Ко се плаши Војислава Коштунице?

Da ali ta jedinica pobunila i nikako im nije trebalo dati podrsku vec pohapsiti, ako je trebalo i likvidirati, sve do jednog.
Za subotu je bilo najavljeno hapsenje bagre a on je ubijen u sredu, pitam se ko je to dojavio/ da li je Rade Bulatovic bio u pritvoru tokom sablje a kasnije sef BIA? A u miliciju kada konkurises ako ti se deda potukao u kafani neces biti primljen a imali smo ministra koji je obijao trafike, mnogo je tu krmacluka njegovog, zxasta mora da odgovara.

Један министар обијао трафике, други помагао милошевићу, трећи носио коферче.
Ђинђићева влада је имала директну контролу над ЈСО.
Него на који начин је савезни председник (протоколарна улога) који није имао никакву власт у републици могао да интервенише?
Да пошаље војску?
За слање војске била је потребна сагласност министра одбране црне горе, министра одбране Србије (гле, то је био Тадић) и председника државне заједнице. а на страну што би то изазвало крвопролиће.
него, можеш ли да ми проследиш како је то дата подршка штрајку ЈСО и да ми кажеш да ли је то учињено незаконито?

vidis da pise u mom postu minimum krivice mu je pasivno ucesce, to znaci da je znao sta se sprema i da je cutao, u potaji je bio srecan kad je ubijen a kako citam izgleda da su pale i neke bahanalije i sampanjac 12 marta.
to je znaci minimum maksimum zamisli sam, pusti masti na volju, ucesce u samim dogovorima i planovima, mada to ne verujem, on je tihi potuljeni pasivni saucesnik
tako da nije moj kriterijum pao, on je sigurno kriv u nekom rasponu od - do, , na kojoj tacki tacno ne mogu da znam ali O da, tu mu je mesto

А је л' ти некада прочиташ шта пишеш??? :roll::roll::roll: Ово болдовано је у најмању руку болесно!!!:rtfm:

Ma sve je to lepo, ali znaš kako kaže narod "đavo uvek dođe po svoje". Dođi će i po Koštunjavog.:mrgreen:

Свашта је у овој квази-држави могуће - ништа ме више не изненађује... само треба погледати главна презимена у тужилаштву, судству... и све је јасно, а ево и ова се огласила, јадница коју је већ ЕУ невиђено испрескакао у вези њене дебилне "реформе судства" :

Malović obećala rasvetljavanje ubistva Đinđića
Objavljeno: Subota, 12. mart 2011. 10:39 |

Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je da je uverena da ćemo uskoro imati potpuno jasnu sliku o tome ko je i uz čiju podršku stajao iza pobune Jedinice za specijalne operacije (JSO), koja je bila uvertira u ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića.

Malovićeva je za današnji "Blic" istakla da je od izuzetnog značaja da Tužilaštvo za organizovani kriminal vrlo brzo pokrene krivični postupak za pobunu JSO i političku pozadinu ubistva premijera Đinđića.

"Porodica ubijenog premijera Đinđića i građani Srbije odavno čekaju odgovor ko stoji iza pobune i političke pozadine ubistva Zorana Đinđića. Srbija čeka i mora dobiti odgovor", rekla je Malovićeva.

Ona je dodala da "moramo staviti tačku na relikte Miloševićevog vremena koji su bili spremni da ubiju sve koji drugačije misle".

Malovićeva je kazala da je uverena da Tužilaštvo za organizovani kriminal odlučno i temeljno pristupa u ovom predmetu.

"Ovaj postupak se vodi profesionalno i neće se ponoviti užasni propusti kao što je, na primer, činjenica da je prvookrivljenog za ubistvo premijera primio tadašnji ministar policije", naglasila je Malovićeva i napomenula da moraju biti dati odgovori na sva pitanja koja nisu bila predmet pravosnažno okončanog krivičnog postupka.

Prema njenim rečima, rasvetljavanje svih okolnosti ubistva premijera Đinđića je dug prema budućnosti jer, kako je istakla, "u prošlosti Srbiju pamtimo kao mesto gde su ubijani politički neistomišljenici, novinari i na kraju sam premijer Srbije".

"Ne smemo dozvoliti postojanje takvih kriminalnih grupa koje mogu ugroziti funkcionisanje države i njene građane, kao što je bio zemunski klan, koji je bio povezan sa državnim strukturama", istakla je Malovićeva.

**********************************************************************************

vidis da pise u mom postu minimum krivice mu je pasivno ucesce, to znaci da je znao sta se sprema i da je cutao, u potaji je bio srecan kad je ubijen a kako citam izgleda da su pale i neke bahanalije i sampanjac 12 marta.
to je znaci minimum maksimum zamisli sam, pusti masti na volju, ucesce u samim dogovorima i planovima, mada to ne verujem, on je tihi potuljeni pasivni saucesnik
tako da nije moj kriterijum pao, on je sigurno kriv u nekom rasponu od - do, , na kojoj tacki tacno ne mogu da znam ali O da, tu mu je mesto

Па ви сте онда сигурно волели Милошевића?!? Ово су критеријуми достојни владавине стаљинизма.

Хехехе.... ево, ипак си искрен па се види о чему се заправо ради... о томе да се ближе избори а некима је фрка од ДСС... смешни сте...

Frka od DSS-a? Zaebavaš, a?:cepanje:

Na sledećim izborima ima LDP da vas razvali. Da ne pominjem ozbiljne stranke
poput SNS-a i DS-a. Čuj njega "frka od DSS-a".

Sirotan.:mrgreen:

Sudeć po izjavama i njihovim tonovima u poslednjih par meseci a glede ove teme jedini koji se plaše su DSS , njihova saopštenja su ubedljivo najhisteričnija i puna razih frustracija , prvo ono o advokatu Popoviću , pa onda o Čedi , a sada im je specijalni tužilac najnovija meta .Nevazano za to ko je u pravu , a ko nije(to će se na sudu utvrdjivati ) jasno je da su ovi jako nervozni pa otuda i tolika histerija iako su nekad bili baš mirni i uzdržani . Kad god se spomene eventualno svedočenje VK pred sudom odmah se trgnu kao opareni .

Sudeć po izjavama i njihovim tonovima u poslednjih par meseci a glede ove teme jedini koji se plaše su DSS , njihova saopštenja su ubedljivo najhisteričnija i puna razih frustracija , prvo ono o advokatu Popoviću , pa onda o Čedi , a sada im je specijalni tužilac najnovija meta .Nevazano za to ko je u pravu , a ko nije(to će se na sudu utvrdjivati ) jasno je da su ovi jako nervozni pa otuda i tolika histerija iako su nekad bili baš mirni i uzdržani . Kad god se spomene eventualno svedočenje VK pred sudom odmah se trgnu kao opareni .

Jedini koji stalno histerise je Cedica. Kada mu je Montgomeri postavio neka pitanja pocelo je ludjenje. tuzbe itd.
Necete se izvuci, kad tad ce Rade Terzic na sud ponovo a tada Ceda ide u zatvor. Amerikanci nece ni sebe moci sacuvati a kamoli vas kroz par godina. U pogresno vreme ste krenuli da im se okrecete. Nesto kao staljinisti.

Jedini koji stalno histerise je Cedica. Kada mu je Montgomeri postavio neka pitanja pocelo je ludjenje. tuzbe itd.
Necete se izvuci, kad tad ce Rade Terzic na sud ponovo a tada Ceda ide u zatvor. Amerikanci nece ni sebe moci sacuvati a kamoli vas kroz par godina. U pogresno vreme ste krenuli da im se okrecete. Nesto kao staljinisti.
Koji mi , pa nisam ti ja Čeda , eto tipičan primer frustruranog DSS-ovca kome se prividjaju neprijatelji gde god se okrene . :sad2: Nego ako je Vojislav toliko čist zašto se toliko boji običnog iskaza na sudu i zašto DSS tako histeriše poslednje vreme ? :think:

Back