Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.865
Мора конац за шио нам га Ђуро!Kutija mudro cuti i trazi konac![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора конац за шио нам га Ђуро!Kutija mudro cuti i trazi konac![]()
Ja nisam u tokuМора конац за шио нам га Ђуро!![]()
Нисам ни ја у винклу па шта ми фали?Ja nisam u toku![]()
Ja opet nisam u toku, to je zbog one babeBez konca nema osnovnih uslova za šivenje... sašivanje vlade.
Јел пратиш бре ти ”Звезде Штранда”? Гласа се СМС-ом. МТС тачкасти софтвер броји гласове, а лова у Кутију, то јест код мене на чување.Odakle sad sms![]()
Zakrivljeno ogledaloНисам ни ја у винклу па шта ми фали?![]()
Ne pratim gresna samЈел пратиш бре ти ”Звезде Штранда”? Гласа се СМС-ом. МТС тачкасти софтвер броји гласове, а лова у Кутију, то јест код мене на чување.
Ja opet nisam u toku, to je zbog one babe
Bitno da ti cuvasЈел пратиш бре ти ”Звезде Штранда”? Гласа се СМС-ом. МТС тачкасти софтвер броји гласове, а лова у Кутију, то јест код мене на чување.
Због озбиљности ситуације, главни супервизори – браћа Матић!Јел пратиш бре ти ”Звезде Штранда”? Гласа се СМС-ом. МТС тачкасти софтвер броји гласове, а лова у Кутију, то јест код мене на чување.
Nista normalnoNe mešaj babe i žabe, ko zna šta će ispane.
а лова у Кутију, то јест код мене на чување.
Ti bas pratis toЗбог озбиљности ситуације, главни супервизори – браћа Матић!![]()
Evo i ovogPrvo pola u moj džep, ostalo čuvaš.
Ја им се дивим до имбецилности!Ti bas pratis to
Posle “nisam u vinklu” pa jok I nisi![]()
Zato ti je zakrivljena percepcijaЈа им се дивим до имбецилности!![]()
Prvo pola u moj džep, ostalo čuvaš.
То се каже ”Донт микс грендмадерс енд фрогс”.Ne mešaj babe i žabe, ko zna šta će ispane.
Бар ме не ебе Шредингер!Zato ti je zakrivljena percepcija![]()
Не може ријеч дужа од 5 слова, забаговаће пред камерама!То се каже ”Донт микс грендмадерс енд фрогс”.
Ког Владу?Ето, значи владу смо решили, јел има још нешто?