Ко се плаши Војислава Коштунице?

Него, да се манемо ових неозбиљних ликова и дежурних пљувача,
Примећујете ли да нико (па ни они сами) није успео да смисли било шта иоле аргументовано?
Све њихове критике се своде на разне простаклуке и узајамно тапшање по рамену......стварно су смешни а разби их страх од Војчета. Цвиле као последње кукавице.

Сјетили се сад Коштунице,чини ми се,у стилу оне "држте лопова".Све саме димне бомбе-завјесе.И ова наша политичка сцена дође ко неки "риалити шоу".Кад мало боље размислим они су први."Велики Брат", "Фарма",... су мала дјеца за њих.Негативно утичу на психу оних који их гледају.Политичаре можеш и гледати и игнорисати,ал си свеједно нај_бао.

Koji mi , pa nisam ti ja Čeda , eto tipičan primer frustruranog DSS-ovca kome se prividjaju neprijatelji gde god se okrene . :sad2: Nego ako je Vojislav toliko čist zašto se toliko boji običnog iskaza na sudu i zašto DSS tako histeriše poslednje vreme ? :think:

Свашта - нисам то приметио, на против:

Koštunica negirao povezanost sa pozadinom ubistva Đinđića

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica negirao je danas bilo kakvu svoju povezanost i povezanost svolje stranke sa ubistvom premijera Zorana Đinđića.

Povodom najave specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića da će u pretkrivičnom postupku u istrazi političke pozadine ubistva Đinđića 2003, kao svedok biti pozvan i lider DSS, Koštunica na konferenciji za novinare nije precizirao da li će se tom pozivu odazvati.

Na insistiranje novinara da odgovori da li će svedočiti, Koštunica je rekao: „Nemam ništa više da dodam, ništa više novo da kažem, tumačite to kako hoćete”.

Koštunica je kazao da se politička pozadina ubistva Đinđića povezuje sa protestom „crvenih beretki” krajem 2002, a da on kao predsednik SRJ nije imao nadležnost nad njima.

Ključ političke pozadine ubistva treba tražiti u tome što su u vreme protesta „crvenih beretki” iz zatvora pušteni oni koji su kasnije učestvovali u ubistvu Đinđića, rekao je Koštunica.

Pre obraćanja Koštunice novinarima, portparol DSS Petar Petković rekao je da je to jedino svedočenje DSS o političkoj pozadini ubistva Đinđića.
Beta
objavljeno: 12.03.2011

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica negirao je danas bilo kakvu svoju povezanost i povezanost svolje stranke sa ubistvom premijera Zorana Đinđića.

Povodom najave specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića da će u pretkrivičnom postupku u istrazi političke pozadine ubistva Đinđića 2003, kao svedok biti pozvan i lider DSS, Koštunica na konferenciji za novinare nije precizirao da li će se tom pozivu odazvati.

Na insistiranje novinara da odgovori da li će svedočiti, Koštunica je rekao: „Nemam ništa više da dodam, ništa više novo da kažem, tumačite to kako hoćete”.

Koštunica je kazao da se politička pozadina ubistva Đinđića povezuje sa protestom „crvenih beretki” krajem 2002, a da on kao predsednik SRJ nije imao nadležnost nad njima.

Ključ političke pozadine ubistva treba tražiti u tome što su u vreme protesta „crvenih beretki” iz zatvora pušteni oni koji su kasnije učestvovali u ubistvu Đinđića, rekao je Koštunica.

Pre obraćanja Koštunice novinarima, portparol DSS Petar Petković rekao je da je to jedino svedočenje DSS o političkoj pozadini ubistva Đinđića.
Beta

U Srbiji tuzilastvo radi onako kako mu narede NVO babe preko U92..

Onaj ko najvishe arlauche o Djindjicu i spominje ga cheshce nego bilo shta , onaj shto se stalno poziva na njega i njegovu politiku , onaj ko stalno trazi politichku pozadinu ubistva , onaj ko najvishe plache za njim , onaj ko je u prvim redovima stajao na sahrani , ko je govor drzao na istoj ......................e taj stoji iza ubistva Djindjica !!!

другим речима неки од носача ковчега.

Ova haranga je zaista sramna .

Класичан политички прогон. У осталом да ли примећујеш да нико (укључујуће и дежурне пљуваче на овом форуму) није успео да наведе ни један иоле нормалан аргумент ( а и са ненормалним аргументима кубуре) већ се све своди на јавну провалу њихових фрустрација и немоћи исказану кроз вређања, пљувања, лупетања.

А и шетњу за сећење на покојног премијера су прескочили.
бусају се у прса колико га воле и цене а нису у стању да помере сопствену задњицу и одају почаст свом идолу. Такви се ликови на српском језику називају "лелемуди".

Чак сам и ја, који га не ценим баш претерано отишао у цркву Александра Невског и запалио свећу.

Beta
Eto viš da se usro jadan , umesto da kaže "nemam šta da krijem,ja sam čist i nevin ( i u pravnom smislu ) ,odazvaću se pozivu kao i svaki pošten i savestan gradjanin " on tu nešto mulja i izvrdava . :think: Sva sreća pa postoji načini da se svedoci privedu na sud nezavisno od njihove volje ukoliko je to neophodno . :D Ne mislim ja da je on organizator ubistva , samo je indikativno da legalisti beže od suda ko djavo od krsta , inače isto ovo što on danas priča je pričalo i njegovo prasence Mihajlov , pa je onda na sudu priznao da je lagao zbog izbora .,.

Eto viš da se usro jadan , umesto da kaže "nemam šta da krijem,ja sam čist i nevin ( i u pravnom smislu ) ,odazvaću se pozivu kao i svaki pošten i savestan gradjanin " on tu nešto mulja i izvrdava . :think: Sva sreća pa postoji načini da se svedoci privedu na sud nezavisno od njihove volje ukoliko je to neophodno . :D Ne mislim ja da je on organizator ubistva , samo je indikativno da legalisti beže od suda ko djavo od krsta , inače isto ovo što on danas priča je pričalo i njegovo prasence Mihajlov , pa je onda na sudu priznao da je lagao zbog izbora .,.

Не фолирај се - када врло добро знаш да би било какво одазивање било ФЕНОМЕНАЛНИ ПОВОД ЗА ПАКОВАЊЕ... стварно ви жути мислите да сте паметни а сви остали глупи... Михајлов сигурно зна КО је убица али није овца да оде на суд па да то тврди и да добије метак у потиљак... лично сам мишљења да су ЗЂ ликвидирале стране обавештајне службе а то је јавно рекао и Душан Михајловић - али њега не знам да ли ће позвати у Суд...

Ма дај...рекао је потпуно исправну ствар а ако си гледао снимак приметио би да је био крајње опуштен и све је лепо објаснио.

E, bilo bi dobro da ti uopšte imaš mozak, pa da i ja poželim isto.:cepanje:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

То ти је фора из предшколског?
Па ти си тоатално прс'о!!!!
целивање страначких позадина ти је помутило и оно мало разума и смисла за хумор који ти је преостао?

Ајде, настављамо мало касније?

Него, нешто ниси шетао за Ђикијема а овде га уздижеш у звезде?
Лелемуд, класичан, тешко му да помери задњицу.

:klap:

Него, да се манемо ових неозбиљних ликова и дежурних пљувача,
Примећујете ли да нико (па ни они сами) није успео да смисли било шта иоле аргументовано?
Све њихове критике се своде на разне простаклуке и узајамно тапшање по рамену......стварно су смешни а разби их страх од Војчета. Цвиле као последње кукавице.

Hebi ga , znas kako , Em ima jasan politicki stav i ne moze da mu komanduje ni jedan ambasador , em je vec pokazao hrabrost 1974 kad je donet onaj nakaradni ustav . Istupio hrabro protiv , posle cega je kasigovan i najuren iz sluzbe .

Da ali ta jedinica pobunila i nikako im nije trebalo dati podrsku vec pohapsiti, ako je trebalo i likvidirati, sve do jednog.
Za subotu je bilo najavljeno hapsenje bagre a on je ubijen u sredu, pitam se ko je to dojavio/ da li je Rade Bulatovic bio u pritvoru tokom sablje a kasnije sef BIA? A u miliciju kada konkurises ako ti se deda potukao u kafani neces biti primljen a imali smo ministra koji je obijao trafike, mnogo je tu krmacluka njegovog, zxasta mora da odgovara.

Jedinica nije smela da se zadovolji samo protestom vec je trebala da napadne skupstinu svim raspolozivim sredstvima i ljudstvom.

Back