KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zelenookа:
16.gif

Pa ovo uopšte nije tačno.
57.gif

U principu je tako...
Naravno da je moguće da se neko spoji tim znakovima..

nepopravljiva:
moze li neki pregled ove kombinacije?
malo je chudna bik-jarac(zensko) i vaga-shkorpija(mushko)
hvala

Čudna je kombinacija ali može jako lepo i dugo da funkcioniše..
Muškarac je ujedno i posesivan a i ume lepo da se smiruje i ne pokazuje
koliko je zaljubljen ali veruj BIK /JARAC dobar je za svaku komunikaciju i saradnju
Sve je to relativno,mada u 90% ovakvih veza ona je dobra sa početnim mukama
i svađama..

Људи, па не функционише то тако. Судити о потенцијалима везе само на основу знака и подзнака је неозбиљно и тотално погрешно. Морате дати комплетне податке, укључујући и тачно време рођења или још боље оставити линк до тих карти, па да онда погледамо како стоје ствари.

Astral-Blade:
Људи, па не функционише то тако. Судити о потенцијалима везе само на основу знака и подзнака је неозбиљно и тотално погрешно. Морате дати комплетне податке, укључујући и тачно време рођења или још боље оставити линк до тих карти, па да онда погледамо како стоје ствари.

U pravu Ste da to nemoze tako ali uz sve moje analize koje sam pravio
na nekoliko stotina parova dosao sam do nekih saznanja i to evo dajem kao svoj sud.

Ja sam rak-blizanac /16.7.1968. u 1 i 15/ a muski bik-blizanac/20.5.1965./
Mozes li da mi kazes nesto?
Znam da je dobra kombinacija zbog ljubavi prema PORODICI/ponekad mislim da nas to i "drzi"/.
Ako moze nesto o podznaku blizanca u raku jer sam tek nedavno saznala za podznak,pa me kopka STA TO blizanac radi?
Molim te ,nemoj da me odbijes :cry:

ja sam isto rak blizanac. U principu blizanac ti je potpuno drukčiji od raka, uvijek u pokretu i jako druželjubiv...ja sam npr zbog blizanaca jako brbljava i hladnija sam i racionalnija od većine rakova. također se bavim sa više stvari odjednom(ali ih za razliku od blizanaca uspijem dovršiti :lol: ). Ako sam ja dobro skužila blizanac u podznaku čini da ti u početku ostavljaš dojam blizanca(brbljavost i druželjubivost, iako si u biti tih i sramežljiv rak) i ublažava tu inertnost račiju, također podznak utječe na fizički izgled...Ma ima toga ustvari dosta, pogledaj koje su karakteristike blizanaca općenito, pa na šta sve utjče podznak i onda kombiniraja imaš i ovu stranicu pa možeš viditi baš za svoju kombinaciju znak/podznak šta piše
http://www.astro-art.net/
E da i naovdno ova naša kombinacija u duši uvijek ostaje mlada :razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back