bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.948
Predajem se
odlazim u miru..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nismo izabrali za prosvetu ovog iz Garavog sokaka?
Ne svaljuj krivicu na coveka koji nije tuNe znam, nisam svo vreme prisutan, moram da se vratim na spisak.
To ga sigurno nekako prošvercovo onaj na kupac s robije.
То нек ријеши СПС, имају у својим редовима море младих стручњакиња које су за свако своје уљепшавање вадиле грађевинску дозволу.То би могли да извлачимо на лутрији? Или нека наградна игра? Добитнику министарство грађевинарства?
Zar I njihove da uzimamoТо нек ријеши СПС, имају у својим редовима море младих стручњакиња које су за свако своје уљепшавање вадиле грађевинску дозволу.
Uplasi me ova glavurda![]()
Zar I njihove da uzimamo![]()
Греота да се баци, може то још да се употребљава коју годину.Zar I njihove da uzimamo![]()
A koja je ta gospoja s kozmetickim tretmanima otudaГреота да се баци, може то још да се употребљава коју годину.![]()
Ja nju ne bih.Odatle jedino interesantni baka Slavka i onaj sa 143 plate... e on bi mogo za neku socijalu![]()
Појма немам, а и свеједно је.A koja je ta gospoja s kozmetickim tretmanima otuda![]()
I to sto kazesПојма немам, а и свеједно је.![]()
Dok ti razmisljas mi smo vec sastavili polovinuNešto razmišljam, onaj Ćuro je veliki Lesli Nilzen ako uspe ozbiljan pročitati sastav vlade.
Sapica ocete li?