- Poruka
- 1.701
Zato što će da propeva, čim ga inspektori mrko pogledaju.

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zato što će da propeva, čim ga inspektori mrko pogledaju.![]()
Zato što će pičkica da propeva, čim ga inspektori mrko pogledaju.![]()

Koji mi , pa nisam ti ja Čeda , eto tipičan primer frustruranog DSS-ovca kome se prividjaju neprijatelji gde god se okrene .Nego ako je Vojislav toliko čist zašto se toliko boji običnog iskaza na sudu i zašto DSS tako histeriše poslednje vreme ?
![]()
Свашта - нисам то приметио, на против:
Koštunica negirao povezanost sa pozadinom ubistva Đinđića
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica negirao je danas bilo kakvu svoju povezanost i povezanost svolje stranke sa ubistvom premijera Zorana Đinđića.
Povodom najave specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića da će u pretkrivičnom postupku u istrazi političke pozadine ubistva Đinđića 2003, kao svedok biti pozvan i lider DSS, Koštunica na konferenciji za novinare nije precizirao da li će se tom pozivu odazvati.
Na insistiranje novinara da odgovori da li će svedočiti, Koštunica je rekao: „Nemam ništa više da dodam, ništa više novo da kažem, tumačite to kako hoćete”.
Koštunica je kazao da se politička pozadina ubistva Đinđića povezuje sa protestom „crvenih beretki” krajem 2002, a da on kao predsednik SRJ nije imao nadležnost nad njima.
Ključ političke pozadine ubistva treba tražiti u tome što su u vreme protesta „crvenih beretki” iz zatvora pušteni oni koji su kasnije učestvovali u ubistvu Đinđića, rekao je Koštunica.
Pre obraćanja Koštunice novinarima, portparol DSS Petar Petković rekao je da je to jedino svedočenje DSS o političkoj pozadini ubistva Đinđića.
Beta
objavljeno: 12.03.2011
Onaj ko najvishe arlauche o Djindjicu i spominje ga cheshce nego bilo shta , onaj shto se stalno poziva na njega i njegovu politiku , onaj ko stalno trazi politichku pozadinu ubistva , onaj ko najvishe plache za njim , onaj ko je u prvim redovima stajao na sahrani , ko je govor drzao na istoj ......................e taj stoji iza ubistva Djindjica !!!
Mozete da ga poljubite tamo gde sunce ne sija, i ti i taj inspektor mrkog pogleda...![]()
Ova haranga je zaista sramna .
U Srbiji tuzilastvo radi onako kako mu narede NVO babe preko U92..
Eto viš da se usro jadan , umesto da kaže "nemam šta da krijem,ja sam čist i nevin ( i u pravnom smislu ) ,odazvaću se pozivu kao i svaki pošten i savestan gradjanin " on tu nešto mulja i izvrdava .Свашта - нисам то приметио, на против:
Koštunica negirao povezanost sa pozadinom ubistva Đinđića
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica negirao je danas bilo kakvu svoju povezanost i povezanost svolje stranke sa ubistvom premijera Zorana Đinđića.
Povodom najave specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića da će u pretkrivičnom postupku u istrazi političke pozadine ubistva Đinđića 2003, kao svedok biti pozvan i lider DSS, Koštunica na konferenciji za novinare nije precizirao da li će se tom pozivu odazvati.
Na insistiranje novinara da odgovori da li će svedočiti, Koštunica je rekao: „Nemam ništa više da dodam, ništa više novo da kažem, tumačite to kako hoćete”.
Koštunica je kazao da se politička pozadina ubistva Đinđića povezuje sa protestom „crvenih beretki” krajem 2002, a da on kao predsednik SRJ nije imao nadležnost nad njima.
Ključ političke pozadine ubistva treba tražiti u tome što su u vreme protesta „crvenih beretki” iz zatvora pušteni oni koji su kasnije učestvovali u ubistvu Đinđića, rekao je Koštunica.
Pre obraćanja Koštunice novinarima, portparol DSS Petar Petković rekao je da je to jedino svedočenje DSS o političkoj pozadini ubistva Đinđića.
Beta
objavljeno: 12.03.2011
Sva sreća pa postoji načini da se svedoci privedu na sud nezavisno od njihove volje ukoliko je to neophodno . Eto viš da se usro jadan , umesto da kaže "nemam šta da krijem,ja sam čist i nevin ( i u pravnom smislu ) ,odazvaću se pozivu kao i svaki pošten i savestan gradjanin " on tu nešto mulja i izvrdava .Sva sreća pa postoji načini da se svedoci privedu na sud nezavisno od njihove volje ukoliko je to neophodno .
Ne mislim ja da je on organizator ubistva , samo je indikativno da legalisti beže od suda ko djavo od krsta , inače isto ovo što on danas priča je pričalo i njegovo prasence Mihajlov , pa je onda na sudu priznao da je lagao zbog izbora .,.
Eto viš da se usro jadan , umesto da kaže "nemam šta da krijem,ja sam čist i nevin ( i u pravnom smislu ) ,odazvaću se pozivu kao i svaki pošten i savestan gradjanin " on tu nešto mulja i izvrdava .Sva sreća pa postoji načini da se svedoci privedu na sud nezavisno od njihove volje ukoliko je to neophodno .
Ne mislim ja da je on organizator ubistva , samo je indikativno da legalisti beže od suda ko djavo od krsta , inače isto ovo što on danas priča je pričalo i njegovo prasence Mihajlov , pa je onda na sudu priznao da je lagao zbog izbora .,.
ако си гледао снимак приметио би да је био крајње опуштен

Bio je ko opušen.
Legalista a neće da se odazove pozivu tužilaštva. legalista![]()

Да ми је твој мозак само на пар дана, да се одморим...![]()

E, bilo bi dobro da ti uopšte imaš mozak, pa da i ja poželim isto.![]()

Него, да се манемо ових неозбиљних ликова и дежурних пљувача,
Примећујете ли да нико (па ни они сами) није успео да смисли било шта иоле аргументовано?
Све њихове критике се своде на разне простаклуке и узајамно тапшање по рамену......стварно су смешни а разби их страх од Војчета. Цвиле као последње кукавице.

Da ali ta jedinica pobunila i nikako im nije trebalo dati podrsku vec pohapsiti, ako je trebalo i likvidirati, sve do jednog.
Za subotu je bilo najavljeno hapsenje bagre a on je ubijen u sredu, pitam se ko je to dojavio/ da li je Rade Bulatovic bio u pritvoru tokom sablje a kasnije sef BIA? A u miliciju kada konkurises ako ti se deda potukao u kafani neces biti primljen a imali smo ministra koji je obijao trafike, mnogo je tu krmacluka njegovog, zxasta mora da odgovara.
Kakvih motiva je imao Kostunica da likvidira Djindja?