Srbe da zbune
"Šta je zapravo država ?!"
"Dal je to policija, Bia, NN lica ..?"
A onda zaključak da je država samo neki konstrukt na papiru, to ustvari ne postoji ... :eek: :eek: :eek:
Pošto odluke donose ljudi, oni su privatna lica a po tvom mišljenju Srbija nije niti će biti privatni posed (rekli Crnogorci).

A onda krovni zaključak da mi (Srbi) ni nemamo državu !!!

Susedi Crnogorci pa jel nas tako glupima doživljavate ??? :fdlan:

Back