ko se boji braka jos

• Začetnik teme Začetnik teme taja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja se blizim tom delu svog zivota....zeljno cekam i taj trenutak,ljubav je ono sto nas spaja i dovodi do tog koraka.....
Mozda postoji mali strah,ne od braka,nego jednostavno mozda se malo plasim dali ce trajati onoliko koliko svi mastamo na pocetku da traje....mojim roditeljima to nije uspelo,pa valjda zbog toga se u meni krije taj strahic....al ne dozvoljavam mu da ispliva jer sam happy....

nervira me jedna predrasuda u balkanskoga naroda :) a to je da ako se zena ne uda do odredjenih godina ona je baba devojka a istovremeno ne postoje "stariji momci". zbog toga postoje "udavace" i uopste fenomen (najcesce kod muskaraca) da ce biti "uhvaceni" i da beze i plase se braka. stanite i malo razmislite: mozda se i ona isto tako plasi. mozda se i njoj zivot menja iz korena...i rezime:
BRAK BI TREBAO DA BUDE FORMALNOST. ne razumem what's the big deal...

ivet_5:
nervira me jedna predrasuda u balkanskoga naroda :) a to je da ako se zena ne uda do odredjenih godina ona je baba devojka a istovremeno ne postoje "stariji momci". zbog toga postoje "udavace" i uopste fenomen (najcesce kod muskaraca) da ce biti "uhvaceni" i da beze i plase se braka. stanite i malo razmislite: mozda se i ona isto tako plasi. mozda se i njoj zivot menja iz korena...i rezime:
BRAK BI TREBAO DA BUDE FORMALNOST. ne razumem what's the big deal...

to se i ja isto pitam..... ako se te dve osobe vole.... ako zele jedno drugo.... us vakom smislu.... brak bi trebao samo da bude kruna..... mada ima ljudi koji zive po dva'es dina zajedno... imaju decu... neki i unuke a nikad se nizu venchali..... zivot je chudo.... a strah od braka nikad.... nisam bio ozenjen, ali imam nameru... koja me prva dograbi njen sam.... ljubav, poshtovanje, poverenje.... to sve sklopish i imash brak.....

Back