KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesi,a li ako ti se da mogao bi i meni pomoći?Ja već mjesec dana trubim na svim mogućim temam a a niko da mi pomogne...rak i blizanac niako ne idu skupa, jel da? ali šta ako je rak u podznaku blizanac? koliko to mjenja na situaciji?Njegov podznak ne znam

rak i blizanac mogu ici skupa,pod uslovom da blizanac nauci da tolerise rakovu posesivnost i rakov "kucni zivot",ali i pod drugim uslovom da rak stisne zube kad je blizanac u pitanju i pusti ga da "lumpuje" i izlazi po zurkama de ce svaki dan se muvati sa drugim osobama,dok ce taj rak morati ljubomorno u groznici da sedi u kuci i da ocekuje svog dragog blizanca,inace,preporucljivo je samo pod odredjenim uslovima koji su jako retki,ako vec oces neku vezu sa tom kombinacijom raka/blizanaca,preporucio bi ti bika,skorpiju i lava pre svega...
drugo kazes da trubis na svim mogucim temama,a niko ti ne odgovara jel de? pa normalno da ti ne odgovara kad ne zna tacno sta treba da ti kaze,ko sto ni ja sad ne znam precizno,prvo kazes da rak i blizanac nikako ne idu skupa i ja ti objasnim,ok,drugo sta kolko menja situaciju?mislis na tvoj karakter? pa ti si znaci onda rak koji ne voli tolko kucni zivot i "stalnost"tako da se izrazim kao vecina drugih rakova,vec dosta volis da "lumpujes" i da se druzis,kao blizanci,eto samo nesto ukratko...sledece,kazes njegov podznak ne znas,pa nisi precizno odgovorila ni koji je znak,kako da ti kazem? moras malo preciznije,mnogo si neprecizna u ovim pitanjima,tolko neprecizna da vise i ne znam jesam li ovo rak/blizanci govorio za tebe ili za tvog decka...
izvini ako sam mozda bio malo drzak u ovoj situaciji,ali samo sam trazio vise informacija sa tvoje strane...

Ej Feces, ajde kad si vec tu, reci mi uspeh u vezi ove dve kombinacije, ona = Lav / Skorpija a ja = Vaga / Skorpija?! Ona 5. avgust 1977., ja 29.septembar. 1975. Eto pa molim za odgovor?

pa moze uspeti,moze,ali moras da obratis paznju na tu skorpiju,fazon je u tome sto se ti kao vaga lepo slazes sa lavom,ali problem vam moze zadati ta skorpija koja oce da dominira,a prisutna je sa obe strane,mislim tvoja devojka je jako dominantna,ili to pokusava da bidne,to ne mozes da osporis,ali i ti u vecini situacija zelis isto,ali da bi prevazisli neke neusglasice,morate da naucite medjusobno da se tolerisete,ako nista pusti nju da dominira,iako je zensko i po meni nikakvih problema necete imati,jer ona je po meni ipak zbog tog lava u dominantijem polozaju u odnosu na tebe...

Oprosti, stvarno sam ovdje ispala ne precizna ali imam osjećaj da već stoti put pišem iste stvari. Dakle ja sam rak/blizanac, trenutno mi se sviđa jedan blizanac a znam da se blizanci i rakovi ne slažu baš jako dobro. Negdje sam čak čitala kao ulje i voda da se mješaju. I inače mi se stalno neki blizanci motaju pa me zanimalo koliko moj podznak olakšava tu situaciju? jer znam da je dobro kad sunce jednog partnera pada u prvu kuću drugog samo što niko neće da mi objasni kako to konkretno popravlja stvari? I zanima me još ima li ikakve dodatne koristi od toga što mi je i merkur u blizancima?Ako mi možeš pomoći bila bi ti stvarno zahvalna...i nadam se da sam sad bila dovoljno precizna

malla-malla:
Oprosti, stvarno sam ovdje ispala ne precizna ali imam osjećaj da već stoti put pišem iste stvari. Dakle ja sam rak/blizanac, trenutno mi se sviđa jedan blizanac a znam da se blizanci i rakovi ne slažu baš jako dobro. Negdje sam čak čitala kao ulje i voda da se mješaju. I inače mi se stalno neki blizanci motaju pa me zanimalo koliko moj podznak olakšava tu situaciju? jer znam da je dobro kad sunce jednog partnera pada u prvu kuću drugog samo što niko neće da mi objasni kako to konkretno popravlja stvari? I zanima me još ima li ikakve dodatne koristi od toga što mi je i merkur u blizancima?Ako mi možeš pomoći bila bi ti stvarno zahvalna...i nadam se da sam sad bila dovoljno precizna
tvoj podznak ti olaksava situaciju u nekim segmentima,npr.na intelelektualnom nivou se lepo dopunjujete,oboje ste veseli sto dosta odgovara ovom drugom,a sto se tice opstanka te veze,pa gledaj,posto su blizanci sami po sebi nestalni i ne mogu se mnnogo zadrzati u vezi a da pritom ne flertuju sa drugom osobom,tako da...ali ti moras biti ta koja ce tu vezu da odrzava,moras da povuces marginu i zbog toga raka a i cak zbog tvog blizanca i da tolerises neke njegove izlete,slobodno ih i ti pravi,niko ti ne brani,samo kao sto sam vec reko guraj tu vezu napred i ona ce uspeti,bez nekih ozbiljnijih problema...
pa merkur je sam po sebi u znaku blizanaca i predstavlja nestalnost,intelekt i ne bas mnogo emocija,sto se i ogleda u samom znaku bliznaca vise nego igde...

veza ti moze opstati ako uspes da ukrotis tog raka,ali ipak ti ne bi preporucio duzu avanturu sa njim jer ces izaci razocarana,tu vezu ces gurati dobro neko vreme kao sto sam vec reko,ali pretpostavljam da si mlada i da ti ovo ne treba za brak,ali kad budes birala za brak,odaberi se za neke bikove,skorpije,lavove,nikako za blizance,ovako za vezu nek ti bude kao celicenje za ono sto ce te cekati u zivotu,pa srecno...

moze proci u svakom slucaju,solidno mi zvuci,iako ti bas sa tom ribom ne bi imao/la neke vece sanse kod ovna,ali ta njegova/njena skorpija ga izvlaci u svakom slucaju i ta veza moze lepo da funcionise,samo napred...

ovako na prvi pogled neke preterane analize i udubljivanja mogu reci:lav(mozda i najbolje),strelac,vodolija,blizanci i u velikom broju slucajeva bik i skorpija,dok ces sa ribama i devicama,takodje moci da budes u prijateljskim odnosima,izbegavaj ovnove,vage i jarceve...

Feces:
majko mila,pa sta ti je? ne znam jel si astrolog,ili si samo ljubitelj tih stvari(vecina rakova ima taj skriveni mehanizam,koji mu omogucava da voli crnu magiju,hipnozu,pa samim tim i astrologju),ne znam jel si moderator ovog podforuma,ali iskreno i ne zanima me,ko god da je nek ne obrise ovaj post de cu ti ukazati na gresku!

kao prvo,ovan-blizanac je jedna od boljih kombinacija,kombinacija vatre i vazduha koji ce stalno raspirivati tu vatru,nesto slicno kao za tvoj primer,rak-devica,cisto da bi ti predocio,drugo,po preporuci astrologa vazdusni i vatreni znaki idu jako dobro sto je ok,mozda ima malih konflikata izmedju ovna-vage ili lava-vodolije,ili strelca-blizanca,ali izmedju ovna i blizanca slabo,tj.zavisi od podznaka.
drugo,ta devojka je rekla da je ovan/rak a osoba koja joj se dopada blizanci/bik,sto je po meni dosta dobra kombinacija,kojoj bi mogo prognozirati uspesnu ljubavnu vezu,jer,ovan i blizanci kao sto sam vec predocio,lepo se slazu,drugo,rak i bik se fenomenalno slazu,jedino neki problemcici bi po neupucenima mogli nastati kod rak(njen podznak) i blizanci(njegov znak),ali ne bas,jer rak voli kucni zivot sa mnogo dece i stalan je,dok je blizanac fakticki susta suprotnost,i tu mogu nastati problemi,ALI,on ima tog bika koji kao rak voli kucni zivot i savreseno se dopunjuje sa rakom i moze u velikoj meri da razume rakove potrebe za kucnim zivotom,tako da,pogresio si tu...

pa nemojte ljudi da vam ja pocnem pricati o astrologiji boga vam!

Faces u vezi ovog..
Odgovor je baziran na jednoj knjizi o slaganju znakova +
moji spisi koje sam radio kao analize...
Verovatno su tvoja saznanja drugacija ali meni se poklopilo moje znanje sa
pisanjem u toj brosuri i eto odgovora...
Nedajem nista na pamet...

Pa lepo od tebe psihologue sto si me zaboravio...
Rekal sam da cu cekati, ali mislila sam da ces mi odgovoriti...
Molim te...

Prilozi

• anÄ‘elak.gif
    anđelak.gif
    18,6 KB · Pregleda: 139
ljudi,ma ovan vodolija je luuuudilo,vatromet pravi,nikada ti nije dosadno....raspon osecanja je bukvalno od ljubavi do mrznje i nazad....za nekog ko to voli,ovo preporucujem kao potpuno savrsenstvo,naravno ne treba po horoskopskom znaku birati partnera,ali ako imas srece....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back