livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
ja se bojim.... :shock: sve su to bolesti zavisnosti..... :|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel ovo tvoj odgovor na temu?Silent Bob:Sva moze,
:razz:Priznaj da te niko nece! :-D :-D 8) 8) 8)Nedodirljiva88:ne razmisljam o braku uopste!!!!!!!

gdje me nadje............uhhh:-D :-D :-D :-DSilent Bob:Priznaj da te niko nece! :-D :-D 8) 8) 8)
a to je da ako se zena ne uda do odredjenih godina ona je baba devojka a istovremeno ne postoje "stariji momci". zbog toga postoje "udavace" i uopste fenomen (najcesce kod muskaraca) da ce biti "uhvaceni" i da beze i plase se braka. stanite i malo razmislite: mozda se i ona isto tako plasi. mozda se i njoj zivot menja iz korena...i rezime:Toliko !!! :-)Petar_Pan:Ima jedna poslovica... Samo glup I SPOSOBAN covek se ne plasi....
Petar_Pan:Ima jedna poslovica... Samo glup covek se ne plasi....
ivet_5:nervira me jedna predrasuda u balkanskoga narodaa to je da ako se zena ne uda do odredjenih godina ona je baba devojka a istovremeno ne postoje "stariji momci". zbog toga postoje "udavace" i uopste fenomen (najcesce kod muskaraca) da ce biti "uhvaceni" i da beze i plase se braka. stanite i malo razmislite: mozda se i ona isto tako plasi. mozda se i njoj zivot menja iz korena...i rezime:
BRAK BI TREBAO DA BUDE FORMALNOST. ne razumem what's the big deal...
DayLight:onda sam ja nevidjeno, ali nevidjeno gloop..... ne plashim se braka.... chak bih voleo sam ozenjen.....
))))))))))
)))wuki:Brak se sklapa iz samo jednog razloga,potreba za naslednicima,nekad je to bio i sinonim za ljubav, a danas, ljubav je samo rec,ne mogu se naci 2 osobe koje se vole,uvek je makar jedno u braku iz koristi.

Devilishgirl:oni koji imaju mooda samo za male stvari..
ako prvi nije ok, bice drugi, ako ne 3, 4.. who cares![]()