majko mila,pa sta ti je? ne znam jel si astrolog,ili si samo ljubitelj tih stvari(vecina rakova ima taj skriveni mehanizam,koji mu omogucava da voli crnu magiju,hipnozu,pa samim tim i astrologju),ne znam jel si moderator ovog podforuma,ali iskreno i ne zanima me,ko god da je nek ne obrise ovaj post de cu ti ukazati na gresku!
kao prvo,ovan-blizanac je jedna od boljih kombinacija,kombinacija vatre i vazduha koji ce stalno raspirivati tu vatru,nesto slicno kao za tvoj primer,rak-devica,cisto da bi ti predocio,drugo,po preporuci astrologa vazdusni i vatreni znaki idu jako dobro sto je ok,mozda ima malih konflikata izmedju ovna-vage ili lava-vodolije,ili strelca-blizanca,ali izmedju ovna i blizanca slabo,tj.zavisi od podznaka.
drugo,ta devojka je rekla da je ovan/rak a osoba koja joj se dopada blizanci/bik,sto je po meni dosta dobra kombinacija,kojoj bi mogo prognozirati uspesnu ljubavnu vezu,jer,ovan i blizanci kao sto sam vec predocio,lepo se slazu,drugo,rak i bik se fenomenalno slazu,jedino neki problemcici bi po neupucenima mogli nastati kod rak(njen podznak) i blizanci(njegov znak),ali ne bas,jer rak voli kucni zivot sa mnogo dece i stalan je,dok je blizanac fakticki susta suprotnost,i tu mogu nastati problemi,ALI,on ima tog bika koji kao rak voli kucni zivot i savreseno se dopunjuje sa rakom i moze u velikoj meri da razume rakove potrebe za kucnim zivotom,tako da,pogresio si tu...
pa nemojte ljudi da vam ja pocnem pricati o astrologiji boga vam!