Музичка кутија
Iskusan
- Poruka
- 5.229
Способан сам ја, зајебаћу обе.Пусти њега нек рискира, ти му буди потпредсједница у обе странке па кад једну зајебе, ти преузми другу.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Способан сам ја, зајебаћу обе.Пусти њега нек рискира, ти му буди потпредсједница у обе странке па кад једну зајебе, ти преузми другу.![]()
Slozili smo seA el možete vi makar u ovako teškom trenutku da se složite?
Не каже се сложите, него слоШите!A el možete vi makar u ovako teškom trenutku da se složite?
To smo vec zavrsili uspesnoНе каже се сложите, него слоШите!![]()
То ти даје озбиљну шансу да прерипиш целзијус.Способан сам ја, зајебаћу обе.![]()
Ne znam samo sad prati stranuIzvinjavam se, ja osto na prethodnoj strani... dokle smo stigli?
Србија јурца џиновским корацима напријед, тешко је то пратити...Izvinjavam se, ja osto na prethodnoj strani... dokle smo stigli?
Na pravim si mestu da preuzmes krivicu na sebeJel smo promenili stranu? To ja vas pitam... il sam 'teo nešto drugo.
Jos jednom okaci taj tuzni I ode vlada I pre postankaBvate Ćuro izvini... evo sve sam pokušao![]()
Можда је најједноставније да влада за сада има само премијера (и евентуално натпредседника, због нивоа) а остало све може да се решава у ходу и по потреби. Ако неки министар затреба, извуче се из кутије, кад заврши, лепо се спакује и врати назад?
Bitna su dakle samo dva clana plus KutijaМожда је најједноставније да влада за сада има само премијера (и евентуално натпредседника, због нивоа) а остало све може да се решава у ходу и по потреби. Ако неки министар затреба, извуче се из кутије, кад заврши, лепо се спакује и врати назад?
Апсолутно генијално! Потпуна промјена курса! Умјесто бјесомучног убацивања у кутије, тек повремено вађење из кутија...Можда је најједноставније да влада за сада има само премијера (и евентуално натпредседника, због нивоа) а остало све може да се решава у ходу и по потреби. Ако неки министар затреба, извуче се из кутије, кад заврши, лепо се спакује и врати назад?
Видиш шта ти је поносна Српкиња, одмах почела да се увлачи у кутију!Bitna su dakle samo dva clana plus Kutija
![]()
Ем директна демократија, ем се узме кинта од гласања СМС-ом. Вин-Вин ситуација.Ево решенија!!!
Да се кандидати пријаве за „Звијезде Штранда” и да их онда народ, непосредном демократијом, из кола у коло и емисије у емисију, бира уз глас благопочившег: „Даље иде, даље иде...”
Само требаће нам релевантан жири...![]()
Буџет има да прелива!Ем директна демократија, ем се узме кинта од гласања СМС-ом. Вин-Вин ситуација.![]()
Odakle sad smsЕм директна демократија, ем се узме кинта од гласања СМС-ом. Вин-Вин ситуација.![]()