bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.480
Dojadilo tiЕто, значи владу смо решили, јел има још нешто?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dojadilo tiЕто, значи владу смо решили, јел има још нешто?
Onog sto nije u vinkluКог Владу?
Чим је договорено да лова иде у Кутију, нагло му је спласнуо ентузијазам за наставак пленарне сједнице.Dojadilo ti![]()
Немам појма, јесам ја поменуо Владу?Ког Владу?
Razumem. Covek se zuriЧим је договорено да лова иде у Кутију, нагло му је спласнуо ентузијазам за наставак пленарне сједнице.![]()
Не смијеш дуго бити збуњен на политичкој сцени, лудих колко оћеш, а шта збуњен може очекивати од лудог немој да ти цртам!Немам појма, јесам ја поменуо Владу?
Уосталом, ја сам у опозицији? Или нисам?
Сад сам се скроз збунио.
Само тетки да однесем лекRazumem. Covek se zuri![]()
Србија не смије стати!Razumem. Covek se zuri![]()
Sta cini iskustvoНе смијеш дуго бити збуњен на политичкој сцени, лудих колко оћеш, а шта збуњен може очекивати од лудог немој да ти сртам!![]()
Снаћи ће се она и без тебе, има Канада лијекова!Само тетки да однесем лек![]()
Sad nema bezanjaСамо тетки да однесем лек![]()
Немо’ си љубоморна!Sta cini iskustvo![]()
Malo moram.Немо’ си љубоморна!![]()
Видиш како зна! Кад стисне сапун у руке, немош му га отети, а камоли да сам испадне.Sta cini iskustvo![]()
Само тетки да однесем лек![]()
Једном ми је испао... и никад више!Видиш како зна! Кад стисне сапун у руке, немош му га отети, а камоли да сам испадне.![]()
Vezbao je vrednoВидиш како зна! Кад стисне сапун у руке, немош му га отети, а камоли да сам испадне.![]()
Не мерачи!Vezbao je vredno![]()
Sta ce nam toЕ! А министар(ка) за родну равноправност?![]()
Sta ce nam to![]()
Ту функцију у овом мандату вршиће председник скупштине.Е! А министар(ка) за родну равноправност?![]()
Нако. Има се, може се.Sta ce nam to![]()
A tu siOnda Marko Ćuriđ?